Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina pieteikties 2017. gada Dienas Drauga kartei

Līdz šā gada 17. februārim aicina laikraksta Diena abonentus, kuri abonējuši jebkuru laikraksta komplektu vismaz 6 mēnešiem, pieteikties jaunajai 2017. gada Dienas Drauga kartei bez maksas.

Dienas Draugu programmā ir dažādi pastāvīgie piedāvājumi, kas ir spēkā visu gadu, un dažādi mēneša aktuālie piedāvājumi, par kuriem visa informācija periodiski atrodama laikrakstā Diena vai Dienas Drauga kartes mājaslapā. Laikraksta uzticīgāko abonentu priekšrocību programma darbojas kopš 2009. gada marta, dodot iespēju lojālajiem abonentiem izmantot dažādus īpašus kultūras un izklaides piedāvājumus, atlaides un pārsteigumus.

2017. gada kartei līdz 17. februārim bez maksas var pieteikties tie laikraksta Diena abonenti, kuri abonē laikrakstu vismaz 6 mēnešiem vai izmanto automātisko norēķinu veidu no sava bankas konta.

Veidi, kā pieteikties kartei:

  • Darbdienās no plkst.10.00 līdz 17.00 zvanot uz 67063155, 67483361 (tālruņi tikai Drauga kartes jautājumos), 67000624 (klientu servisa tālrunis),
  • Rakstot uz e-pastu [email protected],
  • Aizpildot pieteikuma anketu aptauja.diena.lv.

Pēc 17. februāra kartei varēs pieteikties par maksu 3 EUR vērtībā. Vairāk informācijas par Dienas Drauga kartes iespējām var uzzināt šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi