Tievē & esi formā, 2020

Cena
2.99 €
Lappušu skaits 136
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.310
Izmērs (cm) 28.0 × 22.0 × 0.5

Preces apraksts

Tievē & esi formā

Tiekamies atkal
Vai izdodas noturēt sasniegto?
Lasot citu veiksmes stāstus par zaudēto lieko svaru, sevi pieķeram domājam skeptiski – labi, labi, bet cik ilgi izdosies to saglabāt? Tāpēc uzzini, kā pa šo gadu ir veicies Jolantai, Ivonnai un Ilonai, kuras pērn ar “Tievē & esi formā” dalījās savos veiksmes stāstos.  

Vāka modeles stāsts
Tagad ēdu tik veselīgi kā nekad agrāk! 
LTV laika ziņu vadītāja Ramona Salmiņa izbaudījusi abus variantus un zina gan to, kā ir, kad svara ir par daudz, gan to, kad kilogramu nepietiek un augums sāk atgādināt “drēbju pakaramo”. Šobrīd Ramona sasniegusi ideālo svaru un dalās savā labsajūtas receptē.

Diskusija
Laukā no džungļiem!
Par stereotipiem, modes diētām, motivāciju, sevis mīlēšanu, kāri pēc saldumiem un daudziem citiem ar uzturu un tievēšanu saistītiem jautājumiem, kuros apmaldāmies gluži kā džungļos, diskutējam ar uztura speciālisti Ilzi Luteri, endokrinoloģi Unu Gailišu, psiholoģi Unu Kraukli.

Veselība
Īstie argumenti kļūt slaidākai
Saskaitījām vismaz 12 pārliecinošus iemeslus, kāpēc zaudējot lieko var vinnēt un tikt pie vairākiem ieguvumiem. Uzlabosies libido, imunitāte, būs vairāk enerģijas, nesāpēs mugura un vēl...

Tendences
Intermittent fasting
Šobrīd par pārtraukto badošanos runā arvien vairāk. Ko šī metode īsti nozīmē un kas tajā tik labs, ja to nekritizē pat uztura speciālisti? Ir vairākas iespējas un pārtrauktās badošanās diētas plāni – izvēlies sev piemērotāko un pamēģini. Linda Jurģe, kura strādā bērnudārzā par auklīti, ar šo diētu jau ir tikusi vaļā no 17 liekajiem kilogramiem.

Ēdienkarte
Trīs labas lietas – ogļhidrāti, olbaltumvielas, tauki. Neatsakies! 
Uztura zinātniece Kristīne Podvinska dalās padomos un skaidro, kāpēc no ēdienkartes nedrīkst izslēgt pilnu uzturvielu grupu. Pamēģini arī kādu no Kristīnes piedāvātajām receptēm olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku veselīgai uzņemšanai.

Praktiski
Kā uz burvju mājienu – pāris kilogramu nost!
Ir situācijas, kad uzsākt tievēšanu ir mazliet par vēlu, jo labi ir jāizskatās tūlīt. Modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, fotogrāfs Mārtiņš Plūme un grima māksliniece Una Bernatoviča dalās sava aroda trikos, kā panākt slaidinošu efektu ar niansēm apģērbā, grimā un kā izskatīties slaidākai fotogrāfijās.

Stāsti
Ēd. Piedzīvo. Priecājies
Aiz katras pavārgrāmatas paslēpies personisks stāsts. Tādu augumu, kāds ir fitnesa trenerei Paulai Freimanei, gribētu katra, bet arī viņa zina, ko nozīmē sadzīvot ar lieko svaru. Žurnālistei Jarinai Perepelicai ēdienkarti nācās mainīt, kad atklāja nepanesību pret vairākiem produktiem un Inesei Dāvidsonei svarīgi, lai ar mājās gatavoto ēdienu ģimene saņemtu ko vairāk kā tikai uzturvielas. Paulas, Jarinas un Ineses pavārgrāmatas ir vienas no pieprasītākajām.  

Izdošanās
Tievēju kā pa “amerikāņu kalniņiem”
Reiz bija jāpieņem lēmums – ja vēlies tikt pie bērniņa, būs jānotievē! Gandrīz neticamais Ritas Tarasovas stāsts par to kā, kā izdevies zaudēt 60 kg liekā svara bez kuņģa samazināšanas operācijas. Viegli nebija!

+ Un vēl...
Gardas receptes, krāsojamās mandalas, horoskops, vingrojumu komplekss stingrai presītei, skaistumkopšanas padomi, iedvesmotāju ceļavārdi un personīgi stāsti par zaudētiem kilogramiem.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2020
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi