Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jaunā Vienotība un Latgales partija vienojas par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
komēdija
k
Jaunā Vienotība?! Un priekšplānā ar sūnām apaugušais OIK zaglis un politikānisma mastodonts Kariņš! Nu kur vēl lielākus "jauniešus"! Varbūt precīzāk bija sevi nosaukt par Klaunu Vienotība?
Kaspars
K
Gribētos, protams, kaut ko sakarīgāku par Vienotību, bet kad alternatīva ir Kremļa partija, Lemberga slinkās marionetes, maksātnespējas administratoru mafijas izsūtāmie, Šlesera jaunā partija Par un Artuss Kaimiņš, tad ir kā ir. Vienalga par ko balsojam, galvenais vairāk par gados jaunajiem, lai politikā ienāk jauna paaudze. Pensionāri lai iet pensijā.
Kasparam
K
Partijas ir iedalāmas Latvijas partijās un Pretlatvijas partijās. Tālāk, Latvijas partijas iedalāmas Lemberga partijās, Šķēles partijās, nacionālajās partijās un muļķu partijās. Savukārt Pretlatvijas partijas ir iedalāmas Putina partijās un Sorosa partijās. Piemēram, Spānijā Soross pagājuštrešdien bija ieradies, lai satiktos ar sociālistu līderi, kas pašlaik pilna premjerministra funkcijas, un apspriestu imigrantu uzņemšanu. Slepeni. Bez publikācijas valdības dienas kārtībā. Lai neviens nezinātu. Bet nu žurnālisti mēdz visu noskaidrot.
  • 4
  • 0
punkts
p
Nezinu, man liekas, ka Vienotība ir vienīgā partija, kura ir attīrījusies un turpina attīrīties.
attīrītājs
a
Attīrīt mūsu kabatas, tas ir vienīgais, ko turpina OIK bandīti no Vienotības.
  • 5
  • 2
punkts
p
Koko Un kura partija tad ir kauto sevišķu paveikusi? Viena saistīta ar maksātnespējas adminiem, cita ar hūti, prokremliskās vispār ārpus izvēles.
  • 5
  • 0
Koko
K
Ko jūs labu paveicãt lai es balsotu.Pasaku teicéji
  • 15
  • 4
GoodMan&ParexK&K
G
LPSR čekisti ar PSKP boļševikiem atkal vienojās kopīgi piedirst pārapdebilizēto pilsoņu paurus, lai vēlreiz tiktu nobalsots par komūnistiem, naclopiem un svoločiem.
tad sākam
t
Pilnīgi nekāda spītrēšanās netraucēs aizvērt rusncacistu žopoļizu debilās rīkles. Ja esošajai gļēvajai redakcijai šis uzdevums nav pa spēkam, tad varbūt jaunais redaktors būs izdarīgāks. te nupat jau pievēra vienu naida runātāju kampaņu, tagad laiks pievērrt dienas cenzoru piesegtos rusnaclopiskos svoločus,
  • 1
  • 3
GoodMan&ParexK&K
G
Pilnīgi nekad un pilnīgi nekādi provokatīvi megaskandāli nespēs patraucēt nabazdzīgās Latvijas lepnajai tautai beidzot sasniegt nenovēršamo un saulaino GaišaKomuņizmaNr.2. žopu. Nevis naids, bet bezgalīgi skaidra Latvijas tautas vienotība novedīs pie perfekti debīliem vēlēšanu rezultātiem, vienmēr izrītas siles un Vislatvijas apstulbuma.
  • 0
  • 0
labvēlis
l
Atkal vajadzēs sarīkot megaskandālu par tēmu ''cenzors piesedz naida runu pret Latviju'' un izlamāt naida runātāju ar visiem vārdiem, ko viņš lieto pats? Ja noteikumi nav rakstīti viņam, tad nav rakstīti nevienam.
  • 0
  • 3
Hmm
H
Ja divus akmeņus sasiet kopā, laiva no tiem nesanāks.
Juris >
J
Šitie kungi laikam ļoti zemu vērtē Latviesu balsotāju, ja cer, kapa viņiem balsos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas