Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kaimiņš pārliecināts, ka balsojumā par valdību KPV LV frakcija būs vienota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandra Kutuzova
A
Parasti jau parliecinati cilveki pielauj vislielakas kludas. Tad jau redzesim, ilgi nav jagaida, es vismaz ta ceru.
Artusam Kaimiņam un Gobzemam
A
Manuprāt - ja vēlaties, lai Jūsu vēlētāji Jūs sāk nolādēt, tad atdodiet varu Jauni VECĀS Vemjotības rokās. Ceru, ka tik daudz Jūs vēl saprotat. Par Jums, manis pierunāti, balsoju es un daudzi mani radi un draugi. Netaisiet mani par meli.
Zane L
Z
Nu, nezin, nezin! Man jau liekas, ka Kaimiņam drīz acis atvērsies!
Kas tad ir KAPI LV frakcija?
K
Kaimīžs pats, Govzemis, Zaķatīstavs, Ciklops un Burbuļmāte. Pārējie - plebeji un bandinieki, kuru domas un viedokļi frakcijai pie vienas vietas.
Līna
L
Eij nu notic. Savulaik tas pats Kaimiņš ar pārliecību teica, ka KPV.LV bez problēmām izveidos valdību. Tomēr realitāte izrādījās cita. Varbūt tagad kādam biedram arī būs atvērušās acis
asd
a
Būs interesanti. Jo, ja šitāds valdības modelis aizies, tad vējoņa dienas ir skaitītas. Neviens viņu otrreuz pēc pusgada nepārvēlēs. Būs jāsauc glumie bāleliņi atkal palīgā. Nedēlas dažas atpakal sirdsšķīstais latvju dēls Raivītis nepiekrita veidot valdibu ar JKP, jo redziet, 5 partiju sastāvā viena partija varot diktēt noteikumus, draudot ar iziešanu no valdības. Tagad 50 būs labī. Tas ir vienkārši glumuma un divkosības etalons. Es tiešām necienīšu tos cilvēkus, kuri nākamajās vēlēšanās par tām feikajām prievītēm balsos. Radinieki un nepieskaitāmie ir izņēmums.
Redzi!
R
Raivītis Jantariks ir sava veida Hitlers - gan garā, gan izskatā, gan sava veida plānprātībā. Jā, lunkans un viltīgs šis mūdzis bez gala, toties stulbs kā zābaks, jo no naida un negantības veselo saprātu pazaudējis. Arī Hitlerjūgendi savulaik puspliki maršēja par Vācijas BRĪVĪBU ''cīnīdamies'', bet, kas no tā iznāca, paši ziniet! Kas zobenu ceļ, tas no tā krīt!
  • 2
  • 1
Boris>UDO
B
Vam nekto neskazal cto Vii-polni debil??
K#
K
Viens pilnīgs debīls pirmoreiz uzrakstīja,spogulī skatīdamies ...
  • 2
  • 1
vasja
v
Kaimiņš par varēm cenšas palikt opzīcijā lai nekļūtu par politisko līķi. kā opozicionārs atkal varēs spēlēt(laist muļķi) galveno lomu kaislīgās runās it kā kaut ko atmaskot nosodīt utt bet neko jēdzīgu nepaveicot ... ou! un video,video priekš alķīšiem-kotlešu rijējiem(Gobzema apzīmējums) kuri tos skatoties spiedz,čurā apenēs no sajūsmas cerībā ka fīrers ja ne gluži visus apšaus tad ķurķī sabāzīs noteikti bet fīreriņš smīn jo jamajam tā ir labi
??
?
tieši tas ko tu raksti...
  • 0
  • 1
he-he
h
tas ir tieši biedru-latviijcu stilā...........
  • 0
  • 2
vasja --- he-he>vasja
v
kā, ko paveikt? izbauroties!
  • 5
  • 0
he-he>vasja
h
Klāj vaļā-ko var paveikt opozicija ?????
  • 0
  • 1
Milen>vasja
M
Bet ko opozicija var paveikt?
  • 1
  • 0
Udo Ulbergs
U
Tas ir labi, ka būs vienota! Latvieši nepārdzīvotu to, ka viņu mīļie daunīši sāktu ķīvēties savā starpā. Dauni ir latviešu pēdējā cerība uzrāpties Stikla kalnā no sētas puses, lai varētu turpināt netraucēti zagt un izzaigot savu patoloģisko stulbumu. Daunīši nekad nevērsīsies pret latvistikas kārumiem - zagšanu un stulbumu. Ja daunīši būs vienoti, tad arī latvieši visi būs vienoti savā zagšanas mānijā un stulbuma izdalīšanā.
KL to Udo
K
Ja jau latvieši pārdzīvoja jūsu okupāciju tad pārdzīvos visu, ko es spriežot pēc tevis, nevaru teikt par latviijciem....Tie gan liekas savas imperijas zaudēšanu nepārdzīvos.
  • 3
  • 3
opā
o
Ja izdomāsiet KPV LV balsot par Kariņu, tad jūsu vieta ir partiju mēslainē! Pad domās iespēja balsot par vislielāko kretīnu norāda uz apjukumu galvā! Balsot par OIK afēras realizētājiem un piesedzējiem? "Veiksmes stāstu" jau esam aizmirsuši?
KAPI.LV savu valdību izgāza
K
tagad grib visi kopā balsot par citu
bet
b
kur tad paliek demokrātija? Kur paliek katra deputāta brīvība saviem uzskatiem?
  • 5
  • 0
Čekist-bāba Vaira
Č
Latvijā balsotāji ir vēl debīlāki kā Krievijā. Viņi ne tikai savēl pašus melīgākos, zaglīgākos un dumākos, bet piedevām vēl nodevīgākos. Pēc tam krievu tautas liela daļa dzīvodami mēslos kaifo par savu caru-tētiņu, bet latviešu tauta dzīvodama līdzīgos mēslos atkal gaudo hronisko vopļu, kā viss tiek izzagts, aug maksājumi un lāgā nesaprot kas pie tā vainīgs. Nesaprot un nesapratīs, jo debīliķiem tiek smagi piekrāmēts, ka Latvijas postpadomiskā varas varza ar pārzombēto tautu it kā ir civilizēto bagāto rietumu sastāvdaļa.
>Čekist...
&
Bet tu tak te esi lai tautu apgaismotu..Ko tad neapgaismo? Ko te muldi tukšu?
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas