Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ko Jūsu dzimšanas mēnesis saka par Jūsu seksa dzīvi?

Vai Jums kādreiz ir ienākusi prātā doma: “Cik forši būtu jau laikus zināt, ar ko rēķināties ar šo partneri gultā…”? Nelauziet galvu – noskaidrojiet partnera/-es dzimšanas mēnesi, uzmeklējiet to šajā sarakstā un uzziniet, vai jāiegādājas, vai gluži otrādi – jāpaslēpj visi Supersex.lv vibratori un citas seksa rotaļlietas!

 

Janvāris

Janvārī dzimušie ir nedaudz konservatīvi, ja runa ir par gadījuma seksu, bet ar tiem, kas viņiem patiešām patīk, šie cilvēki ir vieni no nerātnākajiem visa gada ietvaros līdz ar novembra jubilāriem. Janvārī dzimušajiem noteikti naktsskapītī atradīsies vismaz 2 Supersex.lv vibratori vai kāda cita seksšopa dildo kolekcija.

Februāris

Kaislīgi piedzīvojumu meklētāji, kas tēmēti uz cēloņu un kopskata studēšanu, kas traucē nodoties īsteni karstām mīlas baudām. Ja Jums izdosies izveidot ar viņiem emocionālo saikni (kas ir visai grūts uzdevums šajā gadījumā), esiet gatavs piedzīvojumiem!

Marts

Marta jubilāri mīl gultas priekus. Sekss ar viņiem ir jaudīgs un personisks, jo viņi partnerim sniedz visu, ko spēj, un nereti paceļ mīlēšanos vēl nepieredzētos tantriski garīgajos līmeņos.

Aprīlis

Ļoti neatkarīgi cilvēki, bet, ja ar kādu sapinās, tad atdod sevi visu. Sekss ar aprīļa jubilāriem ir karsts, jaudīgs un ļoti kaislīgs, jo par viņiem astroloģiski atbild Marss – seksa un vīrišķīgās jaudas planēta –, bet, kad tas beidzas, tas beidzas uz visiem laikiem. Lai arī šo cilvēku kaisle ir neizmērojama, viņiem visai ātri mēdz apnikt partneris.

Maijs

Maija jubilāri vēlas ērtu, juteklisku un maigu mīlēšanos. Viņi dievina aktu pašu par sevi. Vai nu mīlēšanās satīna palagos dievīgi iekārtotā guļamistabā, vai nāksies iztikt bez tuvības.

Jūnijs

Ņems un izmēģinās katru pozu, kas pasaulē eksistē – jūnija jubilāri ir ļoti zinātkāri un grib zināt visu par visu. Nav tik piedzīvojumu kāri, kā februārī dzimušie, tomēr burtiski min tiem uz papēžiem. Ja vēlaties neķītrās sarunas (“dirty talk”), jūnija jubilāri ir Jūsu rīcībā. Nodarbojieties ar viņiem ar telefonseksu un viņi Jūs dievinās.

Jūlijs

Darīs visu, lai apmierinātu partneri, bet tikai ar noteikumu, ka viņi jūt dziļu emocionālo saikni un jūtas droši ar partneri. Jūlija jubilāri mīl atbalstīt un iedrošināt cilvēkus, un vienmēr parūpēsies par to, lai partneris ir apmierināts un saņēmis visu nepieciešamo.

Augusts
Ekstrēmi egoistisks vai ekstrēmi dāsns – vidusceļa nav. Augustā dzimušie vai nu parūpēsies par to, lai partnerim tiktu viss, ko sirsniņa kāro, vai ātri nokniebsies un pazudīs uz neatgriešanos. Viņi necieš saņemt norādes guļamistabā, un viņu EGO ir ļoti viegli satraumēt. Tiklīdz tas notiek – uzredzēšanos!

Septembris

Kaislīgi, taču vienmēr kontrolē savas emocijas, tāpēc būs visai grūti panākt, lai septembrī dzimušie atslābinās un sasniedz lielisku orgasmu. Ar seksu viņi nesteidzas, bet, ja jūt emocionālo saikni ar partneri, nav nekā, ko viņi neizdarīs baudas labad.

Oktobris

Romantikas lielmeistari, kas gribēs uzburt partnerim romantisku, kaislīgu ainu, izstāstot, kāds būs sekss, kā partneris jutīsies, ko ar viņu darīs. Kad pienācis laiks tuvībai, oktobra jubilāri nesteidzas – viņi kārdina, romantizē, un, lai arī nav no kaislīgākajiem, mīlēšanās ar viņiem paliks atmiņā kā romantisks un nevainojami maigs piedzīvojums.

Novembris

Novembrī dzimušie ir kaislīga seksa iemiesojums. Viņiem ir dabiska nepieciešamība pakļaut partneri un vēlme tikt pakļautiem, un viņi realizēs abus variantus. Novembra jubilāri izmēģinās visus iespējamos seksa veidus intereses vadīti un kaut tikai tāpēc, lai varētu ierakstīt tos savā pieredžu-sasniegumu sarakstā.

Decembris

Ļoti radoši mīlnieki, kas no sirds izbauda lomu spēles un seksu pēc neparasta scenārija. Bieži vien ir grūti ar viņiem izveidot kādu dziļāku saikni, taču sekss ar decembra jubilāriem būs jautrs un aizraujošs katru reizi.

Piešķiliet dzirksteli ar seksa rotaļlietām

Neatkarīgi no Jūsu dzimšanas mēneša, ir vērts guļamistabā ieviest seksa rotaļlietas. Teicama izvēle – vibratori. Kautrējaties doties uz seksšopu? Iegādājieties tos internetā! Interneta veikalā Supersex.lv vibratori ir pieejami plašā klāstā:

  • klasiskie vibratori;
  • vibratori – zaķīši;
  • reālistiskie vibratori;
  • G-punkta vibratori;
  • anālie vibratori;
  • mini vibratori;
  • klitora stimulatori;
  • XXL vibratori;
  • vibratori ar tālvadību u.c.

Te atradīsiet arī dažādas citas seksa rotaļlietas un higiēnas piederumus, kā arī karstas un asprātīgas dāvanas. Ienāciet Supersex.lv un gūstiet vēl nepieredzētu baudu!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti