IESPĒJAMĀS TIKŠANĀS

Cena
9.35 €
Autors Autoru grupa
Izdevējs Jumava
Lappušu skaits 176
Svars (kg) 0.360
Izmērs (cm) 20.0 × 14.2 × 1.0

Preces apraksts

8 sabiedrībā pazīstamas personības dialogā ar grāmatas varoņiem – cilvēkiem ar invaliditāti.

Par dzīvi, iespējām un sapņiem.

"Šī grāmata ir par mūsu līdzcilvēkiem. Viņu mērķiem un ceļu uz to sasniegšanu, bailēm un to pārvarēšanu, sasniegumiem un neveiksmēm. Saruna ir viens no personiskākajiem veidiem, kā iepazīt otru cilvēku. Grāmatas varoņi – gan tie, kuri ir šo sarunu iniciatori, gan tie, kas atsaucās aicinājumam sarunai par būtisko, atklāj mums savus dzīves līkločus un ļauj saskatīt, ka ikviens no mums var kļūt par iedvesmojošu paraugu citiem.

Sabiedrībā mēs dažkārt varam redzēt robežlīnijas, kuras mēģina novilkt cilvēki, kam nav atbilžu uz neērtiem jautājumiem un trūkst drosmes tos uzdot. Šajā grāmatā netrūkst arī neērtu jautājumu. Un patiesu un atbruņojošu atbilžu.

Vēl ir daudz jāpaveic, lai nojauktu iedomātās robežas, kas bieži neļauj saskatīt būtisko – cilvēku. Esmu pārliecināta, ka, lasot šo grāmatu, ikviens gūs iedrošinājumu piepildīt savus mērķus, tiekties dzīvot saskaņā ar sevi un pasauli sev apkārt.

Šī grāmata ir solis tuvāk ideālajai pasaulei, kurā vairs nepastāvēs dalījums mēs un jūs. Tā būs pasaule, kurā būsim mēs."

Iveta Vējone

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Autoru grupa
Izdevējs: Jumava
Izdošanas gads: 2019
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

Jaunums

MIKROFONS

22.85 €