Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta
Opozīcija prasīs Ašeradena demisiju, ja viņš nenomierinās lauksaimniekus

Ašeradenu iedzen stūrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
OIK likumu jau nepieņēma viens Ašeradens, par to jau balsoja Saeimā deputāti, jāskatās saraksts,kā kurš balsojis.
petrovwiegor petrovwiegor4
Цены на электроэнергию постоянно растут, но есть способ платить на 50% меньше! Узнал об этом лайфхаке в статье опытного инженера-электрика http://abrevia.me/savingbox и пользуюсь уже пол года! Это легально, советую всем, кто не хочет переплачивать! x
OIK
O
OIK jautājumu "sakārtoja" Tautas partija 2007.gadā. Ne tikai Kalvītim, Šķēlem, bet arī daudziem ZZS lielzemniekiem ir biogāzes u.c. OIK stacijas. Par ko ZZS un Zemnieku saeima vispār runā? Vēlēšanu sakarā klapē Vienotību par saviem savārītajiem mēsliem: Kādreizējā Ministru prezidenta Aigara Kalvīša ģimene pēdējos gados gūst iespaidīgu peļņu no tās īpašumā esošajām mazajām hidroelektrostacijām (HES), kuru saražotās elektroenerģijas iepirkuma cenas savulaik tika „sakārtotas” politiskā līmenī. Lai gan pats Kalvītis iepriekš to saucis par „sīku biznesu, niekošanos”, Lursoft datu bāze rāda, ka pēdējos divos gados Braslas HES un Cirīšu HES saviem īpašniekiem uz visu Latvijas elektroenerģijas patērētāju rēķina nesusi vairāk nekā 760 tūkstošu latu peļņu. https://pietiek.com/raksti/kalvisa_gimene_gust_iespaidigu_pelnu_no_savulaik_sakartota_mazo_hes_elektribas_iepirkuma
viss, kas mums jāzin
v
Tādā gadījumā, ja jau bandīti Kalvītis un Co laupa ar OIK palīdzību, tad sanāk, ka Vienotības advokāti paši piekrīt, OIK ir noziedzīga shēma. Tad rodas loģisks jautājums, kāpēc Vienotības ministrs Ašerādens ar zobiem un nagiem ir iekrampējies OIK, izdomā visdažādākās muļķības, dajebko, lai tikai turpinātu stumt uz priekšu OIK afēru? Ašerādenam kā galvenajam atbildīgajam par OIK, ekonomikas ministrs kā nekā, būtu pirmajam jājož uz prokuratūru, uz medijiem un jāceļ tracis, jārosina izmeklēšana, bet..... pilnīgi otrādi! Un kāds man pēc tā mēģinās iegalvot, ka Vienotība un Ašerādens paši nav ieinteresēti OIK shēmās? Kā Vienotība tur kaut ko strēbjot un glābjot no milzumļaundarīgā Kalvīša? Beidziet taču melst savas glupās blēņas Vienotības troļļi!
  • 20
  • 2
mafija
m
Vienotība ir doļā ar pārējiem zagļiem tāpēc nav ko šos atmazgāt baltus. Tādi paši mēsli kā Kalvītis. Un ja ņem vērā, ka Vienotības kontrolē ir tāds specifisks laupītāju bizness kā tiesu izpildītāji, piemēram bēdīgi slavenās žurnašļuhas ločMeles brāļuks ir viens no lielākajiem bandītiem šajā arodā, tad Vienotība ir vēl lielāki gangsteri kā ZZS, NA, vai TP brigāde.
  • 12
  • 3
karamba
k
vo šo kā žurku iedzen stūrī , tā saprast ?
reptilis
r
Mūs visus uzskata par idiotiem....ar to arī apsveicu! Tikko ziņās rādīja ,ka ar OIK viss ir pareizi.:))))
v
v
Tieši tā un vai Maximā vai Rimi mani arī kāds prasīs obligāto iepirkumu. Jau tiktāl aizgājuši ka tālāk nav kur iet un šuriks tiek iedzīts stūrī kaut arī pārmijnieks.
Mozess Paskudis
M
Vajag izvēlēties ovālu kabinetu, tad nebūs stūru, kur iedzīt.
vienkārši ...
v
skaidri un gaiši ... . asins kāri suņi vienmēr ... ne tikai rej , bet klaiņo apkārt ... kur ko izārdīt ... vajag vai nē ... bara princips . jūt , ka drīz varētu tikt turpat ...pie tās pašas siles ... grābt un vandīties ... , BET MŪSU INTERESĒS IR SAKĀRTOT TĀ LAI TĀDA BARDAKA NEBŪTU UN TŪLĪT ... . TĀTAD TŪLĪT IR JĀATRISINA ŠIS MAKSĀJUMU VEIDS UN VAINĪGOS JĀSODA UN LIKUMS JĀMAINA VISPIRMS . KAUT KĀDA TUR KOMPONENTE OBLIGĀTA ... TUR JAU TEICIENĀ VIEN IR AIZDOMAS ... KORUPTĪVAS , ZAGŠANA . KATRS MAKSĀ PAR TO KO PATĒRĒJIS , BET PĒC VIENĀDA TARIFA VISIEM NEVIS KĀDS KĀDA RĒĶINUS APMAKSĀ . UN TAS PĀRPALIKUMS VAI ZAUDĒJUMU JĀSEDZ TAM KURŠ NAV LAICĪGI NOVĒRSIS ZAUDĒJUMU RASŠANOS .
Spidola Bezole
S
Genocids pret latviesu tautu turpinas visa spozme kops ir atjaunota Latvijas valstele s neatkariba. Ar pratu nav aptverams kadi likumi pedejos 27 gados ir pienemti un kadas kroplibas, zagsanas, laupisanas shemas sajos likumus ir iestradatas, bet valdibas dzimumlocekli, idiotiskie deputati, ieredni izliekas to neredzami. Latvija ir jaatjauno naves sods, jo ir nekavejoties jatiesa un ar naves sodu jasoda Latvijas prezidenti, kuri ir parakstijusi likumus kuri ir versatile pret latviesu tautu un Latvijas valsti. Domaju, ka naves sodu godam ir pelnijusi visi prezi Rumpis, zagliga kuce Vikene, debilais Zaglers, Berzins, Vejonis....un tad ir tas pat jadara ar ministriem, ieredniem, deputatiem pec izmeklesanas ir jaceic naves sods, jo citas zales vairs nelidzes.
Un
U
Un vajag Aseradenam ari atsaukt viesstradnieku grozijumus, jo citadi ar to ari beigsies Latvija ka tada... Kam vajadzigi viesstradnieki, ja pec Breksita daudziem Lielbritanija nebus darba un nekas cits neatliks ka atgriezties majas.
Viesstrādnieki,
V
lai arī no kādas valsts tiktu ievesti, -1.Nezina Valsts valodu, 2. Nepārzina Latvijas likumdošanu, 3. Dzīvokļa jautājumu risināšanas nepieciešamība. 4, Kurš augsti kvalificēts viesstrādnieks ,mūsu Valstī var justies drošs, ka netiks apčakarēts no darba devēja ,augstāk minēto faktu dēļ.Mums Valstī saviesies tik daudz " tranu", kas dzīvo uz darba cilvēku rēķina, ka vairs nav izturams-pilnas ministrijas ar padomniekiem un to vietnieku vietniekiem+ Valdes priekšsēdētāji ar neskaitāmiem locekļiem slimnīcās un citur.
  • 5
  • 0
Romans
R
Kapec neviens Latvijas pilsonis nezino ES, EK, EP par to OIK zagsanas shemu? Kapec par to kluse kuna Grigule, zidiete Zdanok, zids Mamikins???? Ka vispar var Latvijas pilsoniemiem uzspiest pirkt dargu elektribu? Ka tas vispar ir iespejams ES cietuma? Sis banditiskais Skeles, Kalvisa, Lesinska/slesere mafijozias darijums ir jaatcel sodienas valdibas sede, jo nevienam Latvijas iedzivotajam nav uz sava rekina jauztur kaut kadas mazas elektrostacijas. Zemnieks sarazo pienu un to pardot tam kurs to perk tapât ir ar sim elektrostacijam lai zemnieks savu sarazoto elektroenergiju pardot tak kurs to velas pirkt. Tikai idioti vareja izdomat so OIK. Kapec KNAB un SABS, generalprokuratura lidz sodienai nav usakusi izmeklesanu un kriminallietu ierosinajusi?
Emma Karkls
E
Tikai idiotu parvalditaja valstele Latvanija var but kaut kada obligata iepirkumu komponente, kuru Latvijas tautai uzspiez pie varas esosie politiki, lai varetu pildit savas alkatigas rikles un kabatas par so noziedzigo darijumu. Tas tacu ir skaidris ka Latvanija turpinas politiska korupcija, uznemeji maksa politkiem, lai tie ar varu uzspiez pateretajiem dargo elektroenergiju tai pat laika Latvanijas politkani plates par kaut kadu brivo tirgu. Ka briva tirgus apstaklos vispar vareja uzradties obligata iepirkumu komponente elektroenergijai??? Ka tas vispar ir iespejams? Ir nekavejoties jastcel likumi Par OIK, par diplomatu izdienas pensijam, Par prezidentu privlegijam un vinu nodrosinajumu ar lielajam pensijam, ar valsts dzivokliem,.......Par deputatu, ministru, ierednu privlegijam un socialajam garantijam.
vēlētājs
v
Kamēr bija Latvenergo monopols un valsts noteica elektroenerģijas cenu, cena bija mērena, un arī Latvenergo strādāja ar peļņu. Tad kāds sāka runāt, ka vajag atcelt monopolu un cenas kļūs zemākas. Monopols ir atcelts, vienas cenas vietā ir ieviesti vairāki jauni maksājumi, kuru rezultātā iedzīvotāju izdevumi teju ir dubultojušies, kāds dažreiz laimīgi stāsta, ka "pašas elektroenerģijas" cena taču pa pusprocentu ir samazinājusies... Ka man riebjas šī "godīgās politikas Vienotība"!
Emsis: atbalsts Latvijas latviskuma
E
Kāda ir šā mazās enerģētikas atbalsta jēga? Galvenokārt - palīdzība Latvijas laukiem, kurus atbalstīt sola ikkatra valdība. Tradicionālajā lauksaimniecībā konkurence saasinās, perspektīvie, intensīvi saimniekojošie lielsaimnieki izvirzās, bet pirmskara parauga ekstensīvās saimniecības no biznesa kļūst par vaļasprieku, liekot lauku uzņēmējiem meklēt alternatīvus biznesa veidus: lauku tūrisms, maksas makšķerēšana privātā ūdenskrātuvē, dzīvā alus darīšana, krodziņi un naktsmītnes gleznainās vietās... Vējdzirnavas vai maza HES uz upītes kalpo lauku vides lokālai attīstībai gan ainaviski, gan enerģētiski. Latvijā ir daudzi simti nopostītu pirmskara HES ar krasta būvju un dambju paliekām. Nepilnos divos gados kopš Enerģētikas likuma pieņemšanas pašreizējā redakcijā ir atjaunotas 52(!) mazās HES, būtiski uzlabojot dabas un cilvēkvides sakoptību, upes bioloģisko daudzveidību, radot mazu vietēju biznesu ar jaunām darbavietām, iedvešot dzīvību nīkuļojošos novados utt..
Trollis JT
T
Valstī var būt daži dekoratīvi biznesi, piemēram - Brīvdabas muzejs un Rundāles pils. Bet. Nav atbalstāma biznesa mākslīga subsidēšana no pārējās sabiedrības līdzekļiem. Nav arī atbalstāma latvijas upju pārvēršana par smirdīgiem dīķiem.
  • 48
  • 0
redz
r
viss tiesa, tikai: Ja tautai tas par dārgu, tad jāiztiek bez tā. Katrs var dzīvot kā var, ne kā grib-tas gan jāatcerās....
  • 21
  • 0
Emsis: atbalsts Latvijas latviskuma
E
Dubulttarifs: atbalsts Latvijas latviskumam Autors: Indulis Emsis, Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs. Diena, 2000. gada 22. septembris Ministru kabinetā apspriešanai nodoti Enerģētikas likuma grozījumi, mazinot līdzšinējos atvieglojumus mazajām HES, vēja elektrostacijām un citām reģeneratīvajām energoietaisēm un tuvinot to pilnīgu atcelšanu. Es kā šo atvieglojumu autors un izcīnītājs 6. Saeimā vēlētos ieviest skaidrību dažos ar tiem saistītajos aspektos, kas vai nu aiz nezināšanas, vai apzināti tiek noklusēti. Enerģētikas likumā noteikts, ka Latvenergo jāiepērk mazo (līdz 2 MW) hidroelektrostaciju, vēja elektrostaciju, saules bateriju un biogāzes energoiekārtu saražotās enerģijas neizlietotais pārpalikums par divkāršu realizācijas tarifu, tādējādi paātrinot šo elektrostaciju kapitālieguldījumu atmaksāšanos jeb, citiem vārdiem, mudinot lauku uzņēmējus ieguldīt līdzekļus šādās mazās, videi draudzīgās, lokāli nozīmīgās elektrostacijās, kuras atmaksājas ilgākā laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas