Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Šokolādes–dzērveņu mafini Latvijas svētku noskaņās

Konkursā Mana svētku recepte, kurā tika aicināti piedalīties gardāko 18.novembra svētku desertu autori, trešo vietu ieguva Laila Birķe par šokolādes-dzērveņu mafinu recepti. Publicējam viņas iesūtīto recepti kopā ar autores fotogrāfijām un aprakstu, kā šo desertu pagatavot soli pa solim.

Šokolādes–dzērveņu mafini Latvijas svētku noskaņās

Mazliet skābi rūgteni no Latvijas ogām – dzērvenēm un tajā pašā laikā debešķīgi saldi, pateicoties burvīgajai krēma glazūrai. Dekorēti ar pašu gatavotiem Latvijas karodziņiem, šie mafini būs ideāls gardums svētku galdam. Rezultāts: 18 mafini - 18.novembrī

Pagatavošana: Skatīt foto.

Priecīgus svētkus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas:

½ glāze ( ≈120 g) izkausēta sviesta, 2 ¼ glāzes miltu, 1 glāze brūnā cukura, 3 ēd. k. kakao pulvera, 1 ½ tējk. cepamā pulvera, ½ tējk. Sāls,1 tējk. Kanēlis, 1 tējk. malta ingvera, ¼ tējk. malta muskatrieksta, 1 ola, ½ glāze brūnā cukura sīrupa, 1 glāze piena, 100 g sasmalcinātas šokolādes (labāk izvēlēties tumšo), 1 ½ glāze dzērveņu

Krēmam:

100 g krējumsiera (creme bonjour), 200 g pūdercukura, 1 tējk. vaniļas ekstrakta,1 tējk. mīksta sviesta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko