Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu kļūst Debesis iekrita tevī

Par Latvijas Radio 2 rok un popdziesmu aptaujas Muzikālā banka uzvarētāju un pagājušā gada vērtīgāko dziesmu kļuvusi grupu Prāta vētra un Musiqq dziesma Debesis iekrita tevī.

Par otro vērtīgāko dziesmu žūrijas un skatītāju balsojumā atzīta Intara Busuļa Miglas rīts, bet trešo vietu ieguva Dons ar dziesmu Tepat.

4. vietu ieguva dziesma Čaļi, kuru izpilda grupa Musiqq, 5. vietā ierindojās Ivo Fomins ar dziesmu Nāc, bet 6. vietā - Guntras Kuzminas izpildītā dziesma Buorstous, 7. vietu sacensībā ieņēma grupa Sound Poets ar dziesmu Lavīnas. 

Agneses Rakovskas dziesma Vienaldzības  ieņēma 8. vietu, 9. vietā Mārtiņa Ruska Daļa no sirds. 10. vietā grupas Otra puse un Antras Stafeckas dziesma Es tev, 11. vietā Markus Riva ar dziesmu Laika upe, 12. vietā Samanta Tīna un dziesma Kāds trakais mani uzgleznos, 13. vietā Andra Stafecka un Andris Ērglis ar dziesmu Laiks.

Šī gada Muzikalās bankas debitanti Justs ar dziesmu Ko tu dari? ieņēma 14. vietu, bet 15. vietu - Līvi un Buks ar dziesmu Pēdas uz palodzes

Uzvarētāju noteica klausītāju un ekspertu padome. Pirmo reizi balsošanā tika iesaistīti TV tiešraides skatītāji, tādējādi intrigai saglabājoties līdz pēdējam brīdim.

Pasākumu vadīja mūziķis un aktieris Kristaps Rasims.

Noslēguma ceremonijas pirmā daļa tika veidota melnbaltajā stilistikā, bet otrā daļa pavēra krāsu pasauli. Lai to paspilgtinātu, vairākiem numuriem tika piesaistīti ritma grupa Pulsa efekts un laikmetīgās dejas dejotāji.

Pasākuma otrajā daļā ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem muzikālā producenta Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas vadībā uzstājās Muzikālās bankas eksperti - Boriss Rezņiks, Viktors Lapčenoks, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Jānis Lūsēns, Jānis Apeinis, Mārcis Auziņš, Dināra Rudāne, Tālis Gžibovskis, Ozols, Normunds Rutulis, Toms Grēviņš un Gunārs Kalniņš.

Pagājušajā gadā dziesmu aptaujā Muzikālā banka 2015 uzvarēja Prāta vētras dziesma Ziemu apēst.

Top komentāri

mareks
m
Protams, "Migla rīts" ir un bija labākā dziesma - balāde, kāda pēdējos gados radīta, izpildīta un dzirdēta Latvijā. Tā ir galvas tiesu pārāka par citiem jaundarbiem.... ar tādu pievienoto māksliniecisko vērtību un dvēseles stīgu, ka skudriņas skrien - perfekta pēc formas un fascinējošs izpildījums. Par nožēlu, Latvijā uzvar konjunktūras dziesma - tipisks 'prāta vētras' šablons - kārtējais un nekas vairāk!
Hello Hello I'm Back Again
H
Kauperam ēēst gribas.
Tank Armada
T
Kauperis malacis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja