Žurnālu komplekts "Ilustrētā Junioriem + Zinātne + Vēsture"

Cena
No 10.10 € / 1 mēn.
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Periodika 1x mēnesī

Preces apraksts

"Ilustrētā Junioriem" ir aizraujoša lasāmviela pamatskolas sākumklašu bērniem. Žurnāls saprotami un atraktīvi skaidros dažādas dabas parādības, lietu kārtību un pasaules uzbūvi. Krāšņas ilustrācijas, konkursi un balvas.

„Ilustrētā zinātne” ik mēnesi stāsta par jaunākajiem, aizraujošākajiem un dažbrīd pat neticamajiem sasniegumiem visdažādākajās zinātņu nozarēs. Žurnāla mērķis ir rosināt interesi par zinātni, stāstot par to viegli uztveramā un izklaidējošā formā.

„Ilustrētā pasaules vēsture” saistoši stāsta par svarīgākajiem notikumiem un izcilām personībām pasaules un Latvijas vēsturē. Bagātīgas ilustrācijas un daudz saistošas informācijas par lielākajiem civilizācijas pavērsieniem, kariem, valdniekiem, politiķiem un tautu likteņiem, pasaules apgūšanu un kultūras vēstījumiem nākotnei.

Papildus jautājumu gadījumā, lūdzam sazināties ar klientu servisu, sūtot e-pastu uz adresi: [email protected] vai zvanot uz tel.+371 67292633.

Mēneša cena norādīta kā vidējā, balsoties uz 12 mēnešu abonēšanas cenu. Komplekts abonējams uz 6 vai 12 mēnešiem.

 

Ja vēlaties abonementu pasniegt kā dāvanu, pēc rēķina apmaksas varat izdrukāt zemāk esošo dāvanu kartes attēlu, un pasniegt to sevis izvēlētajam dāvanas saņēmējam: 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi