Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vienotības potenciālie līderi aicina valsts labā pārvarēt iekšējās nesaskaņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PA VIASĀM RAIDSTACIJĀM
P
jau dzirdu šo patiesību, ka valsts labklājība ir pakaļā, tādēļ, ka Vienotībai kādreiz esot bijušas nesaskaņas, kuras nu tikai tikt pārvarētas. APPLAUSI.
prieks kam?
p
vajag reanimet kropli ?
to >>>300 000 bicov putina
t
vatnik,pamodies? Beidz smirdeet ar savu kremlja vovu.
zilotibas kabatas piebriedushas no
z
vai to grib pateikt komunistu mordas.Kauna nav vell gozeeties ar "skaistiem" saukljiem. Ta rizza skucka tocna stradaa pagrides cheka,vinju aiz matiem buus jasviezh aara no saeimas,vai! Cuuka sarkanaa ar hitlera gjiimi.
300 000 бойцов Путина
3
Рига под нашим контролем!
Vārds
V
lol
  • 0
  • 0
"partijas "pieredze"
&
zilotibas partija?! Kam vinji nobriedushi? Jaunai maucibai tautas priekshaa? Beidziet paatarot savas komunistiskas runas,noriebushies jusu saukli kopaa ar rizho ....
Lee
L
Visu opozīciju "nokāva", kas tad vairs palika partijā. Vienotie līdēji. Piebalga seja augšā neko nemainīs, tas ir kā galva, kuru groza kakls. Bet kas ir kakls ? Ha-ha! Negribu par viņiem vairs dzirdēt. Ardievu!
JPP
J
Labāk būtu, ja jūs nepārvarētu. Dīvaini, bet liekas, ka neviens jūs tā kā nebūtu aicinājis ko glābt? Drīzāk jau jārunā par vēlmi glābt personīgo labklājību, jo jūs tagad no tās siles tā kā būtu pastumti nost. Jāsāk tērēt uzkrājumi, bet to jums negribas, vai ne!
Uzbrukums jenotiem
U
Ir uzbrukums valstij. Oberjenots.
Pid-ral-lal-lā
P
Ja valsts tiek domāta kā sabiedriska formācija, kurā labie ļauži dzīvo civilizētu pārticīgu dzīvi, tad šādam politkrimināla grupējumam valsts labā vajadzētu momentā pašlikvidēties ar pilnīgu liegumu tā darboņiem darboties politikā vai kā citadi parazitēt. Ja valsts ir pakārtota lai boļševikus čekist&komsomoļci ar nacionāli lopisko slāni varētu pierīties, tad šādi grupējumi mūžīgi smirdēs, pārgrupēsies un kretīnosies, lai stulbā Diblomasa viņus atkal savēlētu.
Ezis UK
E
Piiedod ,bet viņš pūlējās pateikt ,ka ir "valsts"kā pdomju laiku piemineklis ,tagad tikai grandiozāks 304 000 jeb 16% iedzīvotāju viņā atsēž,jo darīt taču 2x vairāk darbiniekiem ka nepieciešams nav.Rietumos 6-8% strādā valsts sektorā,bet strādā. Partijas ir apmēram 1% no iedzīvotājiem un arī strādā ''valsts''labā,tas ir savā labā.Bet ''laji''(iedzīvotājs parastais,Diblomasa utt) ir domāti ,lai apkalpotu "valsts"arvien pieaugošās vēlmes.
  • 1
  • 0
Piedod!
P
Palasi vēlreiz, kad būsi skaidrā, ko esi uzrakstījis, un tev par savu neinteliģenci būs kauns. Protams, ja esi kulturāls cilvēks. Pretējā gadījumā - nebūs...
  • 0
  • 3
Toms
T
Dzivniekus kuriem vairs nav ceribu parasti iemidzina. Gribubredzet seja cilveku kurs velreiz balsotu par vienotibu. Bet ja lv ievel seima scerbatihu, paulu, serzantu un citus akstus kas no polikas neko nejedz, tad nebrinos ka ruda lapsa tapat ielavisies atkal...
?
?
Kādēļ tik daudz publicitātes partijai ar tik zemu reitingu? :) Kaimiņa partija ar lielāku reitingu, nemaz nerunājot par dažām citām. Izskatās, ka nekas vairāk kā mēs esam eiropeiski un krievi nāk Vienotībai nav izdomāts. Kam tā visa naida kurināšana, kas tikai palielinās SC vēlētāju skaitu? Europeiska? Līdz brīdim, kad vācieši lūgs laipni atmaksāt būvnieku NVO "saziedoto" Vācijas nodokļu maksātāju naudu.
FInks
F
Tur nav ko mocīties un cerēt!
Arī
A
Kad jūs runājat par jauniem enerģētikas virzieniem, jums vajadzētu arī pastāstīt sabiedrībai, ko šī amerikāņu „lētās” slānekļa gāzes iegūšana nozīmē ekosistēmai un Ukrainas sabiedrībai! Es nevaru nosaukt šo perspektīvu par atbildīgu lēmumu! Ja jūs sankcionējat Krieviju, tad kāpēc nesankcionējat ASV un Lielbritāniju, kuri aktīvi ar ieročiem un munīciju atbalsta Ukrainas apvērsuma rezultātā, varu pārņēmušo nelikumīgo valdību? Varbūt jums labāk būtu beidzot saprast, ka šī nevienam nevajadzīgā sankciju politika, bija acīmredzama kļūda! Helmutam Šmitam tomēr bija taisnība, kad viņš mūs 2007.gadā brīdināja, es citēju: „Šodien Krievija mūs apdraud daudz mazākā mērā, nekā Amerika, jo NATO ir tikai ASV hegemonijas instruments!”. Un viņam ir taisnība un Eiropai beidzot ir jāsāk kļūt neatkarīgai no ASV! Junkera kungs piedāvā ieviest Eiropas armiju, lai parādītu visiem, ka mūsu Eiropas vērtības pret Krieviju, ir nopietna lieta. Es domāju, ka šis izteikums vien liecina par to, cik tālu Eiropa ir attālinājusies no tā mērķa, kuru vēlējās sasniegt Eiropas savienības dibinātāji. Un jūs taču pati teicāt, Merkeles kundze, ka toreiz mērķis bija miers, solidaritāte un vienota, nacionālisma un naida pret tautām nesašķelta Eiropa! Lai aizstāvētu šīs vērtības, jums absolūti nav vajadzīgi bruņoti bataljoni. Vai mums tiešām ir nepieciešama tūkstošiem bruņotu NATO kaujinieku Eiropā, kuri nevienu nepasargā, bet drīzāk apdraud vēl vairāk visas Eiropas mieru? Ja jūs vēlaties veicināt šo mērķi, tad labāk parūpējieties, lai nacionālās valstīs atkal tiktu ievēlētas tautas izvirzītas personības, nevis finanšu tirgus kontrolētas marionet
  • 0
  • 0
Jānis
J
Aicināt uz nesaskaņu izbeigšanu, tā ir vājuma pazīme. Neviens ne uz ko nav jāaicina. Visi tie, kuri ir sašķēluši un turpina šķelt partiju, ir jāpatriec no partija rindām ar sūdainu koku. Ja Vienotība turpinās atbalstīt legālu vai nelegālu b;ēgļu uzņemšanu Latvijā, tad tā nekad vairs Saeimā neiekļūs.
!!!
!
Ļoti blāvi. Kaimiņa partijas kongresā bija interesantāk. Vienotības kongresā vajadzētu pieņemt lēmumu visai partijai pievienoties Kaimiņam.
Vārds
V
Valstij no Vienotības iekšējās plēšanās ne silts, ne auksts,
  • 2
  • 0
Valstij vislabāk, ja Vienotība aizi
V
Vienotības murgainie jaunievedumi nodokļu jomā, pazudinās ne tikai šo partiju
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas