Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

"Deputāti īsteno spēli ar uguni" - Kušners Saeimas lēmumā saskata vēlmi ietekmēt LB neatkarību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gandrīz piekrītu
g
Ja Kušķera valkāto vārdu "neatkarība" nomaina ar "visatļautība", tad viņam taisnība.
gints
g
Šādi pastulbi teksti no viņa puses, tikai apliecina, ka šoreiz deputāti ir pareizi rīkojušies. Nu nav viņš gudrs, ja tā muld. Un vai mums tāds deguns debesīs ir jāuztur, protams nē.
mazandžš
m
Kušners lej ūdeni!Varētu padomāt,ka LB ir kādreiz bijusi patstāvīga!!!Visu laiku viņus ir komandējuši neizglītoti deputāti un ministri.
.
.
Tādu pameklēt ar uguni...
Alla Borisovna
A
Manuprāt, LB neatkarībai bija kāda nozīme tad, kad LB vēl ko lēma. Bet tagad tā ir vienkārši tradīcija.
K
K
Kušners faktiski nodrošināja LV iestāšanos ES, savulaik vadot Eiropas intergrācijas biroju. Bet cilvēki to vairs neatceras. Pārmetumi par ārzonām , kas juridiski nav ārzonas un visu laiku ir bijuši publsiki zināmi, ir ciniski ņemot vērā ka LV un ZZS vidu tik daudzi uzņemumi ir vadīti caur īstiem offshoriem. Šis ir zaudējums gan LB gan valstij.
Egons
E
Man ir nācies strādāt kopā ar šo tipu: neko izcilu par viņu teikt nevaru. Parasts pielīdējis, konformists, pakaļā līdējs...kā speciālists gandrīz apaļa nulle...
bet
b
Pēc pievienošanās eirozonai Latvijas Bankai ir palikusi vien dekoratīva funkcija, tā tagad ir barotava neveiksmīgiem politiķiem vai to radiem un draugiem. Nu nevar neviens ietekmēt LB neatkarību, jo tai vispār nav it nekādas neatkarības. Tā ir pilnīgi atkarīga no ECB. Labi, ka viens mafiozs grupējums tiek izdzenāts. Dekoratīvo funkciju veikšanai LB pietiktu ar dažiem ierēdņiem, kuriem maksātu Kultūras ministrijas darbinieku algas.
>bet
&
Tu esi lasījis likumu par Latvijas Banku? Iesaku to izlasīt, pirms te rakstīt muļķības....Citādi tev sanāk kā kremlistiem-raksta to ko paši nezina....
  • 11
  • 11
Zobs Kaulā NEBALSOTĀJS
Z
Kāpēc raksts tik neskaidrs? Vai Dienā nestrādā neviens inteliģents redaktors vai žurnalists? Laikam nu gan.
Marlena
M
Vai Kusners ir iedomajies, ka Latvijas banka (valsts ipasums un tautas nopelnita nauda) pieder alkatigajam zaglim Ilmaram Rimsevicam un zagligajai puderbundzai zidietei Irenai Krumanei, vai ka???? Latvija valda hoass un bardaks, LB vandal izrikojas ar Latvijas banku ka ar privatipasumu,, Arlietu ministrijas zagligie, egoistiskie komunisti Sandra Kalniete un Maris Riekstins netrauceti izlobe likumu Par diplomatu izdienas pensijam, debilie, idiotiskie prezidenti paraksta likumus Latvijas valsts izlaupitajiem un latviesu tautas slepkavam un par to sanem visa "likumigas" veida privlegijas ar kuram turpina izlaupit Latvijas valsti un alpaga latviesu tutu. Zagliga, alkatiga, egoistiska Kanadas ragana Vikene nozog Lielajos kapos 7- vietigu kapu vietu ...un tas viss ir normali, 27. gadu tradicijas....
Aļona>Marlena
A
Ko nozīmē-izlobē? Kā var ko izlobēt bez deputātu piekrišanas? Ar pistoli deputatus nespieda tam piekrist....
  • 8
  • 3
Cepums
C
Aha, šis būtu tas uguns :D Kuš kuš, kušner :D
Lūdzu nevajag šādus pasūtījuma raks
L
Kušners un Ŗimšēvičs abi ir viltīgi "shady" tipiņi. Kušners dabūja, ko pelnīja, un neviens Saeimā LB neatkarību neiespaido. Tas tehniski nav iespējams, jo tā pakļaujas ECB monitāriem un juridiskiem mehānismiem. Nevajag izdomāt muļķības un grozīt faktus rakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas