Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Biedē ar ārkārtas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandra Kutuzova
A
Neko svaigaku nevareja izdomat? To tacu vins kladzina jau no pecvelesanu rita. Laikam sacerejies, ka tad dabus vairak mandatus.
Z Līvmane
Z
Gobzemam gan tagad visus nevajadzētu biedēt ar ārkārtas vēlēšanām, jo iespējams, paši var arī vairs neiekļūt
Jantariks un Co
J
Runājiet un vienojas, ko vien vēlaties. Bet man atstājat iespēju saņemt aizdevumus un klusējot atbalstīt OIKā apzagšanu. Ja nepatīk - varam lasīties sēnes lasīt uz Angliju. Pie mums ir demokrātiska valsts un esat izveidojuši lielu, lielu tiesiskumu. Vienu taisnību visiem ! Tikai atceraties !!!! Krievu tanki brauc un nāk !!!
Līva
L
Gobzems nedabūja konfekti, tamdēļ arī izgāž savu žulti un biedē visus. Pirms ārkārtas vēlēšanām tad vajadzētu pieņemt likumu, ka ārkārtas vēlēšanās nedrīkst startēt tie, kuri bija ievēlēti, bet nespēja strādāt/sastrādāties. Kāda jēga ārkārtas vēlēšanām, ja sejas tās pašas. Vai tauta būs palikusi gudrāka un sāks domāt par ko vēlēt un neuzķersies uz populistiem - nezinu
Vika>Līva
V
Bet, mīļā Līva: Kas tad liek vēlētājam vēlēt par tiem pašiem? Kas? Tikai pašu muļķība...
  • 9
  • 1
Domāju, ka miroņģīmis Gobzems
D
pēc ārkārtas vēlēšanām būs mironis no galvas līdz kājām. Cik tad nu ir to muļķu valstī, kas šo blēdi un šarlatānu pielūdz? Kādi 40?
Ja tā
J
tad Vienotība(JV+Par) likvidējot (apvienojot) RA un Progresīvos iegūs 30-35 deputātu vietas ! Labs risinājums !
Robis
R
Redziet-kā uz to skatās: Ja visa pēdējo 20 gadu valsts politika bijusi ''labs risinājums'' tad Jums taisnība....Manuprāt pēdējo 20 gadu politika bijusi risinājums no ekonomiskā viedokļa-tikai nelielai sabiedrības daļai, un kas vēl daudz svarīgāk-no garīgā viedokļa-tāda garīguma ko nesa atbrīvošanās no CCCP okupācijas-šī politika vispār jāvērtē kā caurkritusi....
  • 3
  • 7
Robis
R
Ja pareizi sapratu-Valsts Prezidents teica, ka uzticot Gobzemam veidot valdību, viņs neesot pieļāvis kļūdu...Man ir gluži pretējas domās: Ka tieši uzticot Gobzemam Valdības veidošanu Prezidents ir pieļāvis milzu kļūdu, jo par Gobzemu ir daudz informācijas par viņa saistību ar Krievijas mafiju, par naudas ņemšanu no Meroni, utt..Uzticot veidot valdības šādiem cilvēkiem Prezidents apzināti vai neapzināti ieņem prettautisku un pretvalstisku pozīciju, un tā ir liela kļūda.
Vika
V
Patiess-sāk likties, ka Valsts Prezidentam nav skaidrības pašās vienkāršākajās politiskajās lietās, vai arī viņs pats strādā sponsoru ne valsts interesēs.
  • 13
  • 2
Miks>Robis
M
Viss tiesa, un arī visa tā KPV LV frakcija, sniedzot atbalstu tādai aizdomīgai un neskaidrai personai kā Gobzems parāda sevi ļoti sliktā gaisām, un liek domāt,ka tiem valsts, tautas, un goda principi ir tāli un sveši...
  • 9
  • 5
!!!!
!
Gobzem, turies, būs jaunie pie varas !!!!
Nu jā!
N
Un kad JAUNIE būs pie varas, tad tie tevi - Gobzem, vecā ačka, APRĪS!
  • 6
  • 2
redz>!!!!
r
Jaaa..uz tādiem durakiem vara turās.....
  • 10
  • 5
Mēs noteiksim, nevis jūs.
M
Faktiski ,ārkārtas vēlēšanas būtu tautas kļūdu labojums ,kas būtu steidzami jāpaveic. Kā varēja iebalsot par šitiem vienotībām ,dzintariem , par/per un ko tur vēl ? Nevaram taču sēdēt viduslaikos ,kamēr tepat apkārt Skandināvijā kaut vai , viss ir cilvēka cienīgai dzīvei sakārtots un nav iedomājama tāda elites visatļautība ,kā postkomūnistiski - proletariāt-aziātiski - bandītisko polittehnoģiju pārņemtajā Latvijā. Tas ir jāmaina.
>Mēs noteiksim
&
Nekas tur Skandināvijā nav sakārtost: tur nav itin nekāda garīguma, tikai dzīšanās pēc naudas, tur ir pilns ar imigrantiem kas pieprasa sev 'savas dzimtenes tiesības savā mītnes zemē, kā LV to dara CCCP imigranti, tur ir tirgus ekonomika 300 gadus, kamēr te tos likvidēja osvoboditeli tanki 1940-1945.gados..utt...
  • 9
  • 4
Būs jauno vara !!!
B
Kas par muļķīgiem rakstiem. Runājot ar cilvēkiem, viņi ir par atkārtotām vēlēšanām. Te ir redzams,ka nekādu valdību nevarēs izveidot. Ja nu vienīgi paskatīsimies, kā vecie āži ar Pabrika "jaunajiem" sametīsies kopā ar SC. Tad nebūs nekādas sarkanās līnijas. Tauta visu redz. jaunas vēlēšanas un vecie pārpalikumi aiz borta. vara pieder tautai nevis vecajiem komunistiem un stagnātiem.
būs gan>Būs jauna
b
Ar cik cilvēkiem tu runāji? Ar tiem, kas pie Prezidenta pilns 10. Saeimā pulcējās un skaļi bļāva-atlaist Saeimu-lai pēc tam paši 11.Saeimā ievēlētu tos pašus? Ja tas tā-tad vari nepūlēties un nerunāt...
  • 7
  • 3
Ārkārtas
Ā
vēlēšanas ir vienīgā izeja šajā situācijā. Ar paristiem un "jauno' vienotību nekas labs nav gaidāms, arī ar krauzes vadīto zzs.
pag>Ārkārtas
p
Kā rāda pieredze, tad muļķiem izejas nav, jo savēl tos pašus kas jau ir....
  • 10
  • 1
Siles
S
dalīšana turpinās
tādi esam
t
Latvijai bīstamais demagogs, solītājs un kūdītājs Gobzems, kas noteikti nedabūs pielaidi, neapjēdz, ka par šo grupējumu- KPV- vairāk nebalsos tik daudz vēlētāju. Īsti jau nevar zināt, kam pieder šī partija - Šleseram vai kremlim.
finks
f
Pabriks ir tas pats kas Makrons Francij'a, ko visi grib nov'akt. AtistibaiPret, Vienotiba ir Sorosa un glob'alistu, welkomistu projekts, ja nomin'es k'adu no vi'niem s'aksies delteno vestu protests t'apat k'a Francij'a, Be'l'gij'a, kas protest'e pret globalistu liber'a'lu , stambulistu idej'am. Visiem pasaul'e noriebu'ssies globalisti un liberaalli kas iznicina nacionaalaas valstis un to kulturas.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
PPPLv izceļās ar faktu, ka pēc 28 g 'atjaunotas' Latvijas, valdībā nav sastopams neviens ar autoritāti, ko radījusi liecība par viņa vai viņas pārliecināto darbību tautas atjaunošanas labā. Tukšas mucas tālu skan.
Stulbiņš Populsts > Muļķim
S
jā, patiesi ! Populisti !
  • 0
  • 3
stulbiņam
s
tad tak vienīgā cerība uz tevi un citiem stulbeņiem............
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas