Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Sējējs: Izvērtējot aizvadīto sezonu un nākotni, uzskatu, ka vajag laicīgāk sākt spēlētāju atlasi nākamajai sezonai. Aizvadītajā sezonā bija problēmas ar momentu realizāciju

Sējējs: Kādās 10-12 spēlēs iemetām vienus vārtus, desmit palikām sausā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas Dinamo vajadzētu laicīgāk sākt spēlētāju atlasi nākamajai sezonai, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

Rīgas Dinamo sestdien noslēdza savu neveiksmīgāko sezonu kluba vēsturē, jo ar 58 punktiem 60 spēlēs komanda bija pārliecinoši pēdējā vietā 14 Rietumu konferences klubu konkurencē, no tuvākajiem sekotājiem Maskavas Spartak atpaliekot par astoņiem punktiem. Savukārt visā līgā Latvijas klubs ieņēma pirmspēdējo vietu starp 29 komandām.

Kā pēdējās sezonās ierasts, arī pērn Dinamo sastāvu komplektāciju uzsāka vēlu, jo kluba vadība risināja finansiālus jautājumus un meklēja atbalstītājus.

"Izvērtējot aizvadīto sezonu un nākotni, uzskatu, ka vajag laicīgāk sākt spēlētāju atlasi nākamajai sezonai. Aizvadītajā sezonā bija problēmas ar momentu realizāciju. Kādās 10-12 spēlēs iemetām vienus vārtus, desmit palikām "sausā". Ja ar vieniem gūtiem vārtiem izdevās izcīnīt uzvaru, tas jau bija labi. Tajā pašā laikā ne tik daudz ielaidām," KHL citē Sējēju.

Kā vienu no galvenajiem uzdevumiem nākamajai sezonai Sējējs min rezultatīva vārtu guvēja meklēšanu.

"Protams, tādi kā Sergejs Mozjakins vairāk nav pieejami, tomēr vajag censties atrast līderus. Tuvākajā laikā runāsim ar kluba vadību un lemsim, kurš, kā un ar ko nodarbosies," teica Sējējs.

Rīdzinieki tikai reizi deviņās aizvadītās KHL sezonās regulāro čempionātu noslēgusi ar mazāk punktiem nekā iegūts šoreiz - 2012./13.gada sezonā komanda izcīnīja vien 51 punktu, taču toreiz komandas regulārajā turnīrā aizvadīja tikai 52 spēles, kamēr pēdējos trīs gadus kalendārā katrai vienībai ir pa 60 mačiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi