Ilustrētā rokasgrāmata STILA & MODES ABC (1)

Cena
1.50 € 2.99 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.390
Izmērs (cm) 28.0 × 22.0 × 0.5

Preces apraksts

Šis izdevums ir radīts katrai sievietei, jo tajā apskatītās tēmas būs noderīgas lasītājām neatkarīgi no vecuma, auguma tipa un ienākumu līmeņa.

Mēs, izdevuma veidotāji, vēlējāmies atklāt, cik daudzveidīgas ir iespējas, kā varat papildināt savu garderobi un pilnveidot stilu. Izdevumā ievērojama sadaļa atvēlēta populārāko dreskodu izskaidrojumam, lai saprastu, ko sevī ietver šie vārdi. Tāpat izdevumā iekļauta apģērbu komplektēšanas meistarklase un pasaules slavenāko stilistu padomi nevainojamam tēlam.
Tā kā garderobes veidošana var būt arī nogurdinošs un pietiekami stresains pasākums, sākot ar tradicionālo «man nav ko vilkt mugurā!» pašā nepiemērotākajā brīdī un beidzot ar iepirkšanās maratonu, meklējot īstās lietas, izdevumā esam iekļāvuši praktisko sadaļu. Tajā atradīsiet padomus garderobes organizēšanai, uzzināsiet, kā veiksmīgi iepirkties, lai saprātīgi izlietotu savus līdzekļus. Tāpat praktiskajā sadaļā atradīsiet padomus apģērba un apavu kopšanai, ieteikumus, kas palīdzēs atrast savu šuvēju. Bez visa iepriekš minētā izdevumā atradīsiet arī ieteikumus ikdienas skaistumkopšanai.
Kā īpašs bonuss šajā izdevumā ir pārliecināta vīrieša garderobe jeb noderīgi padomi, kas būs aktuāli ikvienam džentlmenim.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi