Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kērkam Duglasam aprit 100 gadi

Leģendārajam amerikāņu kinoaktierim Kērkam Duglasam piektdien aprit 100 gadi. Viņš gan atzīst, ka jūtas "vientuļš", jo vairums viņa Holivudas draugu jau aizgājuši mūžībā.

Runājot ar žurnālu Variety, leģendārās Holivudas filmas Spartacus zvaigzne sacīja: "Es tagad esmu 100 gadus vecs. Es lasu par Holivudu, un es nezinu šos cilvēkus. Kur ir Bērts [Lankesters]? Kur ir Lorenss Olivjē? Viņi visi ir aizgājuši. Man viņu trūkst. Es jūtos vientuļš."

1991.gadā Duglass cieta helikoptera katastrofā, kurā dzīvību zaudēja divi cilvēki, bet viņš pats guva mugurkaula traumu. Aktierim 1996.gadā bija trieka, un tās rezultātā cietušas viņa runas spējas.

Variety atklāj, ka aktieris pārtraucis interviju, lai atvainotos par savu lēno runu, un sacījis: "Es ceru, ka jūs mani saprotat, jo es mēdzu runāt daudz labāk, nekā tas ir tagad."

Vēl 2011.gadā intervijā filmas Paths of Glory aktieris sacīja, ka "nedomā par nāvi" un ka koncentrē savu enerģiju uz "rakstīšanu".

Toreiz viņš atzina: "Es nedomāju par nāvi, es domāju par dzīvi. Kopš triekā cieta manas runas spējas, es rakstu arvien vairāk."

Filmas Lonely Are the Brave zvaigzne arī tuvākajā laikā neplāno padoties, sakot, ka nākamo lielās robežšķirtnes interviju sniegs, kad viņam "būs 200".

"Man nelikās, ka tad, kad es būšu sasniedzis 100 gadu vecumu, es sniegšu intervijas. Man šķita, ka tad es jau atpūtīšos, un es sniedzu vairāk interviju, nekā es to mēdzu darīt agrāk."

"Tomēr man šķiet, ka tagad man ir laiks atpūsties. Mēs darīsim to atkal, kad man būs 200."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 24.04.2023.

Kārtoju skapī zeķu atvilktni un konstatēju, ka 100 zeķu diemžēl nav 50 zeķu pāru, bet tikai 100 zeķu…

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko