Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

FOTO: Bondars pirms vēlēšanām apceļo Latgali

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kur pilnā zāle? Bildē pusotra pensionāra.
smalko aprindu hronika
s
Latvijas Krājbankas bijušais klients Raimonds Pauls ir apzagts, bet Latvijas Krājbankas bijušais prezidents Mārtiņš Bondars dodas politikā. ..... raksta Dienas Bizness...
aina
a
Bondariņ, kā man atgūt par sertifikātiem iegādātās krājbankas akcijas apmēram 1000 eiro vērtībā. Kāpēc visiem akcionāriem netika ziņots par bankas īpašnieku maiņu un patieso finansiālo stāvokli bankā. Es domāju, ka tā ir Latvijas valsts banka...….. Krāpnieki, zagļi un meļi raujas pie varas.
precizēsim
p
Krāpnieki, meļi un zagļi grib saglabāt varu, jo A/Par ir ilggadējās varas kontrolpaketes turētājas, kleptomānu bandas Vienotība vanckars un paristu barveži varas koridoros apgrozās ne pirmo desmitgadi.
  • 11
  • 0
Skaidrīte
S
Kā visi nekaunīgi raujas uz to Saeimu!!! Jā, saņemt gandrīz 4000 eiro , transpots bez maksas, dzīves vieta apmaksāta, kredītkarte ar 14000 eiro prezentācijai un t.t un atbildība nekāda. Tas ir jāmaina, katram deputātam ir jānes personiska krimināla atbildība par SAVU PIEŅEMTO lēmumu balsojot. Bet ja kolektīva atbildība, tad uz pusi samazināt algas, piemaksas un pabalstus.
Freids
F
Zinot Paristu orientāciju, tā pipele, ko viņi tur rokā, ir partijas biedram.
  • 5
  • 0
:)
:
Ap 4000 alga un nekas nav jādara,nekas smagāks pat glāzīti un pipeli rokā nav jātur.Lafa haļavnaja,tāpēc jau raujas.
  • 9
  • 0
xl
x
Nopietni apsveru domu balsot par Attīstībai/Par, bet nevaru saprast kā Pavļuts varēja pieļaut, ka Bondars tiek virzīts par 1.numuru kādā no vēlēšanu apgabaliem. Partijai no viņa vajadzēja norobežoties. Ja balsošu par Par, tad svītrošu lielāko daļu no Latgales saraksta-Bondaru pirmo.
neaģitē, mums jau ir pieredze
n
Svītrojot tu Par būsi vienalga ievēlējusi un Paristu māteskompānijas Vienotība piemērs rāda, kā šie valsts izzadzēji attiecas pret jūsu svītrojumiem. Āboltiņa rupji izņirgājās par Satversmi, Latviju un veselo saprātu, bet VISI Vienotības un tagadējās Par biedri viņas noziedzīgās un antikonstitucionālās darbības atbalstīja.
  • 14
  • 1
Margarēta
M
Ups. tikko apskatījos, ka Bondaram ir .... tikai 46 gadi. Tāds jau riktīgi savecējis. Vienu gadu vecāks par Rinkēviču tikai, bet izskatās un izrunājas kā paaudzi par viņu vecāks būtu.
Margarēta
M
Es domāju, ka viņš jau ir par vecu un apbružātu, lai šarmētu tantiņas. Viņām patīk jaunāki. Visas večiņas visās Tautas Panorāmās visā Latvijā pauž vēlmi politikā redzēt JAUNUS cilvēkus, nevis kaut kādus pa partijām izstaigājušos un sen apnikušus feisus un frizūras.
Jezups
J
Bildē , kā balto alu pārdzēries !
Lepnais balts
L
Ļoti sakarīga partija, domāju visu gudro cilvēku izvēle. Vienīgi Pavļuts TV izgāzās solot mainīt Satversmes preambulu par labu viendzimuma pāru tiesībām. Tāpēc, atvainojos, šoreiz par NA.. Koalīcija būtu jāveido NA, JV, JKP un Par ! Cita valdība nozīmētu nīkuļošanu vai lēnu valsts degradāciju pēc Baltkrievijas scenārija.
iekriti trolli
i
Pat savā nikā samelojies! ;D Lepnais, tātad atkal pride vai ne? Bet Paristi mums ir visnegantākie homoseksa radikāļi, kuri ar putām uz lūpām pieprasa iznīdēt ģimenes, pieprasa ievest musulmaņu radikāļus. Ar piebildi, kad nav priekšvēlēšanu laiks. Tad viņi demagoģiski melo. Iekriti praidistu trolli!
  • 11
  • 2
Ontūns
O
Bondārs/Bordāns ķer muļķus?
UTE
U
Nolaizitais, atmaksa piesavinatos miljonus.
blusa
b
Ne tāpēc šis un pārējie Paristu urlas zaga, lai kaut ko atmaksātu. Ja pielīdīs pie varas, nozags vēl.
  • 24
  • 1
Buks
B
Fotogrāfa darbs patiesi slavējams. Pilnīgi skaidrs, ka Bondars fotogrāfam ir noskopojies un tas atlasītas bildes pārdevis Dienai. Tā, savukārt, nu nekādi neizskatās esam Bondara atbalsta grupā.
optimists
o
Bondars katra ciema kauns un izsmiekls! interesanti, ko par to bezmaksas koncertu teiktu Raimonds Pauls?
Nika
N
Bondars cer, ka Latgalē būs muļķi, kas par viņu balsos. Visu šo gadu laikā viņš neko reāli paliekošu valsts labā nav izdarījis. Vienīgais, ko regulāri dara- zīmējas, abi ar sievu. Abiem ir totāls uzmanības deficīts!
piemērs
p
https://www.youtube.com/watch?v=vmIrSOnz2CI lūk video ar Par! vadones I.Viņķeles delēnu. Īstens piemērs, kā izskatās "izglītots un veiksmīgs" Par! elektorāts.
  • 8
  • 1
nu nu
n
Pēc Paristu ilgajiem varas gadiem to izglītoto un veiksmīgo maz atlicis. Ja nu vienīgi pašu Paristu pārstāvētie OIK shēmotāji. Bet ar tiem var redzēt, ka stipri par maz.
  • 18
  • 4
Plika
P
Muļķiem vispār nevajadzētu balsot . Savu balsi Par ! atdos izglītoti, veiksmīgi , nacionāli domājoši un mūsdienīgi cilvēki gan Latgalē, gan visā Latvijā !
  • 4
  • 23
Lepnais balts
L
Ļoti sakarīga partija, domāju visu gudro cilvēku izvēle. Vienīgi Pavļuts TV izgāzās solot mainīt Satversmes preambulu par labu viendzimuma pāru tiesībām. Tāpēc, atvainojos, šoreiz par NA.. Koalīcija būtu jāveido NA, JV, JKP un Par ! Cita valdība nozīmētu nīkuļošanu vai lēnu valsts degradāciju pēc Baltkrievijas scenārija.
>>>MELIM!
&
Nu ja, tu vēl Vienotību, kas arī paspējusi reizes 3 vismaz nosaukuma šilti pārkrāsot, nosauc par jaunavu apvienību! Tad, kad NA izpirdīs no savām rindām visādus rasnačus, un nav svarīgi, ka uz papīra viņi it kā skaitās cita blice, tad arī piekāp ar saviem spiedzieniem!
  • 10
  • 1
MELIM!
M
Nacionālā Apvienība (vienīgā, kas stāv par latvisku Latviju arī kad nav vēlēšanas) dibinājās 2011. gadā. Tātad "desmitgade" tur nesanāks. Viss tavs komentārs nav nekas cits kā krievnacista un Latvijas nīdēja melošana.
  • 2
  • 10
CIK VAR MELOT!
C
JV un Par zem Vienotības zīmes kopā ar NA koalīcijā ir jau desmitgadi. JKP biedri Strīķe un Jurašs centīgi ir apkalpojuši šo koalīciju. Un tagad jautājums par šo desmitgadi, kurā JV, Par un NA JAU IR pie varas. Cik noprotu, mēs attīstāmies gigantiskos tempos un nedegradējam?! Pilnīgs ekonomikas sabrukums, pusmiljons bēgļu, divsimts slēgtu skolu, tukši lauki, sociālās sfēras sabrukums. Nebeidzamas korupcijas shēmas. Tāds ir koalīcijas, kurā tagadējā JV, Par un NA spēlē galveno vijoli, sausais atlikums. Ļoti sakarīgi! Ja JV, Par, JKP bloks saglabās varu (jo faktiski viņi pie varas ir sen), tad mēs par Baltkrieviju vēl varēsim skaudīgi sapņot.
  • 20
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas