Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kvalitatīvas acu lēcas ikviena lietotāja vajadzībām meklē Visaslecas.lv

Palutini savas acis, uzdāvinot tām kvalitatīvas un neticami ērtas kontaktlēcas. Neatkarīgi, vai meklē acu lēcas vienai dienai, pagarinātai lietošanai vai mēnesim, vai arī vienkārši vēlies atrast idejas, kur pirkt labas kontaktlēcas internetā, turpini lasīt šo rakstu, kur esam apkopojuši dažādas lēcas acīm katra lietotāja vajadzībām. Iespējams, arī Tu atradīsi savas ideālās lēcas?

Kontaktlēcas ikdienai

Netrūkst cilvēku, kuri lēcas izmanto ne tikai atsevišķās situācijās, vai tad, kad sporto, bet arī ikdienā. Šiem lietotājiem īpaši svarīgs ir komforts, kuru nodrošina lēca, kā arī kontaktlēcas cenas. Ja vēlies viegli lietojamas, ērtas un kvalitatīvas acu lēcas, iegādājies 1-Day Acuvue Moist lēcas interneta veikalā Visaslecas.lv. Šīs kontaktlēcas izceļas ar īpašu eleastību un skābekļa caurlaidību, tādēļ nodrošinās komfortu visas dienas garumā, neatkarīgi no vides, kurā atradīsies. Īpašā Lacreon tehnoloģija palīdz ilgāk mitrināt acis, lai tās netiktu kairinātas.

Mēneša kontaktlēcas

Ja vēlies atrast lēcas acīm, kas paredzētas mēnesim, izmēģini CooperVision Biofinity pagarinātās lietošanas lēcas. Nepieciešamības gadījumā tās var lietot vairākas dienas pēc kārtas bez pārtraukuma, taču pirms to dari, konsultējies ar savu redzes speciālistu. Lēcas ir tik ērtas, ka Tu pat nejutīsi to esamību, jo acs tiks mitrināta visas dienas garumā.

Divu nedēļu kontaktlēcas

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus ir lēcas, kuras paredzētas lietošanai divām nedēļām, tās izņemot uz nakti, vai arī lietošanai līdz sešām diennaktīm, tās neizņemot (ja ārsts atļāvis), proti, tās ir pagarinātās lietošanas lēcas. Salīdzinot ar mēneša kontaktlēcām, divu nedēļu lēcas cenas ziņā nereti ir izdevīgākas, turklāt tiek uzskatīts, ka to lietošana arī ir higiēniskāka nekā mēneša lēcām, kuras izteikti tiek pakļautas baktēriju un nosēdumu uzkrāšanai, kas var kairināt acis. Acuvue Oasys kontaktlēcas būs lieliski piemērotas cilvēkiem ar jutīgām acīm, turklāt tajās ir iestrādāta arī aizsardzība pret kaitīgo UV staru ietekmi.

Lēcas sausām acīm

Mūsdienās daudzi cilvēki, it īpaši tie, kas ilgstoši lieto viedierīces, cieš no sausās acs sindroma. Ja arī Tu cīnies ar sausu un jutīgu acu problēmu, izmēģini Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe lēcas. Tās ir vienas dienas kontaktlēcas, kas nodrošina acu saudzēšanu, mitrināšanu un aizsardzību pret kairinājumu vai sausuma sajūtu.

Iepazīsti un iegādājies šīs un daudzas citas lēcas internetā, apmeklējot interneta veikalu Visaslecas.lv! Pieejami dažādi pasūtījumu piegādes veidi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti