Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bordāns joprojām redz valdības veidošanas sarunās iesaistīto partiju sadarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Auseklis
A
Mīļie tautieši, tikai mieru un bez liekiem stresiem! Tie neko mums nepalīdzēs! Darīsim savu darbu, ko varam -- savā ģimenē, savā apkārtnē un visu, kas par labu Latvijai, mūsu Tēvzemei! Mums jāpalīdz un jāstiprina jaunie, jāatbalsta tie, kas mēģina ko mainīt uz to, ko vairākums vēlās, kaut arī viņi vēl daudz ko nezina un varbūt arī nesaprot. Tiekaties, runājiet ar saviem, izvēlētajiem pārstāvjiem , parādiet savu patieso atbalstu, sniedziet aktīvi viņiem savus priekšlikumus un piedalieties viņu darbā, tad Jūs būsiet patiesi savas Valsts, savas tautas un latviešu cienīgi. Tie, kas "apspļauda" viņus, nievājot un necienīgi izsakoties tie tikai parāda savu niecīgumu un cik "zemu"jau ir krituši, un neaizmirsīsim, ka lielu daļu saeimā esam ievēlējuši sorosiešus! Šīs vēlēšanas un, iespējamās nākošās ārkārtas, tikai parāda KAS ir KAS! Lai mūsu Senči un Augstākie spēki ir ar mums!
Līze
L
Nu ko gaidīsim atkārtotas vēlēšanas.... Tad gan 100% uzvarēs JKP!!! Balsos saniknoties vēlētāji, kuru balsis netiek ņemtas vērā.
kjj
k
nauda aizplūdusi vzzs tumbočkās 1.Algas noteikti ļoti jāpaaugstina tiem medikiem, kuri strādā ātrajā palīdzībā,un operējošajiem ķirurgiem,pārējiem mediķiem nav tik šausmīgs darbs kā augšminētajiem ,tādēļ pārējie mediķi varētu algas pieaugumu drusciņ vēlāk saņemt Visu uzreiz nav iespējams sakartot medicīnu, ko izpostīja iepriekšējas valdības , nevar sakartot pirmaja gadā ,bet to var izdarīt pakapeniski 2.-zāļu dārdzības kontrole 2. Neļaut privātajiem dakteriem izmantot par valsts naudu iegādāto aparatūruTādā veidā aparatūra būs pieejaama desmitreiz vairākiem slimniekiem un tad arī izskaudīs to netikumu:valsts nevar, jo privātie pa to laiku aizņem valsts aparatūru
Es esmu profesionāla privātā aizdev
E
Vai jums ir nepieciešams saņemt hipotēku, projektu finansēšanu, iegādāties māju, atmaksāšanas jautājumus ar aizdevumu, aizņēmumu vai citu aizdevuma veidu? Vai jums ir finansiālas problēmas un jums ir nepieciešama steidzama palīdzība aizdevumiem? Tas ir privāts aizdevējs, kas izsniedz aizdevumus ļoti lēti 3% likmei. Darbs ar vairāk kā 14 gadu pieredzi aizdevumu biznesā padara šo pakalpojumu ātru, drošu, uzticamu un uzticamu. Mūsu pakalpojumi ir lieliski, jo mēs strādājam kopā ar ekspertu komandu, kas ir darbinieki. Tajā pašā dienā apstiprinājums arī mums ir garantija. Sazinieties ar: [email protected]
Cūku ferma ne saeima
C
Cūkas rukšķēdamss grūstās par sili.Bet glumā čuska (uz bildes)klusi pa mēsliem uz vēdera cūku baru apsteigusi un ir jau pie siles pielīdusi.
secinājums
s
Aizrāvās un pirms vēlēšanām sasolīja neizpildāmo. Par JKP un KPLV balsojušie tautieši ar prātu nespēja izdomāt, ka tik daudz naudas budžetā vienkārši nevar būt. Pretējā gadījumā, varas partijas pašas pirms vēlēšanām būtu visus apdāvinājušas ar algu un pensiju pielikumiem.
Buba
B
izskatās, ka stipendiāti Pabriks, Ašerādens un Pūce pa virsu jau izlēmuši torprdēt Bordāna projektu. Žēl, vismaz bija cerība pagriezt šo sačakarēto valsti uz tiešām "ATTĪSTĪBAS ceļa.
OO
O
Jā, var redzēt, ka šis hiēnu bars pilda uzdevumu.
  • 3
  • 1
padevigais
p
Es jau Annuskai nopirku adas jaku un mauzeri.
vērojums
v
Cerams, ka vaimanu pabriķieši, NA hūtes jantariki un pseudojaunānevienotība neizgāzīs Bordāna valdību. No šiem trim gaudu beidzamajā nedēļā bijis vairāk kā saprašanas, jo jūt, ka zeme deg zem kājām.
JKP plāns ir stulbs un atbaidošs
J
Tur nav risinājumu, kā valsts var nodrošināt objektīvi mazaizsragātas sociālās grupas, nav risinājuma mediķu algām un veselības aprūpes nodrošināšanai, bet gan stulba budžeta naudas šķērdēšana priekšvēlēšanu populisma turpināšanai.
URRRĀĀĀ...
U
Nu atkal viens pļūtīdams šķidru smagi nodebīlojās nenosaukdams lietas īstajos vārdos. Kamēr komūnistu, naclopu, svoloču un jampampiņu vara nodrošinās priekš LPSR čekistiem un PSKP boļševikiem pilnvērtīgu Latvijas siles izšņukurēšanu, tikmēr daudzām nozarēm naudas vienmēr pietrūks, tsk. vesalības.
.........
.
...no citas, par Valdi Keri, tēmas
  • 0
  • 0
JKP grib apčakarēt partnerus
J
Ir acīmredzami, ka JKP grib savai partijai valdībai neproporcionāli daudz amatu. Pēc mandātu skaita katrai partijai, izņemot Jauno Vienotību, kam pienāktos 2 portfeļi, pienāktos pa 3 portfeļiem. Ņemot vērā, ka premjera amats tiek vērtēts, kā divu ministru portfeļu vērts, JKP pienāktos premjera un finanšu ministra amati. bet viņi prasa krietni vairāk, kas liecina par lielu negausību. Līdz ar to viņiem premjers nespīd

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas