Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Čakša: Patlaban veselības aprūpē notiek apzināta haosa radīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
kaut tu , caksa, pienemtu dzemdibas pati sev .
Bermuds
B
Tā i, diemžēl gadiem sasāpējušas problēmas nevar uzreiz iesūkt kaut kur un sākt visu no baltas lapas. un ļaudīm diemžēl arī ļoti raksturīgi atrast vienu personāliju, uz kuru uzgrūzt visu vainu jeb kā senos laikos raganu medībās piesiet pie staba uz sārta. Jāpadomā skaidri - esam "jauna" valsts - kopš neatkarības atgūšanas pagājis salīdzninoši īss laika posms, kurā nav iespējams tik ātri sakārtot šādas apjomīgas sistēmas, kas citās valstīs attīstījušās pusgadsimtu ilgāk bezmaz netraucēti, bijām taču faktiski tumšā caurumā, kur veselības aprūpe arī pastāvēja faktiski uz papīra, bet tad pašiem visu nācās celt no nulles.
Punkts uz i
P
Viens jau rakstīja, ka tie paši ārzemēs strādājošie noliek mūsu valsts veselības aprūpi, bet tajā pašā laikā brauc še pa lēto ārstēties - ja jau viss būtu tik slikti un tik dargi, vai to darītu!? - un tā'di liekē''ži arī te ņaud, ka viss ir slikti, bet sistēmu izmanto diemžēl. Kas attiecas uz haosu = protams, tas ir!! Kāpēc mediķiem pēc sešu gadu studijām jāpelna mazāk par šmurguli stroikā, kurš tikko iemācījies knapi flīzēt?! VIss ļaunums slēpjas nevienlīdzībā, un pieaugot labklājībai citās nozarēs, arī visi pārējie grib lielāku atalgojumu, kas ir tikai normāli, bet tad sākas krīze, ja nav finansējuma pamata, kur to dabūt.
Hūte
H
VIens ir reāli darīt no lietām, ko saprot, kā to reāli dara un ir paveikusi Čakša, otrs ir ņaudēt un muldēt, cik viss ir slikti, vainīgi oligarhi utt., bet no pašas lietas būtības neko nerubīt, un tieši tāda ir lielākā daļa šo komentētāju - "dīvānā pirdēju", ļoti atvainojos..
Ilona Kulda
I
Čakšas ministrēšanas laikā haoss nav samazinājies
Progresīvais
P
"Čakša: Patlaban veselības aprūpē notiek apzināta haosa radīšana" - tas jau ir vērā ņemams progress, ja ministre sāk paškritiski izvērtēt savu pienesumu veselības nozarei ))))
>:-)
&
"Cosa nostra", no kauna sarkst un bālē , kā kādi bērnudārznieki . Tiem nepietika prātiņa, KUKULI , vēsā mierā pārdēvēt par PATEICĪBAS NAUDU ! Dumāki , ko teikt !
Stulbiņš NEBALSOTĀJS>z iedrim
S
Vai tad Zviedrija necieš no sociālisma trakumsērgas?
  • 1
  • 0
KYU35459
K
Skandināvijā, kur pašlaik dzīvoju, to tā arī sauc: Par pateicību. Cenšas pasniegt ārstam publiski, un ārsts to saņam ar prieku un lepnumu! Un, va zini, skaudīgo pastalniek, ne medicīnai ne kam citam, nekas ļauns nenotiek!
  • 2
  • 1
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Tā runā latviešu tautas genocīda veicinātāja!
KYU35459
K
Kādreiz biju pārliecināts, ka nav iespējams būt par sliktāku ministru, nekā bija narkologs/narkomāns "Laimes ministrijas vadītājs" Viktors Jaksons. Tagad man ir skaidrs, ka tomēr ir iespējams būt vēl un vēl reizes vairāk mantkārīgākam, glupākam, nekaunīgākam, bezprincipiālākam, slinkākam un glumākam, pakļā līdējam.
>:-)
&
Ja jau savu pašu miesīgu bērnu spēj pamest novārtā un uzreiz skrien pie siles , KO Jūs , no viņas varat sagaidīt ?
Trump
T
2% for defence must be!
solon
s
Čakšu būtu jātiesā par līdzekļu izšķērdēšanu nestrādājošas e-veselības ieviešanā un par bezdarbību jomas sakārtošanā! E-veselība, viņasprāt, nestrādā jo vainīgi ir ģimenes ārsti bet mediķi jūtas nedroši par savu nākotni jo viņi vienkārši ir ļauni cilvēki un vēlas nomelnot visu laiku visu valstu labāko veselības ministriju un visu ministru kabinetu kopumā.
Manuprāt
M
Čakšai pašai galvā haoss un haosu viņa arī viņai uzticētajā ministrijā ir uztaisījusi. Tā ir tad, kad laiž āžus un plānprātiņus par dārzniekiem. Visnepiemērotākā ministre visos Latvijas pastāvēšanas laikos.
marita
m
Tieši tā - apzināta haosa radīšana. Medicīnā šogad ir iegrūsti vairāk kā 8 miljoni, ārstiem (piem,. ķirurgiem) algas ar piemaksām 8000 + kukuļi tikpat. Bet vēl par maz. Jaunās partijas grib veicināt nodokļu nemaksāšanu. Kāpēc man jāmaksā nodokļi, ja nodokļu nemaksātājs saņem tādu pašu veselības aprūpi kā maksātājs?
/
/
Tur arī tie veselības miljoni pazūd, pieņem darbā ļoti labi atalgotus cilvēkus, kas dara to, par ko algu saņem arī ministre pati un kas viņai būtu par savu algu jādara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas