Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ašeradens: Vienotības stājas atgūšana bija nevis brīnums, bet smaga darba rezultāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OIK ir naudas ādere "izredzētajiem"
O
Ašeradens to solīja izbeigt, bet viss turpinās. Vai tas bija tikai priekšvēlēšanu triks?
Tad jau
T
Pēc smaga darba laiks būtu atpūsties!
Kijevskijs
K
Ko Tu dirš ar vien vārd sakot, ko Tu dirš ar vien vārd sakot.....
VVZ
V
Vienotība ir sliktākais, kas ar valsti ir noticis. Sertificēti nelieši un grūtgalvīši.
PVZ
P
Par ko aģitē, grūtgalvi ?
  • 2
  • 2
melnais humors
m
Vienotība nekādu stāju nav atguvusi. Manuprāt, tā bija un joprojām ir organizēta ekonomikas noziedznieku banda.
baltais kumēdiņš
b
Apbdināšu, Vienotība tā ir latviešu nācijas politiskā elite .
  • 3
  • 5
Man
M
liekas ka Zarińa vecā govs tik traki nepłūtija ka šitais te jampāzijs.
Seska Smaka
S
Jenotiem ir stāja?Kurā vietā?
ir stāja
i
Stāja pie siles. Paskat, kā apstājuši. Šņukuri iekšā, tik resnie dibeni ārā.
  • 10
  • 1
Margarēta
M
Pāris jenotiem jau ir, tam pašam Rinkēvičam, kuram nemaz arī vienmēr savā partijā neklājās viegli (lai atceramies, ka Ome Laimdota lika atvainoties par bargāku vārdu pret NAciķiem). Bet lielais vairums ir tādi glumi, tricelīgi galerti kā Kariņš un Ašerādens. Plus vēl tur ir saradušies kaut kādi pustraki aktīvisti (koku un puķpodu bučotāju, madam 20% Andersone, kas caur Ašerādena ministrijā iegūtu iepirkumu iepludināja Ašerādena ministrijas naudu (20% ziedojums no summas) Vienotības vēlēšanu kampaņā un vēl bariņš trako un pustrako, kas, kā liecina viņu twitteri, paliek aizvien jokaināki). Īsi sakot, ar nedaudzo sakarīgo politiķu šarmu pēc 3 gadiem var nepietikt, jo pirms gada daudzi, kas nobalsoja par JV, stāvēja ar 2 biļeteniem rokā un par labu JV izvēli noslieca ne jau nu Ašerādens.
  • 8
  • 2
Irma
I
Debilais idiots Aserdmans, kurs it OIK krustevs, ir tik debilizejies, ka kladzina ka izvarota vista ES par seksualo vienlidzibu, ka amatos ir jaskiro pec ta, kas ir kura kajstarpe vai pipele vai peza, bet no pec ta kas ir cilveka galva, kadas ir vina dabas spejas, talanti, izglitiba. Vai jau nepietiek ar to, ka Latviju plosija tadas idiotenes ka Vikene, Vaidere, Muizniece, Paegle, Birzniece, Samite, Kalniete.....amatos nokludama tik tamdel, ka vinu kajstarpes ir caurumi...?
Margarēta
M
Iesaku paskatīties MK sēdes kādreiz; sapratīsiet, kāpēc vispār nekas neiet uz priekšu (ne OIK atcelšana, ne reformas). Viss, ko no Kariņa var dzirdēt, ir pagaidiet, es grīb saprāst, tad ilgi un gari aiz muguras deķi stīvē dažādu ministriju ierēdņi un beigās jautājums tiek atlikts. Šobrīd valsti vada nevis valdība, bet ministriju augstākie ierēdņi, un MK sēdes to lieliski apliecina. Kariņš tikmēr mācās un izprot plašo valsts problemātiku, bet Valstgriba cienā ar tēju visdažādako sugu un pasugu ļautiņus un pēc tam gudru feisu paziņo, ka šis jautājums ir jārisina. Pat KPV puiši (Ģirģens) uz abu augstāko amatpersonu (jefiņu Kariņa un Levita) fona sāk izskatīties pēc cienījamiem politiķiem. Vismaz normālā latviešu valodā runā un spēj normāli teikumus pabeigt.
Margarēta
M
Vienotību "izvilka" tie daži sakarīgie cilvēki, kas tur ir. Atliek kādam no viņiem aiziet, nekandidēt vai iegūt kādu augstu starptautisku amatu, lai Vienotība sabruktu, jo jaunu spilgtu politiķu, kas nāktu tā paša Rinkēviča, Ata Lejiņa utt. vietā, Vienotībai nav. Līdz ar to īsti nākotnes arī nav. Tāpat kā nav savas striktas stājas praktiski nevienā jautājumā. Kad bija beidzot jāpieņem lēmums par LU rektoru, mo Kariņš bija muļļājis visu vasaru, jautājuma izlemšanu faktiski panāca Rinkēvičs, būtu tas bijis kaut kur komandējumā, Kariņš turpinātu muļļāt bezgalīgi, jo ir pilnīgi bez mugurkaula.
.
.
Vienotībā sakarīgu cilvēku nav.
  • 13
  • 2
Udo Ulbergs
U
Kur gan gaišā latviešu tauta ņem tādus melotājus? Vai šo tipu melošana ir ģenētiski nostiprināta jeb tikai laikmeta ētosa determinēta izpausme? Vai viņi jau ir piedzimuši nelietīgi melotāji jeb melo tāpēc, ka bez melošanas viņi nevar sevi prezentēt gaišajai latviešu tautai, kura ciena tikai melotājus, bet neciena gudrus un godīgus cilvēkus?
Udo Ulbergs
U
Kungs melo! Vienotās vienotības nevērtības apliecinājums kļuva 6.oktobra vēlēšanas, kurās izpaudās zināms elektorāta protests un tika ievēlēti jauni "politiskie spēki". Viss būtu labi, ja šie jaunie "politiskie spēki" būtu spēcīgāki par vecajiem politiskajiem spēkiem. Tā nav! Ir gluži pretēji! Pie varas nāca latviešu tautas vēsturē visnevērtīgākās paaudzes pārstāvji - pat vizuāli konstatējami garīgi un fiziski infantili primāti.
.
.
Smagu intrigu rezultāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas