Tava imunitāte

Cena
1.59 €
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Tava imunitāte

Iepazīsimies tuvāk – tava imunitāte!
Ja gada laikā pieaudzis cilvēks slimo biežāk nekā četras reizes ar vīrusu
izraisītām infekcijas slimībām, vērts aizdomāties, vai kaut kas nav sagājis grīstē ar
imunitāti. Uzzini, vai imunitāti iespējams izmērīt un kad jādodas pie imunologa! 

Imunitāte & vitamīni
Mūžīgi aktuālais jautājums – vai organisma spēcināšanai vajadzīgi vitamīni un kādus labāk ņemt, lietot atsevišķi pa vienam vai izvēlēties vitamīnu kompleksu? Taču aptieku plauktos atrodami arī preparāti, kas sola spēcināt imūnsistēmu. Pētām, kam tie paredzēti.

Imunitāte & zarnu mikroflora
Rietumu valstīs pieaudzis autoimūno saslimšanu un alerģiju skaits. Daļēji tas saistīts ar to, ka zarnu sieniņās veidojas autoimūna reakcija, jo imunitāte vairs nespēj atšķirt, kas ir un kas vairs nav savs, tāpēc uzsāk cīņu ar paša organisma audu struktūrām. Stāstām, kā turēt savu zarnu mikrofloru līdzsvarā, lai imunitāte nezūd.

Imunitāte & rūdīšanās
No pieredzējušiem veselīga dzīvesveida entuziastiem uzzini paņēmienus, kā izmantot aukstumu savas veselības labā. Rūdīšanās nav stāsts tikai par lēkšanu āliņģī!

Imunitāte & ārstniecības augi
Ir daudz ārstniecības augu, kas bagāti ar vitamīniem, bet ne
katrs no tiem veicina organisma aizsargspējas, lai varētu stāties pretī arī vīrusiem. Iepazīsties ar septiņiem augiem, kurus var lietot katru atsevišķi un pretī
saņemt vairogu pret neredzamajiem ienaidniekiem – vīrusiem, baciļiem,
mikroorganismiem.

Imunitāte & uzturs
Veselīgs uzturs ne tikai tiešā veidā ietekmē organisma
funkcijas, darbaspējas un labsajūtu, bet kļūst arī par vienu no spēcīgas
imūnsistēmas stūrakmeņiem. Uztura speciāliste Linda Federa skaidro, kādiem jābūt īsta stiprinieka ēšanas paradumiem, lai par novājinātu imunitāti nekad nebūtu jāsūdzas.

Imunitāte & miegs
Ja organismam nav iespējas atpūsties, uzkrāt spēkus, sāk izpausties stresa radītās sekas. Eksperti stāsta, cik daudz ir jāguļ cilvēkam dažādos dzīves posmos un kādēļ nevar visiem ieteikt izmantot aplikācijas telefonā, kas ļauj sekot līdzi miega kvalitātes kritērijiem.

Imunitāte & emocijas
Šajā pašizolācijas laikā piedāvājam pamēģināt dažus vienkāršus paņēmienus, kā situāciju vērst veselībai par labu un neļaut stresam kaitēt imunitātei. Savus paņēmienus garastāvokļa uzlabošanai piedāvā arī improvizatori Kaspars Breidaks un Sanda Dejus.

Imunitāte & homeopātija
Ieklausies ārstes homeopātes Agritas Kalsnavas padomos, kā homeopātija var palīdzēt stiprināt nespecifisko imunitāti, lai organisms pats veiksmīgi tiktu galā ar mikroorganismu, kas izraisījis saslimšanu un simptomus. Homeopātiskos preparātus jāmāk arī pareizi lietot.

Imunitāte & pirts
Daži iekarsuši par ideju, ka regulāra iešana pirtī var būt veids, kā
izvairīties no inficēšanās ar slaveno koronavīrusu. Tie, kuri pirts rituālus
jau piekopuši līdz šim, tagad var baudīt to labvēlīgos efektus, bet pavisam zaļiem pirtī gājējiem iesaka labāk nogaidīt...

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi