Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
"Būtu bezatbildīgi VM piedāvājumu skatīt, nemainot sistēmu kopumā. Tāpēc mums būs jāizšķiras par nodokļu sistēmas izmaiņām," uzskata Kariņš

Diskusijas par veselības nozari valdību mudina domāt par izmaiņām nodokļu sistēmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skatoties kompleksi
S
Nevar neievērot,ka vienīgi Latvijā nav slimokasu!
Īstenībā
Ī
600 000 Latvijas strādājošo uztur galvenokārt Veselības ministrijas ierēdņu simtus ar viņu pŗēmijām,daudzajām piemaksām,naudas balvām un milzīgajām gada prēmijām!
Bagātajiem jāmaksā vairāk
B
Skat.Štokenbergs:"Bagātajiem jāmaksā vairāk...",Egils Līcītis,Latvijas Avīze,22.10.2009.http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/jaunakajanumura/?doc=65849&ins
wv
w
Viss kas Latvijas augšējos slāņos notiek,tas viss tik pret tautu!Ja jau tie,saucamie ,tautas kalpi deva zvērestu,tad kur darbi???Cik tas viss ir pretīgi!!!Tik vien kā zin viens otram pakaļas laizīt!
Par kārtējo nodokļu reformu?
P
Kuru pēc kārtas?! Kas atbildēs par iepriekšējo?
he-heee
h
Atkal nets pilns ar komentu bļāvējiem, kas paši neko izdarīt nespēj, tikai netā kritizē citus kas ko dara. Lai paši stājās partijās, ņem lietas savās rokās un dara. Izrādās,ka bez tukšas piršanas netā paši neko ne var, ne māk...
gribuļi
g
Kur var iestāties Jaunajā Vienotībā? Raksti šī gejkluba adresi un mēs jau ejam pēc mandātiem.
  • 2
  • 1
Viņķeles priekšlikums būs briesmīgs
V
Ieprieksējā valdība ieviesa sistēmu, ka tie, kuri nemaksā, plānveida pakalpojumus saņems bar maksu, bet vakar Panorāmā dzirdēju, ka pēc Viķeles priekšlikuma ieviešanas arī par neatliekamo palīdzību (piemēram, aklās zarnas operāciju) izrakstīs pat tūkstošos mērāmu rēķinu. Tas nozīmē, ka daudziem pēc tam var nākties dzīvot zem tilta
Ko viņi tur atkal murgo?
K
Kāds sakars nodokļu režīmu skaitam ar veselības aprūpi? Tā ir jānodrošina visiem neatkarīgi no nodokļu režīma
Y. A.
Y
Kad beidzot Dienas žurnālisti publicēs arī hipersaites uz ar tematu saistītajiem dokumentiem? Kad beidzot valdība un parlaments nevis "paziņos par atvēršanu publiskai apspriešanai", bet publicēs vienuviet visu apspriežamo dokumentu tekstus vai vismaz publiski pieejamās hipersaites... Lai arī tie, kuri negrib tukši pļurkstēt, varētu kaut ko izvērtēt un ierosināt!
TrollisJT
T
Dzirdot par "procent-punktiem" vienmēr jūtams, ka būs nepatikšanas... kau ko grib iepūderēt atkal.
Uldis
U
KARIŅ APSKATIES TU ASV PLUŠĶI UZ SEVI SPOGULĪ !!! TĀDU KĀ TEVI KATRU DIENU IR JĀŅEM AIZ MATIEM UN JĀSLĪCINA PODĀ . KARIŅ KATRU DIENU !!!
pepe
p
Latvija var lepoties bagāto valstu vidū par to, ka mums ir maksas medicīna. Bagāti esam. Sistēma izveidota tā, lai klienti paši būtu spiesti maksāt par savu ārstēšanos. Piemēram, tās pierakstu rindas janvārī uz novembri, decembri vienkārši pats par sevi raksturojošs rādītājs. Cilvēki negaida, cilvēki maksā. Valdība klusi pārkrustās un dzīvojam tālāk. Vai vajag liet asinis un sist Saeimas logus, lai kaut kas mainītos?
Priecīgs Novērojums
P
Latvieši kadreiz izdzīvoja tūkstoš un vairāk gadus bez tā sauktās veselības aprūpes. Šodien tie knapi tiek pāri 28 g slieksnim. Tiešām, kaut kas nav kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas