Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Interesējas ne tikai par OIK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
v
v
Vai kāds uzdeva mahinātoriem jautājumu cik tad ir smahinēts uz OIK.
Skaidrīte
S
Ir jāatceļ vai jāsamazina PVN maksai par daudzdzīvokļu māju apsaimniekošanu. Mēs Jelgavā no katra samaksātā eiro mājas apsaimniekošanai, samaksājam dubulto PVN, TAS IR NO KATRA EIRO 42 centus atdodam valstīj. Vai tā nav iedzīvotāju apzagšana skaidrā dienas laikā,. Kauns pastāvošai valdībai.
Christine Christine
Mans pēdējais paycheck bija 2500 $, lai strādātue 12 stundas nedēļā tiešsaistē. Māsue draugu vidū ir vidēji 8k vairākus mēnešus, un viņa strādā aptuvenie 30 stundas nedēļā. Es nespēju noticēt, cik viegli es to izmēģināju. Ar to potenciāls ir bezgalīgs. Tas ir tas, ko es daru. ļauj to izdarīt...➤➤ w­w­w.W­e­b­j­o­b­3­3­.­C­O­M­
Christine Christine
Mans pēdējais paycheck bija 2500 $, lai strādātu 12 stundas nedēļā tiešsaistē. Māsue draugu vidū ir vidēji 8k vairākuse mēnešus, un viņa strādā aptuveni 30 stundas nedēļā. Es nespēju noticēt, cik viegli es to izmēģināju. Ar to potenciāls ir bezgalīgs. Tas ir tas, ko es daru. ļauj to izdarīt...➤➤ w­w­w.W­e­b­j­o­b­3­3­.­C­O­M­
Lai nu kā, bet
L
par šo JV ir vēl sliktāki - kaimi;na (pareizāk - gobzemja) partija, it sevišķi kustība par homoseksuālisma un genderisma diktatūru. Arī citas neizceļas - zzs jau nu arī neko latviešu tautas labā neko nav izdarījusi, na tikai klaigājusi... Vēl ir jaunie nļauri, no kuriem arī nekas labs nav gaidāms.
nav, nav sliktāku !
n
Apirsa, apirsa Zīgerista banānus, kamēr paši sāka ar ledenēm kukuļot vēlētājus ! Laikam skopuma dēļ gaunerējas... :--))
  • 4
  • 0
Manuprāt
M
Es Vemjotības vietā nebūtu ne centa vēlēšanu aģitācijai tērējis. Velti izmesta nauda. vienalga, tak uz politiskajiem kapiem ceļš. Būtu labāk domājuši, kur pēc vēlēšanām shēmos.
nekauņa
n
Tehnisko palīglīdzkļu centrs ''Vaivari'' laikam tādēļ invalīdiem tos skūterus grib dot pašās gada beigās ka cer ka līdz tam vēl kāds bariņš nosprāgs !
pensionāre
p
Par vienu OIK afēru jau vajag visus šos darboņus uz nārām., protams ar mantas konfiskāciju.
Margarēta
M
OIK problēmas pamanīja.... nē, ne jau ekonomikas ministrija. Žurnālisti. Vairs nevarēja izlikties, jo tais pļavās nekā nebija. Ir pagājis ilgs laiks, ekonomikas ministrija klaji nespēj atrisināt problēmu, kas Latvijai katru gadu maksā 150 miljonus, pat vairāk būtībā, ja ierēķina LV produkcijas konkurētspējas kritumu. Šādā situācijā ekonomikas ministram jau sen bija jāatkāpjas. Premjeram arī. Valstij nevajag mistiski stabilu valdību, kurā ilgstoši kluknē nekompetenti ministri. Valdību maiņa nav nekas traks, ja tā rezultātā ir iespējams iegūt kvalitatīvāku valdību, kas spēj problēmas atrisināt sabeidrībai par labu. Jābūt pilnīgi plānprātīgam, lai balsotu par Ašerādenu, kuram jau vismaz gadu atpakaļ ministra posteni bija jāpamet pašam.
Kāpēc pašvaldības priekšsēdētāja aģ
K
Kāpēc pašvaldības priekšsēdētāja iesaistās Saeimas vēlēšanu aģitācijas kampaņā? Tas nav solīdi!
Vakar Dienā Leiškalna raksts
V
Četrkārt pārmaksājam par zemākas kvalitātes produktu. Tur viss irt pateikts diezgan skaidri.
nekauņa
n
Tehnisko palīglīdzkļu centrs ''Vaivari'' laikam tādēļ invalīdiem tos skūterus grib dot pašās gada beigās ka cer ka līdz tam vēl kāds bariņš nosprāgs !
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas