Veseli elpceļi

Cena
1.00 € 1.59 €
Akcija08.04.2024 – 29.04.2024
Lappušu skaits 48
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.080
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Veseli elpceļi

Svarīgākais par pareizu iesnu ārstēšanu: cik ilgi drīkst lietot deguna pilienus un kādus labāk izvēlēties, kā pareizi šņaukt degunu un kā pēc izdalījumiem no deguna var “izzīlēt”, vai gaidāma drīza atveseļošanās.

Skalo degunu ar sālsūdeni pareizi. Soli pa solim māca ājurvēdas ārste.

Ārstējam kakla sāpes. Reizēm palīdz tēja, reizēm diēta, bet ne vienmēr kakla sāpju gadījumā drīkst lietot medu – kakls var sāpēt vismaz 5 dažādu iemeslu dēļ.

Nedienas ar aizdegunes mandelēm. Ne vienmēr jāoperē, bet reizēm tā ir vienīgā iespēja glābt dzirdi. 

No parasta klepus līdz bronhītam. Atbildes uz četriem būtiskiem jautājumiem sniedz pneimonoloģe Ineta Grīsle. Skaidrojam arī, kādēļ klepus gadījumā ir riskanti sildīt krūtis ar dažādām kompresēm.

Pārdomāta stratēģija klepus sīrupu lietošanā. Kādu labāk? Cik ilgi? Un kāpēc jābūt uzmanīgam, ja sīrupa sastāvā ir kodeīns?

Pavingro, lai vieglāk atklepot. Fizioterapeite sastāda vingrojumu programmu, kas palīdzēs ātrāk tikt vaļā no neganta klepus.

Vai vērts vakcinēties pret plaušu karsoni? Pieaugušajiem šī vakcīna ir dārgs prieks, vidēji maksā 80 eiro, bet dažiem šo poti saņemt ir īpaši svarīgi.

Paaugstināta temperatūra. Kāpēc saka, ka līdz 38 grādiem organismam jāļauj cīnīties pašam, un kad paaugstināta temperatūra tomēr jāpazemina nekavējoties? Testējam elektroniskos termometrus – kurš rāda visprecīzāk?

Talkā nāk inhalators. Tvaika inhalators nebūs piemērots medikamentu inhalēšanai, bet kompresora inhalatorā nedrīkst liet ne zāļu tējas, ne ēteriskās eļļas. Šie un vēl daudz citu praktisku padomu tiem, kuri apsver domu iegādāties paši savu inhalatoru, lai ārstētos mājās. 

Remontdarbi organismā pēc antibiotiku kursa. Ēdienkarte zarnu mikrofloras atjaunošanai un ieteikumi imunitātes restartēšanai.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi