GULBJA NOLAUPĪTĀJI

Cena
7.52 €
Autors Elizabete Kostova
Izdevējs Dienas Grāmata
Lappušu skaits 504
Svars (kg) 0.710
Izmērs (cm) 21.7 × 15.7 × 4.0

Preces apraksts

Sērijā Jaunā gadsimta trilleris tiek izdota jau 15. grāmata. Elizabete Kostova ir amerikāņu rakstniece, par debijas romānu "Vēsturnieki" saņēmusi The Quill Award 2005 balvu. Autores jaunā, aizraujošā romāna darbība risinās Amerikā un Normandijas piekrastē, 19. gs. nogalē un 20. gs. beigās; tas vienlīdz iedvesmojoši stāsta gan par jaunības mīlestību, gan par mūža pēdējo mīlu. "Gulbja nolaupītāji" ir vēstījums par kaisli, apmātību un par mākslas spēju nosargāt cerību.

Kostova ar vārdiem rīkojas gluži tāpat kā gleznotājs ar krāsām: te biezie, te caurspīdīgie triepieni, kas pirmajā acu uzmetienā šķiet savstarpēji nesaistīti, vispēdīgi saplūst un izveido apbrīnojamu mākslas darbu.
Dallas Morning News

…brīnišķīgs stāsts par mākslu, mīlestību un apmātību, ko radījusi māksla un mīlestība. Gulbja nolaupītāji izceļas ar tādu pašu precizitāti un rūpīgi attēlotu vēsturisko fonu, kas Vēsturniekusno vampīrromāna padarīja par mākslas darbu… Grāmatas darbība lielākoties norisinās mūsu laikos, taču 19. gadsimtam veltītās lappuses ir obligāta lasāmviela katram vēsturisko romānu cienītājam. 
Seattle Times

No angļu valodas tulkojusi Māra Poļakova. Grāmatas mākslinieks Jānis Esītis.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Elizabete Kostova
Izdevējs: Dienas Grāmata
Izdošanas gads: 2011
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

EDĪTE

11.03 €

INFERNO

15.68 €