Vesela mugura

Cena
1.49 €
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

“Vesela mugura”
Gribu atgūt staltu augumu! Vairāk ierasts, ka par stājas koriģēšanu runā saistībā ar bērniem. Tomēr situācijā, kad tu, pieaudzis cilvēks, sevi no malas ieraugi fotogrāfijā un secini, ka stāja nav tā glītākā, speciālisti ieteiks, kā to var labot. Par staltu augumu vērts pacīnīties arī pieaugušo vecumā!

Ko iesākt ar kakla daļas spondilozi? Sūdzībām par sāpēm sprandā var būt divi iemesli: muskuļu saspringums, ko var mazināt ar dažādiem paņēmieniem, bet otrs – spondiloze, ar novecošanās procesiem saistīta deģeneratīva slimība, kuru diemžēl nevar izārstēt, bet apturēt un neļaut progresēt – to gan!

Atpakaļ dzīvē pēc diska trūces operācijas. Cik liela būs rēta? Kad varēšu atgriezties darbā? Kā paātrināt atlabšanas procesu? Kā vingrot? Kas vēl jāņem vērā pēc operācijas? Atbildes uz pacientu jautājumiem, kuriem diska trūces operācija vēl tikai gaidāma vai tikko ir notikusi.

B vitamīnu kurss pret muguras sāpēm. Šis apgalvojums ir bieži dzirdēts un daļēji arī patiess. Tomēr... pret visa veida muguras sāpēm B vitamīns nepalīdzēs.

Muguriņa pārpūlējusies! 5 labi pretsāpju paņēmieni, kas noderēs tiem, kuri zina, ko nozīmē vakari pēc pamatīgiem dārza darbiem vai kartupeļu talkām. Uzzini, ko pret saspringtu muskuļu izraisītām sāpēm ieteiktu neiroķirurgs, neirologs un ergoterapeits.

Ar muguras sāpēm pie... psihoterapeita. Algologu un neirologu ierosināta tēma par situācijām, kad pacientiem ar hroniskām muguras sāpēm vērts apsvērt psihoterapiju. Bieži vien tas ir vērtīgāk nekā tērēt naudu kārtējai pretsāpju tabletei. Noskaidro, kur meklēt psihoterapeitu, kas strādā ar sūdzībām par muguras sāpēm?

 “Adatainie” paklājiņi. Akupresūras paklājiņš sākotnēji tika izgudrots, lai palīdzētu mēnessērdzīgiem cilvēkiem pamosties, bet šodien to lielākoties izvēlas kā alternatīvu masierim saspringuma sāpju mazināšanai. Lūkosim noskaidrot, vai šiem paklājiņiem tiešām ir arī ārstnieciska iedarbība.

Ārstē bez zālēm! Daži cilvēki par noderīgu sev atzīst alternatīvas terapijas un metodes. Stāstām, kā un kādās situācijās mugurām var līdzēt osteorefleksoterapeits un osteopāts.

Kas palīdz manai mugurai. Trīs dažādas muguras – katrai savs stāsts. Savā pieredzē un muguras veselībai vērtīgos atradumos dalās TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece Gavare, radiodīdžejs Egons Reiters un pavārs Ēriks Dreibants.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi