AMAZONES NERAUD

Cena
17.66 €
Autors Eleonora Troja
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 688
Svars (kg) 0.850
Izmērs (cm) 21.0 × 14.0 × 4.0

Preces apraksts

Žanna savus ugunīgi rudos matus un ne mazāk ugunīgo temperamentu, pēc pašas domām, mantojusi no kāda senča īra. Alise dievina darbu fotostudijā, bet vēl vairāk – savu šefu, kurš par to pat nenojauš. Bet Evelīna nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ grasās aiziet no šķietami perfektās dzīves ar skaistuli un veiksminieku vīru... Kas apvieno šīs trīs tik dažādās sievietes? Vai tikai biznesa projekts, ko 2000. gadu sākumā Rīgā uzsāk no ASV atgriezies noslēpumains uzņēmējs Ričards Blūms? Vai tomēr pastāv tāds fenomens kā patiesa sieviešu draudzība?

Romāns "Amazones neraud" sākotnēji tapa kā literārs seriāls, ko publicēja žurnāls "Ieva" un kas vēlāk tika izdots arī grāmatā. Gan seriāls, gan grāmata izpelnījās lielu popularitāti lasītāju vidū. Tagad asprātīgais, dzīvesprieka pilnais romāns, piedzīvojis jaunu redakciju, atgriežas pie lasītājiem, jo tajā risinātās tēmas nav zaudējušas savu aktualitāti.

Romāna autore Eleonora Troja patiesībā  ir komanda, ko veido Inga Gorbunova (šobrīd – žurnāla “Imperfekt” izdevēja un galvenā redaktore, Trojas dzimšanas brīdī – žurnāla “Ieva” galvenā redaktore) un Dana Sinkeviča (šobrīd – žurnāla “Ieva” galvenā redaktore, toreiz – žurnāla “Ieva” žurnāliste).  Abām ir ilgstoša pieredze medijos un vadošos amatos, bet Eleonora Troja ir viņu alter ego ar mazāk saspringtu skatu uz pasauli. Rakstot “Amazones”, Inga un Dana bija pārliecinātas, ka nekad neatklās, kas slēpjas aiz Trojas vārda, to ilgi nezināja pat tuvākie kolēģi un ģimene. Tagad viņas atzīst, ka tas ļāvis no sirds, ar prieku un bez liekas pašcenzūras izbaudīt rakstīšanas procesu.

Radošā kopdarbā tapis arī otrs romāns "Savu komētu nedzird" (2019).

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Eleonora Troja
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2021
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €