Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Deputāti būtu gatavi atbalstīt tiesiski pamatotu Rīgas domes atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
bet,ko darīs Ušaka sieva ?
NEBALSOTĀJS
N
Tiesiski pamatota atlaišana domājams notiks arī ar PPPLV valdību, ja vien tās sastādīšana nenotiks. Citiem vārdiem, NEBALSOTĀJI panāks paradoksālu uzvaru, jo balsotāju sašķelšanās balsojumu atteiks.
fakts uz mūļa
f
Tukša muldoņa -tiesiski pamatota!!! Jau ASV policija pierādīja, ka tāpēc ir citas metodes, jo noziedz. ir advokāti, lai bagāti noziedzinieki izspruktu sveikā jo "tiesiski"var tikai tad, ja lieciniekam nav ko zaudēt, bet cik tādu ir? Tāpēc ASV Alkaponi iesēdināja par nod.nemaksāšanu, bet citur pasaulē R.Hudi nokārto taisnu tiesu!
tiesas spriedumu studijā
t
Politisko atbildību Ušakovam nav jāuzņemas tādēļ, ka Latvijā Vienotības un A/Par politiķu pūļu rezultātā ir panākts, ka politisko atbildību politiķim nav jāuzņemas. Taču ja tiesa Ušakovu notiesās, tad protams, ka viņš no amata ir atstādināms, bet.... priekš kam šeit Dome? Vai Dome nes kolektīvu atbildību? Visa?! Taču tas ir no sērijas - Kas būtu, ja būtu.Gaidam pierādījumus, ja tādi ir, gaidam tiesas darbus, ja tādi būs un ja būs notiesājošs spriedums, tad jā, Nilu uz nārām. Pretējā gadījumā tas ir nekas cits, kā oligarhistisko grupējumu savstarpējo rēķinu kārtošana, kurai ar tiesiskumu nav nekāda sakara. Tāpat kā ar latviešu interesēm, jo oligarhiem uz latviešu tautu nospļauties.
Tims
T
Viss tiesa-politiskā atbildība LV ir nekas...Bet tas nav pamats, lai stāvokli nemainītu: Aizdomas politiķim ir pietiekošs iemesls, lai atstādinātu no pienākumu pildīšanas.
  • 4
  • 1
Tims
T
Tad te vietā tāds jautājums: Saeima gatava atlaist Rīgas Domi--tiesiski....Bet tak pati DIENA te 20 gadus pēc kārtas sludināja lasītājiem, ka vainīgs ir tikai tas kas notiesāts...Ja jau Nils nav notiesāts-kā tad viņu atlaist??????????????? Ko darīt ja viņs nav vainīgs?
Robis
R
Saeimas deputāti gatavi atlaist Rīgas Domi? Te uz reiz tad divas lietas: Kāpēc tikai Rīgas Domi??? Kukuļošanas notiek lielākā daļā pašvaldību: Jūrmala, Saulkrasti, Ropaži, Sigulda utt..Tas viss bijis mass media publicēts....Tātad lieta ir hroniska un skar ne tikai Rīgas Domi; 2. Tāda pieeja, ka sitīs tikai Rīgas Domi bija jau gaidāma no Saeimā ievēlētajiem deputātiem: Ne mainīs sistēmu, lai tādas lietas mazinātu pašvaldībās vispār, bet sodīs vienu pašu Rīgas Domi...
Vika>Miķelis
V
Jāaa...tad vietā jautājums: Kam bija taisnība? Tiem kas pa galvu, pa kaklu metās vēlēt, pateicoties melīgai mass media info, ka tas esot pilsoņa pienākums, vai taisnība tiem, kas neskrēja un nevēlēja.......ja vēlē ko gribi-visi vienādi....
  • 1
  • 6
Miķelis>Robis
M
Patiesībā es ar nekā cita no šīs Saeimas negaidīju.....
  • 4
  • 3
svētdienas sprinteris
s
Visvairāk iespārda zagļu nacionālais sastāvs. Kamēr te zagļu partiju troļļi laiž vilni un bļauj - Sitam krievus! kas tad mums ir tie galvenie zagļi? Ameriks, Bemhens, Jakrins (nesen vēl Tēvzemietis starp citu :D), Matīss. Bāleliņš pie bāleliņa. Viens muļķa krievelis Niluška nolikts par kantora zicpriekšsēdētāju un runājošo galvu, kamēr īstenie senlatvju labieši šeptē pa Rīgas apcirkņiem. Malači tautieši, tā turpināt! Zagsim nacionāli pareizi!
interesanti!
i
Ō, Vienotības trollītis mums sāk klāt pie rusofobijas jau sludināt antisemītismu. Vai Dienas cenzoriem šeit nebūtu kas sakāms?
  • 4
  • 2
vispār jau
v
melot nav labi: Tas parāda ka esat dziļs boļseviks-liberālis-internaciks. Vairākums Rīgas Domē ir Nesaskaņai un GKR -Amerikam....Nesaskaņas deputāti RD 95% ir latviijci-pēc etniskā sastāva liela daļa jevreji.....Viņi ar lemj, viņi ir līdzatbildīgi...
  • 10
  • 5
TrollisJT
T
Nu, lūk - ja saskaņieši būtu tikuši laisti pie varas valsts mērogā, tad viņi būtu jau sen sakompromitējušies valsts mērogā! Bet, labi ir, kā ir, jo Rīga jau arī eksistē, kā atsevišķa valsts... .
>TrollisJT
&
Tev galvā sēž tava Rodina: Tev tās tavas smadzens pilnas ar tavu rodinu...Tikai tavā Rodina APZINĀTI pie varas liek zaģļus....Neviens normāls cilvēks APZINĀTI pie varas zagļus nelaidīs. Kaut tu ātrāk aizvāktos uz to savu Rodinu: Jau sen solīji aizvākties kopā ar visām savām deduļām un babuļām ko te atvedi...
  • 5
  • 5
Latvietis
L
Vai laidīsim pie varas Viņķeles. amorālo Parādnieku.Pulku,Pabriku,Ēlerti,Pavļutu,Pūci, tad tikai uz priekšu.
Krievs>Latvietis
K
ja būs tādi kā tu-tad laidīs...........
  • 3
  • 3
Neslāvs
N
Es šodien tramvajā palaidu biksēs kluso smirdīgo. Un ko tu esi izdarījis cīņā pret okupantiem?
melnais humors
m
Liela daļa komentētāju naivi domā, ka tad, jaRīgā pie varas būs latviešu bāleliņu koalīcija, dzīve kļūs godīga, taisnīga un beigsies zagšana un shēmošana? Gaidiet ar maisu! :-D
Pabriks baltajam ūkstam
P
Tu esi provokators un naida runas teicējs. Šeit ir Eiropas Savienība un Briselē izlems, kas šeit kādas āfrikāņu dejas dejos.
  • 7
  • 10
baltu joks
b
jums , krieveļiem, laikam nepielec - šī ir latviešu nacionālā valsts, un tā ir mūsu izvēle, kā šeit "laimē diet" !
  • 12
  • 9
nacionālās korupcijas īpatnības
n
Tie bāleliņi, kas grasās pie varas Rīgā, ar maisiem gaida. Tiešā nozīmē. Maisiem priekš naudas.
  • 14
  • 8
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Ko nozīmē TIESISKI pamatotu Rīgas Domes atlaišanu? Vai tad lieta jau ir aizgājusi līdz TIESAI?
Gerhards
G
Esi jau atradis? Palīdzi ar padomu!
  • 6
  • 2
skumjais pajols uz autobusa pakaļas
s
tas nozīmē, ka tiks atrasts veids , kā izsvēpēt okupantus no Rīgas domes !...
  • 16
  • 11
Pavēle
P
UšakovS , atkāpies !
tavā gadījumā drīzāk....
t
Vāverīt, atlaid mani!
  • 6
  • 11
Web
W
Ja dome ir vainīga, tad jātiesā! Linču tiesai gan nav vietas! Neredzu jēgu kārt raksturā vājo, bet smukulīti mēru ja brīvībā paliek ameriks, požarnovs, mīļā mēra sieva, exments un reketieris ēriks.
Udo Ulbergs
U
Latviešu stulba iedoma vainot kādu atsevišķu institūciju. Zog visur. Zagšana ir latviešu dzīves jēga. Tas ir galvenais! Latviešiem jāmaina savi tikumi, un tad viss būs savādāk. Latviešu stulba iedoma ir vainot Rīgas domi kā krievu domi, kaut gan patiesībā Rīgas domē tāpat kā visur citur galvenie zagļi ir latvieši ar "Misteru 20%" priekšgalā. Latviešu stulbumu tik vienkārši neizdosies pārvarēt. Tam ir ģenētiskas saknes - zagšanas gēni ir latviešos.
loceklim
l
Tātad visi šie Veiksmes stāstnieki un OIK lielmeistari ir ar krievu gēniem?
  • 10
  • 5
Genotalisimuss
G
Tie "sovoka" gēni ir krievu gēni, loci kā gribi.
  • 12
  • 7
Genofondologs
G
Tie nav latvieša gēni, tie ir sovoka gēni. Sovoks ir noārdījis cieņu pret privātīpašumu un cilvēka tiesībām. Un tie mūsu Eiropas ķērcēji paši lielākie sovoki vien ir, vienkārši vienu ideoloģisko plati nomainījuši pret citu. Tāpēc arī visādi OIK, Veiksmes stāsti, VID un korumpētu ierēdņu patvaļa. Pa lielam viss tas pats, kas novērojams pārējā exPSRS telpā, tajā skaitā Krievijā, kuru sazin kādēļ visādi pašpasludināti "nacionāļi" lamā, bet mierīgi nodarbojas ar precīzi to pašu. Mums ir pilnībā jānomainās paaudzēm un tad vēl nav garantija, jo paskatieties piemēram uz visādiem dombrovskiem vai dzintariem, kuri formāli komunistu nomenklatūras rindās nav bijuši, bet viņiem ir bijuši lieliski skolotāji no partijas vecbiedru, komunistu un čekistu vidus un tagad šie truleņi iedos handikapu ikvienam vecās raudzes komuņagam.
  • 11
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas