Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Kādas kļūdas nedrīkst pieļaut, vārot ievārījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilnīgas muļķības!
P
Traukus izmazgāju pē lietošanas un tad uzglabāju papes kastēs. Kad vajag, ņemu tos atkal un nekad nekarsēju ne vākus, ne burkas, un leju tajos verdošu ievārījumu, uzskrūvēju vākus, un uzlieku deķi, lai arī vāki sakarst. Kad viss atdzisis, ievārījumu glabāju turpat istabas temperatūrā, un glabājas pāris gadu kā zelts. Protams, ar dārzeņu konserviem jābūt uzmanīgākiem, bet ziedkāposti un burkāni jākarsē pat divas reizes, pauzi ievērojot.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Diena jautā

Burova kļūšanu par Rīgas mēru vērtēju

Kopā nobalsojuši: 774

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Dienas dziesma

Vairāk Dienas dziesma


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko