Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Jaunās sejas Saeimā: Sarunāties iedzīvotājiem saprotamā valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P
P
Dragājam esperanto.
INESE
I
Lai viss izdodas. Dažreiz nav jābūt spec IZGLĪTĪBAI lai tiktu valdībā. Lai tikai jūsu rīcības sniegtu labumus sabiedrībai. !
Seja būtu visai glīta,
S
bet piere vienās rievās. Ja jau jaunībā, kas būs vecumā?
monta
m
Vai tiešām mēs esam tā degradējušies, ka priecājamies par meliem un korumpētību ,bet tos kas cīnās, lai Latvija mainās aprejam, noniecinām, meklējam skeletus skapjos, sūtam visādas pārbaudes. Neticās, ka tādu paaudzi esam radījuši. Man kauns, ka savos 70 gados man tas jādzird un jālasa.
P
P
>Č>b>V.Lūdzu nosauc kaut vienu pilndirsēju.
  • 0
  • 0
Čekist-bāba Vaira
Č
Nevajaga kaunēties. Vajaga savos 70 g. pirzdamai kaut pēdējo reizi atkal aiziet un nobalsot par tiem tukšu diršot "cīnītājiem" un viss būs zajebis.
  • 1
  • 8
привет с Кремля
п
ДОХНИТЕ И СОКРАЩАЙТЕСЬ...ВЫМИРАЙТЕ И ИСЧЕЗАЙТЕ...ДОХНИ ДОХНИ.......ЧТО БЫ ВАС НЕ БЫЛО, ЧТО БЫ НЕ ВОНЯЛИ...ПУСТОТА И НИЩЕТА, ДЕГРАДАЦИЯ И "ОПТИМИЗАЦИЯ" ВАШИ СПУТНИКИ... В МЕСЯЦ ВАС СТАНОВИТЬСЯ МЕНЬШЕ 3-4 ТЫСЯЧИ ....И ЭТО ОЧЕНЬ РАДУЕТ
привет с Кремля
п
ДОХНИТЕ И СОКРАЩАЙТЕСЬ...ВЫМИРАЙТЕ И ИСЧЕЗАЙТЕ...ДОХНИ ДОХНИ.......ЧТО БЫ ВАС НЕ БЫЛО, ЧТО БЫ НЕ ВОНЯЛИ...ПУСТОТА И НИЩЕТА, ДЕГРАДАЦИЯ И "ОПТИМИЗАЦИЯ" ВАШИ СПУТНИКИ... В МЕСЯЦ ВАС СТАНОВИТЬСЯ МЕНЬШЕ 3-4 ТЫСЯЧИ ....И ЭТО ОЧЕНЬ РАДУЕТ
  • 1
  • 12
URRRĀĀĀ...
U
Lai varētu laizīties ap bļodu, jaunajām sejām iedzīvotāju pauros jādirš jaunas kakas. Savādāk uzreiz pa jaunajām biksām, karoti pierē un no bļotas nost, jo cita funkcija jampampiņiem nav paredzēta.
URRRĀĀĀ...
U
Rakstīt komentos ka daudz kas ir slikti var vai nu mazs jampampiņš vai reāli domātspējīgs. 4. maija kliķes valdībā no malas var tikt vai nu milzīga idiottipa jampampiņš vai nu smukdirsīgs cūka.
  • 1
  • 11
onka
o
Tāds retorisks jautājums. Kas ir lielāks jampampiņš, tas kas raksta komentārus internetā, ka viss ir slikti, vai tas, kas ir ticis valdībā?
  • 9
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas