Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bordāns: Ja koalīcijas partneri prasīs Šuplinskas demisiju, šī valdība beigs pastāvēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ezītis miglā
e
Kā tad, varen braši - kā ziņojums no kaujas lauka! Vēl tik atliek inscenēt ķīlnieku sagrābšanu savu ambīciju uzvarai!Čegevarieši!
JKP ir noziedzīga
J
Visi tie muižnieku un citu personāliku skandāliņi ir pilnīgs sīkums salīdzinājumā ar JKP centieniem iedabūt bužetā , kurā nav naudas invalīdu un minimālo vecumpensiju paaugstināšanai, kā arī likumā noteiktajam medmāsu atalgojuma pieauguma, 35 miljonus absolūti populistisko diferencētā neapliekuma paaugstināšanai, kas nevis mazina, bet palielina nevienlīdzību un veicina aplokšņu algas. JKP faktiski ir noziedzīga organizācija.
Inta
I
Domāju, ka pirmo reizi pēc ilgiem laikiem mums ir laba valdība. Ministri strādā, tiek atklātas noziedzīgas shēmas, pozitīvas izmaiņas pensionāriem, gados jauni un progresīvi domājoši ministri. Gribētos pajautāt kritizētājiem, kurus tad konkrēti viņi gribētu ministru amatos? Vai ir labāki mūsu valstī? Varbūt reanimēsim vecos padomjlaika funkcionārus? Neko nevar izdarīt vienā dienā, tāpēc atbalstīsim mūsu Saeimu un mūsu valdību.
Edvins Eglitis
Loti ticami ka Administrativa rajona tiesa neiskatija lietu, citadi but cits lemums. Muiznieks pat no sakuma gribeja tiesaties varbut jo zinaja ka nonaks pie draudziga tiesnesa. Kapec lidz sim neviens nav sakopojis Muiznieka darbus un nedarbus ka rektors LU? Vai vins kaut kada neaizvietojama zvaigzne vai 8000 eiro/meness lojals partijas biedrs?
  • 7
  • 9
Nu gan samurgojies!
N
!
  • 9
  • 4
Bet
B
Es ne par šo konkrēto rakstu, bet, vispār. tik bēdīgi un pretīgi, pēc komentiem, šajā un citās tēmās, noskatīties, cik gan lielā mērā tauta ir nozombēta. Ar kivičveidīgajām programmām, oikistu uzvaras gājienu caur Vemjotības atbalstu, ar klusēšanu par RD mahinācijām, ar ticību jaunam Veiksmes stāstam un citām Latviju iznīcinošām situācijām. Tak, vienreiz atmostieties, zombiji !!! Jūsu Dzimtene, Tēvu zeme tiek izshēmota un iet bojā !!!
lv
l
Bordān un JKP - turieties, mēs ar jums.
  • 0
  • 8
vārds
v
Kivičs patiesībā ir sociālpsiholoģiskā izmisuma simbols - LV attēls. Viņš ir tās nesagaidītās vidusšķiras normāls pretendents. Bet viņš neredzēja attīstības perspektīvu, un neviens neredz, jo tādas nav. Un tad ir jālien pie politikas, jākorumpējas, vai - jāgrimst nabagu valstībā. Viņš savos knapi 40 mēģināja politiku - kā normāls cilvēks, ar personīgu attieksmi. Domādams (kā jau normāls, labs cilvēks), ka politika ir kaut kā saistīta ar reālo dzīvi. Bet nē! Nav! Bordāns un JKP cenšas politikas saikni ar dzīvi atjaunot. Un tāpēc Bordāns ir skarbs, viņš uzstāj, lai politika paliek pie realitātes, ir daļa no realitātes, kā tam arī jābūt. Ja valstī ir tik daudz strukturālu problēmu, tad nevar tēlot maigus salonu lauvas un gozēties.
  • 1
  • 9
nu Bet>Bet
n
Un pats Tu esi atmodies? Vai esi gatavs ko darīt, vai ar tikai gatavs dod ''gudrus'' padomus citiem, un pats lūrēt aiz stūra, kas būs tālāk?
  • 12
  • 2
Un
U
Pārstāju lasīt pie "vemjotības". Pirms kādu apvem, piedāvā alternatīvu.
  • 12
  • 4
Bordān !
B
Tu, kopā ar Potapovu, esi stulbs un netāllredzīgs politiķis, jo noticēji Vemjotības zagļiem, shēmotājiem un izsaimniekotājiem. Tava un Tavas partijas vieta tagad politiskās vēstures mēslainē. Un vaina nav tikai Šuplinskā, bet tajā, ka, Vemjotības vadībā, devi iespēju oikistiem un citiem tautas apzadzējiem, turpināt tautu čakarēt.
redz>Bordān!
r
Un Tu-pirms skrēji par Bordānu balsot-nezināji, kas viņam maksā?????
  • 6
  • 9
Žoplinskis
Ž
Vai to smaku nevajadzētu izvēdināt?
Norvēģis
N
JKP ir nodemonstrējuši muskuļus un tagad jāgaida gājiens no " vecajiem" kadriem.Iespējami 2 notikumu pavērsieni: 1.Palēnām sākas sarunas, diskusijas un kompromisi ar nesteidzīgu JKP iesaisti reālpolitikā. 2.Valdība krīt. No JKP šai stadijā nekas nav atkarīgs.Gaidam tālāko notikumu attīstību.
Tamponetta
T
Tizlie šantāžisti.
Ha
H
Bordanam, kă saka Šadurskis, liekas, ka tikai pateicoties viņam, lec saule. Katru rītu viņş, paskatotie spogulī, nopūšas, ka varêja but ministru prezidents, bet nekā. Taču viņš tikai biedē kolēğus, jo saprot, ka tad viņu vietā năk ZZS vai ărkărtas velēşanas.
atbilde>Jautājums
a
Muižņieku nevar pazemot, jo viņs pats sevi pazemojis ar saviem blatu un korupcijas skandāliem...kopā ar citiem blatmaņiem kā Broku
  • 12
  • 8
Ho>Ha
H
Un ko te tavuprāt mainīs ārkārtas vēlēšanas?
  • 9
  • 1
jautājums
j
Bezkompromisa BEZtiesiskums - gan ģenerālprokurora vajāšanas lietā, gan Muižnieka pazemošanas lietā. Vai vēl nepietiek? Cik ilgi Kariņš to izturēs?
  • 14
  • 13
наша Рига
н
Nāks nākošā tikpat melīga, smirdīga un zaglīga. Latvijas elektorāta debīlismis nebeigs pastāvēt līdz pat kapa malai, jo pauri aizdirsti ar kakām. Tāpēc arī turpmāk tiks balsots par komūnistiem, cūkiniem un svoločiem.
tas>naši..
t
Tas labi, jo ne uz ko citu tu spējīgs neesi....kā tikai dirst te...
  • 2
  • 2
Šuba
Š
Ar prieku. Sen jau vajadzēja jauno komjauniešu partijas salašņas izmest no valdības.
Gregs Millers
G
Tad tā arī steidzami jādara, jo kamēr JKP ir valdībā, normāls darbs nav iespējams-tikai cūcību virkne. JKP vietā jāņem ZZS, ja vajag-kaut vēl arī Saskaņa. Sliktāk nebūs!
secinājums
s
Lemberdzēni kļūst aizvien atklātāki savās tieksmēs atpakaļ pie varas.
  • 17
  • 11
Seska Smaka
S
Pilnīgi pajāt,tas ministru kabinets vai šitas ministru kabinets.
Vai bordāns
V
nozīmē to pašu, ko bordelis?
OIK maksātājs
O
Ir lielā mērā ticams, ka Šuplinska aizietu pati, ja zustu spēki cīnīties, kaut ko mainīt un virzīties uz progresu. Jaunajam konservatīvajam vajadzētu uzrakstīt vēstules ārvalstu vēstniecībām par bezprecedenta regulāru un sistemātisku naudas izkrāpšanu no elektroenerģijas pircējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas