Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kas ir Leiena? Īss atskats uz nākamās EK prezidentes dzīvi un politisko darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Temīda
T
Leiene tika apstiprināta ar 9 balsu pārsvaru. Un tas ir noticis pateicoties itāļu partijas "5 zvaigžņu kustība" atbalstam. Bez viņiem Leienei nekad nebūtu šo 9 balsu. Tas kaut ko liecina gan par 5 zvaigžņu kustību, gan par citiem. 5 zvaigžņu kustība ir pretelites partija, savukārt Leiene pārstāv eliti, pret kuru 5 zvaigžņu kustība cīnās. Kas tad ir noticis, ka viņi ir sākuši atbalstīt savus lielākos ienaidniekus? Grūti iedomāties, ka tas būtu noticis bez korupcijas palīdzības. Jo tas vienkārši nav loģiski. Un ja ir korupcija, tad ir tie, kas ņem, un ir arī tie, kas dod.
Itamars Toledano
Jā, ja nebūtu tās 9 balsis, tad NEBŪTU. Bet BIJA. Un katram sava KORUPCIJA un sava mēslu sagandēta dvēsele, bet Laijena ir cēla, diža un liela, un neliešiem un atkritējiem, - galvenais ķengu, lamu un naida objekts, jo Kains Ābelu ienīda jau IESĀKUMĀ.
  • 5
  • 1
7 bērni-tas ir nopietni
7
un vēl spēja taisīt karjeru
Divos vārdos.
D
Globālistu ieliktene. Raksts domāts zombēšanai.
Itamars Toledano
Daudz vārdos: komentāra autore - nevis mauka-ieliktene, bet mauka pēc sūtības, būtības un aicinājuma.
  • 3
  • 0
S@ES
S
Domāju laiks pieņemt vienu oficiālo ES valodu - vācu. Nav skaidrs angļu valodas statuss , tikai divās ES valstīs( Malta un Īrija) tā ir okupantu valoda.
Redakcijai
R
Varbūt ir vērts papūlēties politiķu vārdus ne tik sūnciemiski latviskot? Laien(a) nevis Leiene,pāļi!
Endzelīns
E
Latviskojot skanētu Laimene vai Lejiena !
  • 5
  • 6
NEBALSOTĀJS
N
Kā vācu okupācijas laikos, rakstiņš iesaka mums krist uz ceļiem vācu priekšā. Diena vēl paceļ savus brunčus,
Balsotājs fundamentālists
B
Bet tas taču jums - latvijeciem tīk labāk nekā pašlaik rāpot uz ceļiem latviešu priekšā.
  • 8
  • 5
Enģeļa viesis
E
Edvins Eglitis ir skaidrs kā šādi cilvēki paši zaudēs kontroli par sistēmu un izveidos kaut ko tādu, kas neizturēs konkurenci...tas ir tikai laika jautājums. Degradētiem līderiem neseko!
Enģeļa viesis
E
Paldies Edvins Eglitis. Tagad ir skaidrs kāpēc Diena smacē mūs ar šo rakstu, reklamējot personu, kas atbalsta atkarību, klīnisku pataloģiju atzīšanu un reģistrāciju ar sociālu laulības statusu. Tagad ir skaidrs, ka vesela armāda masēs visiem smadzenes, lai problemātiskas novirzes no statistiskas normas legalizētu kā dominējošo uzvedības veidu! Nu nav nekā jauna. Ir skaidrs arī kāpēc iebīdīja šādu prezidentu… gaidāms vesels freaku propagandas teātris. Tikai atkarība nav uzvedības kultūra, bet parazīti, kas neatzīst savu saslimšanu!
Edvins Eglitis
Eiropas Savieniba NAV Demokratija. Mazai ES fassistu fanatikiem kodolim ir visa vara. Tas ir spilgti pieradits ar sim "velesanam" kur EPP Manfred Weber ir visas tiesibas ienemt EC prezidentu amatu bet tadi fasssisti izvirtuli PALIEK pie varas.
  • 4
  • 8
Edvins Eglitis
Vesela virkne ""pamatvertibas" ietilpst sadiem izvirtuliem. Ir viegli uzminet kadas citas vertibas viniem tik dargas.
  • 2
  • 7
Edvīns Eglīte
E
Tev arī paldies, mīļais! Diena ar savu genderu pederi ir mūs galīgi nosmacējusi! Paldies arī par plusiem, ar kuriem tu allaž sevi plusso (nevis pluso)!
  • 6
  • 6
Itamars Toledano
Nu re! NRA mauku bars ar sātana eņģeli Paideru virsgalā ir atkal ar savu mēslu kravu Dienu līdz augšai piedirsuši. Šī banda jau neko citu nepieprot, jo IESĀKUMĀ BIJA VĀRDS, bet vārds bija PIE Dieva, ne pie NRA zvēriem un plēsoņām. Un augsti godājamā Urzula fon der Laijena ir šeit ŅE PRI ČOM.
Paiders
P
Jā , es esmu ŅIPRS ČOMS !
  • 3
  • 6
Edvins Eglitis
Kapec sis raksts neraksta par faktu ka si damite vienrocigi atbildiga par gay, lesbian, transgender tiesibam ka ar laulibam vacija??? . Skaidri un gaiss uzrakstits vinas biografija publicets varakos arzemju portalos. Visa pasaule, iznemot Latvija, zin ka vinas gay/lesbian/transgender preferences nav noslepums. No kurienes jus savacat informaciju sitam rakstam? Baigi suddigaaa zurnalisms...
Itamars Toledano
Nu un kādas ir tavas laulību TIESĪBAS? Ar miroņiem, jeb ar zvēriem, dzimumistu transa dženderi Edvīni Eglīti, par ko Latvijā neviens NEKO nezina, jo Latvijā DZIMUMA (gender) nemaz nav?!
  • 13
  • 6
wiki
w
In June 2017, von der Leyen voted against her parliamentary group’s majority and in favour of Germany’s introduction of same-sex marriage.
wiki
w
In 2015, von der Leyen argued that a form of EU army should be a long-term goal. She also said that she was convinced about the goal of a combined military force, just as she was convinced that "perhaps not my children, but then my grandchildren will experience a United States of Europe".
Edvins Eglitis
ES fassisstiem ir vajadziga armija lai varet kontrolet citas "nepalkausigas" ES valsts. Briselei un Eiropas parlamentam bus tiesibas ar to rikoties pec sirds patikas. Saubos ka dos EP tiesibas lemt par potencialu ES armiju. Drizak tas Junckera, Timmmeremana, Schultz, Mogherini, Tusk , George Soros, bande un vel daudz citi pienems sadus lemumus
  • 5
  • 14
Enģeļa viesis
E
Baltu enģelis ir skaidrs kādas morāles cilvēks tu esi. Tavi teksti tevi raksturo...
wiki
w
In a 2011 interview with Der Spiegel, von der Leyen expressed her preference for "a united states of Europe – run along the lines of the federal states of Switzerland, Germany or the USA"
wiki
w
Von der Leyen responded to Donald Trump's criticism of the Russian-backed Nord Stream 2—a pipeline for delivering natural gas from Russia to Germany—in an interview with the BBC: "We have an independent energy supply, we are an independent country, we are just diversifying."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas