Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Somijas hokeja jaunais talants Laine atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju

Somijas hokeja jaunais talants Patriks Laine no Vinipegas Jets komandas atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju.

Laine, kuram šī ir debijas sezona pasaules labākajā hokeja līgā, aizvadītajā nedēļā četrās spēlē guva piecus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot Jets komandai izcīnīt trīs uzvaras.

Mačā pret Dalasas Stars (5:2) viņš guva trīs vārtus, trešo reizi sezonā tiekot pie hat-trick. Laine šajā mačā kļuva par pirmo NHL spēlētāju, kurš pirms savas 19.dzimšanas dienas trīs mačos guvis trīs vai vairāk vārtus.

Tāpat viņš ar vārtu guvumu izcēlās Jets pagarinājumā zaudētā mačā (3:4) pret Stenlija kausa īpašnieci Pitsburgas Penguins. Savukārt turpinājumā somu talants guva vārtus un reizi asistēja uzvarā pret Monreālas Canadiens (3:1) un izdarīja divas rezultatīvas piespēles mačā ar Otavas Senators (3:2).

Šosezon viņš 54 spēlēs ir guvis 28 vārtus un atdevis 24 rezultatīvas piespēles. Viņš ir līgas trešais rezultatīvākais spēlētājs un labākais punktu guvējs starp šīs sezonas debitantiem.

Tikmēr nedēļas otrās zvaigznes godu ieguvis Toronto Maple Leafs uzbrucējs Nazems Kadri. Viņš četrās spēlēs guva četrus vārtus un divas reizes asistēja partneriem.

Pret Ņujorkas Islanders (7:1) viņš guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, tad iemeta divas ripas pret Kolumbusas Blue Jackets (2:5), guva vārtus pret Otavas Senators (3:6) un asistēja partnerim uzvarā pret Karolīnas Hurricanes (4:0).

Šosezon viņš 58 spēlēs ir guvis 24 vārtus, kas ir viņa NHL karjeras rekords, kā arī atdevis 22 rezultatīvas piespēles.

Savukārt nedēļas trešās zvaigznes tituls ticis talantīgajam Konoram Makdeividam no Edmontonas Oilers, kurš trīs spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm, palīdzot komandai izcīnīt trīs panākumus.

Pret Arizonas Coyotes (5:2) viņš divas reizes asistēja partneriem, pret Filadelfijas Flyers (6:3) guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet pret Čikāgas Blackhawks (3:1) izcēlās ar precīzu metienu.

Makdeivids šosezon ir guvis 20 vārtus un atdevis 47 rezultatīvas piespēles, ar 67 punktiem 59 spēlēs būdams līgas rezultatīvākais spēlētājs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi