Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grib taksēt arī Google

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runāsim skaidru valodu
R
Domājot nevis par vietējo mediju telpas stiprināšanu,bet par papildus nodokļiem!
Garāmgājējs
G
Iznīcināt ražošanu, dzīvot tikai uz fondu dalīšanas. "Paceļ nodokļus un nodevas" - NOKIA latviski.
Precīzāk
P
Vēl viens žurnālists-sorosists!
Aivars
A
Vēl viens sorosists!
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
Apsveicu drosmīgo Ainaru Latkovski!
A
Viņķele ieteica vai pats izdomāja? Partija viņu neaizmirsīs un vēl augstāk virzīs,ja vien pastāvēs!
bēbis
b
Vienkāršā valodā internets paliks krietni dārgāks :D
Uldis
U
Pretìgais ASV STUKAČŠ LATKOVSKIS !
VVZ
V
Ir tāds dabas likums- jebkuru nodokli apmaksā gala patērētājs, tātad arī ikviens, kurš lietos gūgli. Otrkārt- jautājums tev, Latkovski- kad beigsi savas dzīve gaitas un stāvēsi elles vārtu priekšā, un trīsgalvainais Cerbers tev jautās- "Latkovski, ko savā mūžā esi paveicis?", uz ko atbildēsi- "Neko reālu, esmu izgudrojis sešpadsmit dažādus nodokļus un nodevas, centies sačakarēt citiem dzīvi, ēdis un d..sis, un tukši muldējis.". Un tad, piemini manus vārdus, Cerbers teiks sekojošo- "Nāc, Ainār, tur rezervēts īpašs katls priekš tādiem draņķiem kā tev!".
P
P
Pārejie varēja nekomentēt.Latkovskis ir parazīts.
  • 11
  • 0
Vēl viens iemesls parakstīties
V
Jaunizceptais kultūrtrēģeris grib uzvelt mums vēl vienu nodokli !!!!!
:):):)
:
Nu nekomentējiet tak, ja nesaprotat...Nodokli grib uzlikt GOOGLE un līdzīgiem....
  • 0
  • 6
VVZ
V
Kad viss ir nodzerts un noplītēts, kad parādi ir līdz acīm, bet dzīres turpināt gribas, tad jāiet uz ielas un jāmēģina kādam kas atņemt- tāds ir valdības darbības vadmotīvs.
Maskačka
M
Tikai šitie nav tie, kam Latkovkis var kaut ko atņemt. Beigsies ar to, ka visiem gala lietotājiem Latvijā uzliks Gūgles nodokli. Pēc Akas-Kakas principa par datu nesējiem.
  • 2
  • 0
ha, ha
h
Gribēju pārliecināties, no kurienes šādām idejām aug kājas, un uzreiz uzdūros The Guardian rakstam: "Facebook un Google ir kļuvuši par “šķēršļiem inovācijām” un ir “drauds” sabiedrībai, kuras “dienas ir skaitītas”, Davosā notiekošajā pasaules ekonomikas forumā sacīja miljardieris investors un filantrops Džordžs Soross" .
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Nav nekādu šaubu, ka Latvija pati pirmā Eiropā ir gatava ieviest jebko, kas saistīts ar kontrolēšanu, regulēšanu un konfiscēšanu. Jo tas ir gandrīz vienīgais, ar ko mēs varam likt sevi pamanīt. Un jānopūlas arī nav neko daudz... .
Smudo
S
Šādu nodokli ir apstiprinājušas Francija, Itālija, Čehija (likmes ir 1,5- 3% robežās, no buto ieņēmumiem attiecīgajā valstīt), iespējams, ka vēl kāda ES valsts. OECD jau kādu liaku notiek diskusija par digitālo globālo biznesu aplikšanu ar nodokļiem, jo vecais nodokļu konvenciju princips (model tax covention) vairs nav īsiti piemērots digitālajam biznesam, kuru var veikt attālināti, bez reālas klātbūtnes .Vēl vairāk, OECD diskutē par jaunās pieejas iespējamu piemērošanu arī cita veida uzņēmējdarbības veidiem, bet sagaidāms, ka tās diskusijas ilgs vēl kādi 2 gadus. Domāju, ka arī Latvija var papildināt savu budžetu, bet nav skaidrs, kādēļ šo nepiedāvā FM, bet gan Kultūras ministrija?
Tinis
T
Latvanijas zagligie prezi, ministri, deputateli, ieredni ka traki suni to vien spej, ka visus un visur aplikt ar nodokliem, lai sie izdzimteni varetu sanemt nepelniti lielas algas un visa veida privlegijas, jo sie izdzimteni zagli, korumpanti, baltas apkaklites citu neko neprot, iznemot veikt nezeligu genocidu pret latviesu tautu kas tiek veikts pedejos 30 gadus. Kapec netiek atcelti ZZS pienemtie likumi par medikamentu tirdzniecibu, ar kuru augstajam cenam tiek iznicinata latviesu tauta? Kapec tuksdirseju Levitu tas neuztrauc, ka Latvija medikamentu cenas Baltijas valstis tiesi nabadzigakaja Latvija ir divas reizes lielakas? Urbanovis nesen teica, ka Barca ir pi.da, un vinam ir 100% taisniba, jo Barca (ZZS) ir viena no si likuma lobetaja,.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas