Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Čakša pievienojas Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edvins
e
Nu vēl skaidrāk redzams kas par cilvēku ir Čakša. No vienas zagļu partijas lec iekšā otrā zagļu partijā. Normālas partijas kā piemēram JKP šādus zaglēnus neņem savā paspārnē. Žurkas meklē, žurkas.
Edvins Eglitis
Kapec vina nestasta kas tur bija. Kas rupejas par "vinas bernu" ? Grutniecibas laika fotografijas spilveni bija vismaz 10-15 cm par augstu. Vina vajadzet zinat labak.
  • 3
  • 14
piebilde
p
kā nu ar tiem boļševikiem, sevišķi tiem, kas taisīja revolūciju (Ļeņins par vācu naudu, lai Krievija izstājas no kara, Staļins vispār bija kriminālnoziedznioeks un tāds palika arī genseka amatā), bet vēlākā padomju sabiedrībā morāle bija un tā nevarēja zagt un shēmot kā tagad. demokrātija - korupcijas māte?
Mums atkal
M
augstprātīgi agresīvais gejs Itamars norāda "pareizo virzienu"? Vis;lielākie brāķi salasās "jaunajā" nevienotībā un (deģenerācijas?) paristos?
Minzdravs predupreždājet
M
Šīs lētās gaiši dzeltenās tabletes ir tik labi noskaņotas reputācija par nekaitīgām un gandrīz bezjēdzīgām zālēm, kas, protams, ir pārdozēšana, reti kad domāja. Bet, ja mājā ir bērns, un baldriāna tabletes pakete ir bezrūpīgi izvietota uz galda vai palodzes, šī attīstība ir diezgan reāla. Lielas baldriāna devas var iekļūt ne tikai maza bērna, bet arī personas, kas izmisīgi aizmigt, ķermenī, vai pusaudzis, kurš pirms eksāmena kļuva nemierīgs. Jebkurā gadījumā tas neietekmē situāciju vismaz hipotētiski, lai uzzinātu, kas notiks, ja nejauši izdzersiet daudz baldriāna.
Itamars Toledano
Skaistai sievietei gudra izvēle. Cik gan ilgi var atrasties komunistu un krievu mauku baros?
to Edvīns
t
Un kāda ir tava pazīme? Peža dibenā?
  • 2
  • 1
Edvins Eglitis
Vinai loti daudz fiziskas pazimes ka ir virietis
  • 1
  • 9
Glābs Jauno Vienotību
G
No Eiropas,t.sk.Igaunijas un Lietuvas neatkarīgajām slimokasēm Latviju izglāba!
Itamars Toledano
No KĀ tā būtu jāglābj, vai no krieviem un komunistiem?
  • 10
  • 0
Tas ir labi
T
Visi vienkopus!
Buks
B
Izskatās, ka diena mazliet /uzvārās/ uz tādām politiskās prostitūcijas reklāmām. Nešaubīgi, ka tāda ir dienas saimnieku /ustanovka/.
Q
Q
......Trojas zirgs......graus no iekšpuses.......ATVERIET ACIS
labi
l
Būtu bijis labāk, ja viņa to būtu izdarījusi pirms vēlēšanām. Bet fakts, ka ZZS ir ne tas, par ko cilvēki balso. Tauta pieņem, ka tā viņi atbalsta zemniekus, kas nevar būt zaļie dabas aizstāvji, jo viņi ir dabas izmantotāji. ZZS "pelēkais kardināls" Lembergs jau nu vismazāk saistāms ar zemniecību un zaļo domāšanu. Ja vien tā zaļā nav dolāru krāsa. Vienotība ir laba izvēle mūsdienīgi domājošiem un realitāti saprotošiem cilvēkiem.
Linda
L
Vienotība ir tipiska stagnācijas partija un OIK afēristu partija: Dombrovskis, Kalniete, Vaidere, Kristovskis, Ašeradins, Šadurskis, utt., izbijušie komunisti un komjaunieši, cilvēki ar PSRS izglītību, PSRS domāšanu, cilvēki, kam jābūt pensijā, nevis modernas valsts pārvaldē
  • 12
  • 32
Irlielāmērāticams
I
Ka ZZS ir tas pats, kas "Ugunīgā ūdens biedrība", "Baložu un vanagu līga", "Sanitārā Koha nūjiņa", vai "Šanel - Fekālais institūts".
  • 8
  • 10
Veiksmes āksti
V
Tāds tādu atrod
Žanis
Ž
Nav izslēgts, ka Čakša sajutusi sviluma smaku, jo Viņķeles iedarbinātā tiesībsargājošā mašīna strādā. Dzirdēts, ka Čakšas eksvīru Pūci regulāri sauc uz pratināšanu. Ja ZZS nevar pasargāt, tad jāiet pie tiem, kuri var!
Robis
R
Vēl ne reizi Vinkeles darbi nav nesusi kādus augļus..Kapēc lai tagad būtu savādāk?
  • 16
  • 28
Kaspars
K
Dr. Nāve ar Vienotības Izkapti!
Scorseze
S
Mūsu latvijas politiķi mācās no "importa" kolēģiem, nekādu morālu normu:)
Starp citu,
S
kā nu ar tiem boļševikiem, sevišķi tiem, kas taisīja revolūciju (Ļeņins par vācu naudu, lai Krievija izstājas no kara, Staļins vispār bija kriminālnoziedznioeks un tāds palika arī genseka amatā), bet vēlākā pad. sabiedrībā morāle bija un tā nevarēja zagt un shēmot kā tagad. demokrātija - korupcijas māte?
  • 2
  • 10
To skaista....
T
par skaistumu nestrīdēšos-par to katram sava izpratne, bet par veikatajiem panākumiem LV labā gan labprāt uzzinātu ko vairāk...Nozarē kā valdīja tā valda, korupcija, blati un personiskie sakari....Ārstniecības kvalitāte kā neaug tā neaug, toties aug maksa par ārtstēšanu.... Veselības ministrijas naudas tiek tērētas kā caurā maisā....Lai mediķi neaizklīstu? Aizklīdīs tāpat, kā ar tā bez Čakšas, jo itin neko Čakša nav izdarījusi SISTĒMĀS sakārtošanā, tikai Pūcem piespēlējusi iepirkumu par 600 000 EUR.
  • 17
  • 30
Anatolijs Bogdanovs
A
Tas, ir musu okupacijas sekas cilveku domasana...Bolsevikiem nekadu normu nebija...
  • 20
  • 9
Skaista, gudra un enerģiska
S
Savā īsajā ministrēšanas laikā panāca ļoti daudz - svarīgākais - mediķu algu pakāpeniskās palielināšanas programma, lai Latvija jau tuvākajā nākotnē nepaliktu bez mediķiem. Bet pievienošanās populistiskajai Vienotībai, manuprāt, nav laba nodarbe.
Edvins Eglitis
Caksa nav skaista un vina nav gudra. Savarija kartejos meeeslus ko VM Vinkele censas ierosinat kriminal lietu.. Intresantas gultas biedri. Vai tas nozime Vinkelei vairs nebus pretenzijas pret Caksas ricibu ka VM? Skaista politika, zel teikt sadi poltiki ir fmaauuukas
  • 2
  • 20

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas