RUDENS TRONIS

Cena
15.45 €
Autors Elizabete Čedvika
Izdevējs Kontinents
Lappušu skaits 480
Svars (kg) 0.600
Izmērs (cm) 20.5 × 14.5 × 4.0

Preces apraksts

Noslēdzošais romāns par daiļo Akvitānijas Eleonoru, viņas mīlestību un galma iznīcinošajām kaislībām. Skandāli, spēcīgu raksturu sadursme, nodevība ģimenē, mīlestība, varas spēles.

Šis ir stāsts par drosmīgu, garā stipru un ļoti sievišķīgu karalieni, kurai nebija svešas cilvēciskas ciešanas, kvēla mīlestība, mātes maigums un atriebes kvēle.

1176. gads Anglijā. Karalis Henrijs II ir ieslodzījis savu sievu Akvitānijas Eleonoru, bet viņa neļaujas iebiedēšanai. Eleonora atsakās pakļauties pat pēc tam, kad viņai tiek atņemta iespēja tikties ar bērniem un pirmdzimtības tiesības. Eleonora sakopo drosmi un gara spēku, lai ziemā šķērsotu Alpus un atvestu Ričardam līgavu, bet citkārt ceļo pāri visai viduslaiku Eiropai, lai izpirktu iemīļoto dēlu no gūsta. Viņa izrādīs savu nelokāmību, lai samierinātu kareivīgos dēlus un meitām atrastu piemērotu vietu ietekmīgākajos galmos.

Īstu brīvību Eleonora iegūst tikai pēc Henrija nāves. Viņa kļūst par Anglijas karalieni atraitni.

Diemžēl bīstami saasinās Henrija ierosinātā dēlu sāncensība un cīņa par varu un zemi...

Cīņā par troni ir labi visi līdzekļi, jo visi ir figūras šaha spēlē. Svarīgākais ir tas, kas esi tu - spēlētājs vai bandinieks.

Tulkojusi Liene Akmens, Artūra Zariņa vāka dizains.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Elizabete Čedvika
Izdevējs: Kontinents
Izdošanas gads: 2017
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

EDĪTE

11.03 €

INFERNO

15.68 €