Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gobzemam dod iespēju pildīt solīto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
100% Par ! ! !
1
Vakar, 8:28 Kurš bija aizstāvības "galva"? K Kurš bija Zolitūdes upuru "aizstāvības galva" un kurš viņus nežēlīgi un cūciski uzmeta? Vai tas gadījumā nebija Gobzems?
Jābūts Stulbiņš
J
Divas no PPP-LV lielākām problēma ir tās, ka 1. neskatoties uz 100 g Jubileju, valsts ir apzinīgi (tīšu prātu) zaudējusi savu vēsturi, un 2. ‘vienotība’, kopā ir Izcilības propagandas centru Rīgā sludina viendomību.
HMM, MULD NEPAGURUSHI
H
VISOS PORTAALOS KREMLA TROLLI PALIKUSHI LOTI AKTIIVI, VAI NU AR PATAGU PA MUULI VAI BARANKU SHIE PUTLERA EEZELI DABUUJUSHI!
Kremlina"novatorisms"(idiotisks):
K
Šodien, 11:07 Papildinājums ...Toties uzbrukt KRIEVU IZCELSMES??! latviešiem un jautājumā par viņiem speciālām skolām ir pieņemt ‘bezkompromisa’ stāja, kas izdevīgi novērš uzmanību no bijušā komunistu (tagad t.s. ‘sociālistu’) režīma tukšiem vārdiem.
Atbilde
A
Stulbiņš patiesi raksta, jo nav stulbiņš. Bet tu gan tāds.
  • 0
  • 2
Viltīga nelieša smakojums:
V
Šodien, 11:06 Jābūts Stulbiņš J Satversmes aizsardzības birojs (SAB) jau 28 g aizsargā PPP-LV paslēpto slepeno režīmu, kas sastāv no bijušās komunistu valdības pārpalikumiem vai pēcnācējiem vai ‘liberāļiem’, pēdējie kādi vēlējās kļūt par PPP-LV miljonāriem (Lembergs, Šķēle, u.c. basketbolisti). Pie šī paslēptā režīma pieder daudzi citi, kuri no ‘vecās iekārtas’ birokrātijas (tā nekur nepazuda) gūst dažādus labumus.----------Šī daļa saplānota uzmanības piesaistei, bet nākamājau 100% ar neslēptu mērķi,reālos latviskuma stūrakmeņus nopulgot un mazināt to vērtību!
Atbilde
A
Stulbiņš patiesi raksta, jo nav stulbiņš. Bet tu gan tāds.
  • 0
  • 2
asdf
a
KO JŪS MULDAT PAR TO "UZMEŠANU"??? PIE LIETAS STRĀDĀ ADVOKĀTU KOMANDA! KĀ TĀDI BĒRNI MAĻ UN MAĻ, BET LOĢISKI DOMĀT NESPĒJ...
Jābūts Stulbiņš
J
Satversmes aizsardzības birojs (SAB) jau 28 g aizsargā PPP-LV paslēpto slepeno režīmu, kas sastāv no bijušās komunistu valdības pārpalikumiem vai pēcnācējiem vai ‘liberāļiem’, pēdējie kādi vēlējās kļūt par PPP-LV miljonāriem (Lembergs, Šķēle, u.c. basketbolisti). Pie šī paslēptā režīma pieder daudzi citi, kuri no ‘vecās iekārtas’ birokrātijas (tā nekur nepazuda) gūst dažādus labumus. Par to liecina arī 100 g Jubilejas aizmirstā vēsture (Rainis, Čākste...) un neatlaidīga K. Ulmaņa izcelšana, kaut šis nodevējs aizgāja bojā nevis Staļina, bet kara apstākļu dēļ. Par to liecina ZZS centieni atvietot kolkhozus ar dižsaimniecībām un ne vārda par tradicionālām latviešu savrup saimniecībām (?kulakiem), kur glabājās latviešu senās kultūras vērtības. Protams tagad vecais paslēptais režīms (Čekas maisi u.c. dokumenti) izmanto NATO par iemeslu lai slēptos aiz SAB muguras.
Papildinājums
P
Tā nav nejaušība, ka izbijušās ‘Vienotības’ pēctecis Pabriks pie jakas valkā Latvijas karogu kopā ar NATO. NATO un tās agresīvā pretkrieviskā politika, labi sakrīt ar PPP-LV Latvijas paslēptā režīma centieniem sevi turpināt arī nākotnē. Tā nav nejaušība, ka režīms uzsver savu PAR latviešu valodu nostāju, bet faktiski neko nedara latviešu valodas labā. Toties uzbrukt krievu izcelsmes latviešiem un jautājumā par viņiem speciālām skolām ir pieņemt ‘bezkompromisa’ stāja, kas izdevīgi novērš uzmanību no bijušā komunistu (tagad t.s. ‘sociālistu’) režīma tukšiem vārdiem.
  • 0
  • 2
Napoleons
N
Sajūta, ka , poētiski sakot, Gobzema izskatā mums ir dzimis Lāčplēsis, kurš visus melnos bruņiniekus iegāzīs Daugavā. Un tauta būs laimīga, tās skaits būs 2.5 miljoni, un tā būs bagātākā valsts Eiropā...
ko tu
k
mums ir dzimis Benders, ne Lāčplēsis
  • 6
  • 0
jancis
j
Gobzems ir naivi sacerējies, ka Lembergs viņam ļaus sastādīt valdību. Visdrīzāk, nākošo, mazākuma valdību formēs kāds viņa ieliktenis ar Saskaņas palīdzību. Ārkārtas vēlēšanas arī hūte nepieļaus, jo tad ZZSs aizies pa skuju taku.
Krējums Saldais
K
Mans ir tālu no tā visa, bet Gobzems bija vienīgais, kas publiski ir pateicis, ka nekāda taisnīguma tajā Zolitūdes traģēdijā nav un nebūs, jo zivs pūst no galvas. "Pielaide" šobrīd drīzāk darbojas kā pavadiņa - ja nepatīk ko dara cilvēks, pavadiņu savelk ciešāk.
Skābpiens
S
Mēs katru dienu sakām, ka nav taisnības mediķu atalgojumā, ka netaisni piešķirtas pensijas, ka netaisni tiek tiesātas lietas, ka netaisni mazs sods deputātam Kļaviņam, ka netaisni vēl 1000 lietas, bet tas jau nenozīmē, ka esi gudrs.
  • 10
  • 1
atkal melo
a
Pirmais par to teica I.Burvis....Gobzems par to nekā neteica...Ja esi tālu no tā visa-tad varbūt labāk palasīt ko citi, zinošāki raksta...
  • 5
  • 2
Kurš bija aizstāvības "galva"?
K
Kurš bija Zolitūdes upuru "aizstāvības galva" un kurš viņus nežēlīgi un cūciski uzmeta? Vai tas gadījumā nebija Gobzems?
  • 10
  • 6
Alla Borisovna
A
Nu, viņam tā Zolitūdes lieta bija vajadzīga, lai atspertos un tiktu politikā. Nu tas ir noticis un par traģēdijas upuriem var aizmirst.
  • 12
  • 6
Zolitūdes upuru tuviniekus "uzmeta"
Z
Zolitūdes upuru tuviniekus Gobzems ļoti nesmuki "uzmeta"
KO SOLĪJA UPURU TUVINIEKIEM?
K
Ko Gobzems bija sasolījis Zolitūdes upuru tuviniekiem un ko no tā izpildīja?
padoms
p
Kāpēc pildīt? Var tāpat kā Paristi, pirms vēlēšanām sasolīt zelta kalnus, bet pēc tam mierīgi paziņot,ka solījumu pildīšana esot populisms un iepūt tautiņa oligarhiem!
zvirbulēns
z
Jā, jokaina valsts, SAB izvēlas premjeru, visa demokrātija - tukša skaņa! Kā to var dabūt gatavu, jābrīnās! :)
XT
X
Nebij gaidījis ka tas zvirbulēns kas te caurām dienām driķē savs koments ir tāds nezinošs...Tas gan viņam netraucē te rakstīt muļķības..
  • 2
  • 7
Vika>zvirbulens
V
kas tad tava prieksstata ir demokratija? Kā biedriem osvobosditeliem: darīt visu kas ienāk prātā un pašiem ne par ko neatbildēt?
  • 8
  • 4
zvirbulēns -Dg
z
Premjeru kandidāti SAB bija zināmi 3/4 mēnešus pirms vēlēšanām. Jautājums, ko SAB darīja piecus/sešus mēnešus, kādēļ visa informācija par partiju nosauktajiem premjera kandidātiem netika baudīta, ko gaidīja? Tagad pamodās. Īsi sakot, grāmatiņas jālasa, bet SAB Maizītis gulējis baisā miegā, vēl tagad nav pamodies, guļ vien tālāk! :)
  • 12
  • 5
Dg
D
Zvirbulēn, izlasi kādu grāmatu. Iespējams, tad vairs nebūs jābrīnās. SAB neizvēlās premjeru, vienīgi vērtē personas atbilstību pieejai valsts noslēpumam. Redzi, kad vēlē Saeimu, nevienam deputāta kandidātam netiek prasīta ārsta izziņa. Faktiski neko par viņiem nezinām. Taču, kā vēlāk izrādās, daļa ir psihiski nelīdzsvaroti vai sapīpējušies veco matraci. Vēl ir lietas, ko nezinām. Iespējams, kāds pa kluso tiekas ar sliktas valsts spiegiem. Tas ir jāpārbauda. Tas nav tik vienkārši kā pa zirgābolu rušināties.
  • 12
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas