Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ar bažām par nākamo gadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mazsalacas meteorits
M
Savu nespēju vadīt ministriju un valstiski domāt un rīkoties tiek pasniegta pastāvīgi. Risinājums - nekavējoties demisionēt un dot vadīt ministriju cilvēkam,kas to spēj. NEKAVĒJOTIES,jo turpinās nepārtraukta valsts čakarēšana. Lai gan Danai Reizniecei tāpat bija daudz problēmu,tomēr viņa spēja izstrādāt vērienīgas reformas, viņa problēmas risināja viegli;saprotami. Bet šeit atkal nepraša,nu ārprāts,kas notiek !
lisa
l
pasiem jau algam un kompensacijam pietiks
Ārā visus iznīcinātājus.
Ā
Rej-rej, vai aizmirsi, kā pēc vēlēšanām visi kopā, ar tevi ieskaitot, ķērnājāt miljonus pa labi un pa kreisi. Kā piebarojāt vecos komunistus - Lembergu, Sesku un pārējos... Tas tika darīts, lai mazāk naudas paliktu jaunajai valdībai. Tagad tēlo muļķi un vaimanā. Nekas te nevar būt, ražošana buksē, nekā jauna, cik naudas aiziet politiskajai mafijai, par daudz esošajām ministrijām, milzīgajam valsts aparātam, valsts uzņēmumiem, viņu valdēm, visādām aģentūrām.... Ar nepacietību gaidām šīs sastiķētās, ar ielāpiem sadiegtās mafijas galu. Ilgi jau nebūs jāgaida un, tad jums visiem vecajiem janotiem un pārējām pabirām jāpaliek būs aiz svītras.
Mazsalacas meteorits
M
Komentāram bonusa punkts. Bet viens jautājums,vai tiešām valdošā šķira kopā ar medijiem tik ļoti spēj ietekmēt cilvēku prātus ? Ar to es domāju komentārā pieminētos Lembergu,komunistus,Sesku. Pietrūka vēl Šķēle,Šlesers,tagad topā esošais Ušakovs.... Patreizējās frontes pārstāvji Vājonis,Rimševics,Magonis,Repše(nesakiet tikai,ka viņš sen nav vairs politikā),Dombrovskis Valdiņš,Strīķe,Jurašs,Bondars,Zaķis(Zaķis ir tikai viens mums visiem labi zināmais. Bet,ja nav,tad atceraties Straujumu un Gruzījas sakritības dēļ sabraukušos atpūtniekus),gadu mijā ikgadējās pasakainās prēmijas par ikdienas darbā veikto....... Ieminies par dakteri,izglītību,pensionāru,invaliīdu,dzimstību,ekonomiku,par aizbraukušajiem - tur šiem situētajiem ministriem un deputātiem veidojas trauksme,ka neiznāk,ka pašieem nepaliek...
  • 2
  • 0
Edvins Eglitis
saprotu nav nekads penziju fonds, ka valdiba tere visu naudu kas paredzets penzijam ikdiena.. Jus fukkkn cuukas...
Bailes Bailes
B
...aizsardzības nozarei palielinājums par 60,3 milj... ko mēs te knapojamies... vajag viamaz 100x vairāk...krievi taču nāk... man naktīs bail, liekas, ka Putins jau zem gultas...
P
P
>.......................,arī uz aiznākamo,u.t.t.
Bažām nav pamata
B
Valdība ir stabila.Ir jāapvieno tikai ministrijas un jālikvidē atjaunotās uzņēmumu padomes.
Scorseze
S
Cirks ar klauniem turpinās:)
par skolotāju algām
p
Piemēram, Rīgas domē algas pieaugums notiek automātiski, atkarībā no vidējās algas valstī izmaiņām. Proti, ja pieaug vidējā alga, pieaug arī Rīgas domnieka alga. Kāpēc to pašu modeli nevar ar likumu iestrādāt skolotāju algu aprēķinā - piesaistot vidējai algai valstī un tās izmaiņām? (salīdzinājumam - pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem vidējā bruto darba alga 2018.gada trešajā ceturksnī Latvijā bija 1006 eiro)
Rimpušēvics&KNAB
R
Lūgtum nejaukt silē iekšā šņukurus ar piesiles učikiem. Latvijā jau 27 g. tas ir ļoti debīli.
  • 11
  • 5
Rimpušēvics&KNAB
R
Latvijā var bažīties tikai pilnībā safārējušies idioti vai apgudrējušies tūtiņdreijeri. Nabazdzīgā valsts ka bija tā arī paliks dirsā, jo piedirstie pauri līdz pat kapa malai perfekti debīli balsos.
Diferencēts NM-atbalsts aploksnēm
D
Reira ieviestais diferencētais neapliekamais minimums ir atbalsts lētā darbaspēka ekonomikai un aplokšņu algām
oskars
o
Velns lai jus parauj ,, visi tikai dalit , dalit ... ekonomet , nogriezt - prieks tam ir vajadziga valdiba ? neviens nedoma un neko nedara lai kaut ko razotu , lai pelnitu naudu ....
sinopsis
s
ko gaidi ,sāc ražot , valdība nekad neko neražos
  • 14
  • 9
Jānis
J
Kučinska valdība jums atstāju labu mantojumu, tagad pierādiet sevi, Kariņ!
Mantojums
M
Decembrī Kučinska valdība steigšus vēl pamanījās atlikušos 50 milj. iztērēt...
  • 14
  • 4
Šahistes sagatavotais
Š
“Mantojums” pat no pirmā uzmetuma nebija reāli sasniedzams. Tas bija speciāli sagatavots vēlēšanām ar nereāliem solijumiem. Un ari par to ZZS smagi maksā. Nav ko Kučinska bandu saudzēt.
  • 12
  • 5
vari nešaubīties
v
Līdztekus OIK afērai pilnā sparā tiek gatavota afēra par 300 miljonu "atdošanu" ebrejiem. Ap 100 miljonu izskries skurstenī, precīzāk sakot ieskries pareizo darboņu kabatās Pūces perinātajā pašvaldību "reformā". Vienotība ir atpakaļ zirgā, valsts ver maku plašāk vaļā!
  • 31
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas