Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jonasam jāaprod ar pirmā numura lomu

Pasaules čempionātam solo motokrosā no latviešiem gatavojas tikai Pauls Jonass.

Nopietnu seku nav – motokrosa braucēja Paula Jonasa tēvs Kaspars telefonsarunā Dienai apstiprināja KTM rūpnīcas komandas ziņoto, ka latvietis šonedēļ būšot gatavs pasaules čempionāta 1. posmam, kas notiks 25. februārī Katarā. Pagājušo sezonu Pauls pabeidza priekšlaikus, saudzējot veselību pēc nopietnas galvas traumas Čehijas trasē, un neilgi pirms jaunās sezonas starta viņš piedzīvoja vēl vienu kritienu, kā dēļ bija spiests izlaist četras piecas dienas treniņprocesa.

"2015. gada pasaules vicečempions MX2 klasē Pauls Jonass no Latvijas piedzīvoja, kā ārsti to sauc, vieglu satricinājumu sacensībās Francijā," preses paziņojumā pauž KTM komanda. Jonass mazliet atpūtās pēc savainojuma, un veiktās pārbaudes liecina, ka viss ir kārtībā.

KTM komandā Pauls brauks jau trešo sezonu. Pirmajās divās gan viņš pats, gan viņa uzraugs Latvijā Kristers Serģis par konkrētiem mērķiem runāja nelabprāt, norādot, ka viņam jābrauc prātīgi un jādomā par progresēšanu un pieredzes krāšanu, nevis uzvarēšanu par katru cenu tagad un tūlīt. Tomēr starpsezonā KTM mainījusi stratēģiju. Līdzšinējais KTM komandas līderis, trīskārtējais pasaules čempions MX2 klasē Džefrijs Herlingss pārcelsies uz MXGP klasi, par komandas nomināli pirmo numuru kļūstot latvietim. Kaspars Jonass norāda, ka mērķis sezonai ir skaidrs, bet publiski to paust nevēloties. Zinot, ka KTM komanda allaž pretendējusi uz visaugstākajām vietām, Paulam izvirzītos uzdevumus, jādomā, uzminēt nav grūti. Jācīnās par uzvaru pašam un jāpierāda savs pieredzes pārsvars pār jauno komandas biedru Horhi Prado no Spānijas. Pirmssezonas sacensībās spānis bijis mazliet labāks.

Visu rakstu lasiet otrdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi