Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kariņš: Daļa iedzīvotāju joprojām nav informēti par EP vēlēšanu norisi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, LIELU APKAUNOJUMU LATVIJAI SAGĀDĀJA VP LIEPĀJĀ! VAKAR ''VISU LATVIJAI'' LIEPĀJĀ ORGANIZĒJA KAROGU BRAUCIENU UN PALŪDZA VP MAZU PRETĪMNĀKŠANU...BET VP IESPĻĀVA SEJĀ UN.....ATTEICA ! TIKKO LATVIJĀ BŪS KĀRTĪGA LATVIEŠU VALDĪBA ,TĀ LIEPĀJAS VP BŪTU JĀATTĪRA NO PRETLATVISKIEM KADRIEM !
Svītrotāji nav vajadzīgi
S
JV būs lielākas izredzes saglabāt četras vietas Eiroparlamentā!
Scorseze
S
Latvijas iedzīvotājiem ir atlikusi tikai viena likumiska iespēja, tas ir vienkārši neiet un nebalsot, tas arī viss.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
TU ESI KRIEVU DUŅA ?
  • 1
  • 0
nekur
n
lielākā daļa negatīvo komentāru nāk no lumpeņveidīgajiem homo sovjetikus, vai pļūtera apmaksātās troļļu fermas
Puilo mēslam
P
Uzprasi Kariņam kā viņam veicās ar kino Pionieris prihvatizācijā nozagtās naudas nobēdzināšanu krievu ofšoros Kiprā un tad velcies pasmirdēt, kurš te ir vai nav sovjetikus vai puilo.
  • 8
  • 3
Trollim
T
Pasaki priekšniekam lai jūsu troļļu fabrikā nomaina pļūtamšpikerus!
  • 6
  • 1
rekur
r
Cilvēki nav aizmirsuši par EP vēlēšanām. Bet. Lielākai daļai tas ir sveši un nevajadzīgi. Kaut kas galīgi nesaistīts ar Latvijas dzīvi. Kas vajadzīgs tikai politiķiem un vairo tikai valsts izdevumus. EP tā, kā tā neko neizlemj un ir tukša runātava, bez kuras var labi iztikt. Toties tas ir zelta bedre saujiņai politisko spēlmaņu.
Vēlētājs
V
Boikotēt vēlēšanas ir muļķīgākais, ko vien var darīt. Tiem, kas te gudri prāto par boikotēšanas jēgu - ja neapmierina esošā situācija un gribas kaut ko mainīt, ejiet paši politikā un dariet kaut ko! Mehānisms ir vienkāršs: ja neaizej uz vēlēšanām, tavā vietā nobalsos cits. Vai tad gribat, lai no Saskaņas ievēl vairs ne 2, bet 4 vai 5 deputātus? Padomājiet taču arī par sekām.
Olafs
O
Atkal trulā muldoņa par Krievi nāk? Ko iesaki ievēlēt lai krievi nenāktu? Vienotības un APar bandu, kura OIK afēras ietvaros pilnīgi atklāti sadarbojas ar Kremļa Gazprom? Pašam smiekli nenāk?
  • 10
  • 4
Oligarhu trollim
O
Lasies dēt ar savu primitīvo oligarhijas demagoģiju! Politikā jūs neviens nelaidīs. Vai nu represīvās iestādes primitīvi nožmiegs, vai nu nories un nozākās sororastu propaganda un troļļu bars. Visticamāk gan, ka specdienesti un propaganda kopā. Pat ja notiks brīnums un jums izdosies izlausties šiem smirdīgajiem džungļiem, draudzīgs maizītis jums nedos pieeju valsts noslēpumam un paliksiet paralizēts un rīcībnespējīgs. Izvirzīties esošajās politiskajās "partijās" nav iespējams, jo tās nav partijas Rietumu demokrātiju izpratnē, bet mafiozi klani ar attiecīgu struktūru un "ētiku". Ejot balsot pēc patreizējās mafiozi oligarhās sistēmas noteikumiem jūs tikai akceptējat šīs sistēmas pastāvēšanas leģitimitāti. Un nav svarīgi par kuru no kārtējiem Ragi un nagi projektiem jūs balsojiet, tie visi ir tikai maziozās sistēmas projekti, taustekļi, sauciet kā gribat. Pēdējās "vēlēšanas" tam bija FANTASTISKS PIEMĒRS.
  • 8
  • 3
Mēmā 1 maija balss
M
https://www.youtube.com/watch?v=tN1E2sOexec
Pliks
P
https://www.youtube.com/watch?v=Ewn21FTZRGU
NEBALSOTĀJS
N
Noklauīsīm arī nākošo dziesmu "Mēmā dziesma". Atgūsim savu balsi NEBALSOJOT !!!!
  • 3
  • 4
Priecīgs Jautājums
P
Kurš atceras Imanta Ziedoņa vārdus no Svētvakara?: "...Ar zelta atslēgām es slēgšu."... šo zemi no Ksriņa un Kaimiņa blēžu bariem.
Nešaubīgi
N
Kariņš vēlamo nemākulīgi cenšas uzdot par esošo. Iedzīvotāji ir labi informēti, iemesls ir cits. Tikai ja runāt par patieso iemeslu tad vainīgie tālu nebūs jāmeklē. Pats Kariņš un viņa partija.
blēžu vērotājs
b
Kleptokrātiskās oligarhijas propaganda lec no biksēm ārā, lai iegalvotu, cik svarīgas un nepieciešamas vēlēšanas ir Latvijas iedzīvotājiem, bet kuru tu īpaši apmānīsi? Lai tērētu savu laiku un ietu ar savu balsi nodrošināt labi apmaksātu darbu kaut kādiem ījabiem un tamlīdzīgiem dienderiem un dienaszagļiem? Vienīgā interese un intriga ir Ušakova fanu pulciņam, kurš arī īpaši nebūtu centies, bet pateicoties "nejaušajai" Pūces sarīkotajai reklāmai aizšļūks nobalsot par savu mīluli. Viss! Vairāk nekādas intrigas. Jā, nu un klāt vēl tas, ko te jau komentāros minēja. Smagās paģiras pēc Saeimas "vēlēšanām". Lielā pacilātība, protesta balsojums pret oligarhāta koruptīvo haosu, cerības, bet beigās izrādījās viss līdz riebumam parasti. "Protesta" partijas izrādījās paša oligarhāta radīti projekti, oligarhu vecpartijas, kas vēlēšanās zaudēja ar pamatīgu blīkšķi, bez problēmām tika ieshēmotas atpakaļ pie varas. Nekaunīgi, neceremoniāli, pat nemaz necenšoties slēpt, ka viss notikušais bija farss.
NEBALSOTĀJS
N
PēcPadPalatvijas (PPPLv) mediji bija līdzdalībnieki ar Valdi Donbrovski, kad notika valdībaas apversums pret Latvijas suverenitāti. Līdz pat šai dienai latvieši par apvērsumu nav informēti. EP vēlēšanas ir m'ēģinājums pierunāt latviešus notikuō nodevību pret viņiem apsiprināt. Citiem vāŗdiem PPPlv valdība un mediji uzskta latviešus par mulķiem un varai padevīgiem vergiem..
Pūts Vējonis
P
Latvieši nsv pējīgi šajā ģīmī iesmeret pat biezpiena torti
  • 5
  • 5
P
P
Tas ir labi,būs līdzekļi neparedzētiem gad.;vismaz ietaupīsiet uz papīra rēķina,drukāšanas,pasta pakalpojumiem,u.c. badiem.
Man
M
arī nav pienācis paziņojums, bet komentāri ir prasti un dumji, kā jau parasti pēdējos gados!
??
?
Vai jums obligāti jāraksta dumji komentāri, ja neesat saņēmis (-usi) paziņojumu?
  • 8
  • 4
P
P
Jums(Tev) dikti vajag-dzīvības un nāves jautājums?
  • 4
  • 3
Vanckariņ
V
Pēc Vienotības farsa Saeimas vēlēšanās , kurš muļķis ies uz tukšām EP vēlēšanām !
Kurš ies?
K
Visi Nilsa un Saskańas atbalstītāji ies un vińi būs laimīgi ja citi nemaz pie balsošanas nerādīsies.
  • 8
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas