Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Koalīcija eirokomisāra amatam virzīs Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>Pret ģimenēm ar bērniem
&
2009.gada 16.jūnijā apcirpa ne tikai pensijas,bet pat desmit latu ģimenes valsts pabalstu!
Ļoti piemērots kandidāts
Ļ
Tāpat kā Nils Muižnieks un Van der Stūls!
Pret ģimenēm ar bērniem
P
Dombrovska krīzes pārvarēšanas plāns sociālajā jomā balstījās uz līdzekļu atņemšanu ģimenēm ar bērniem. Un, jo vairāk bērnu, jo vēl vairāk atņēma. Tas bija cūciski. Bet tas netraucēja ar Jauno laiku saistītajiem medijiem viņu slavēt.
TUA
T
Tās tāpēc, ka pašam bērnu nebija.
  • 0
  • 6
Bija nepieciešams moratorijs
B
Krīzes laikā bija nepieciešams hipotekāro ķīlu atņemšanas moratorijs. Tā kā Dombrovskis negribēja iet pret bankām, tad cilvēkiem tika atņemtas kredītā ņemtas mājas, tās par sviestmaizi pārdeva ar bankām saistītiem cilvēkiem un firmām, bet saistības atstāja kredītņēmējiem. Tā bija sevišķa cūcība. Bet tas jau netraucēja ar Jauno laiku saistītajiem medijiem viņu slavēt. Un tagad tas murgs turpinās.
Iztukšoja Latviju
I
Ar savu pastulbo krīzes pārvarēšanas plānu stipri vien patukšoja Latviju no jaunajiem cilvēkiem un ģimenēm ar bērniem.
kalašnikovs
k
Es viām neļautu strādāt pat tualetē.Jo viņa vieta ir uz nārām!
Greizais Zobs
G
III Pasaules karš nav nevienam uzvarams,. III beigsies asv (eiropa sekos) ar totālu demoralizāciju. Donbtovskim būs goda vieta uz mieta.
АНТИ Союзная пропаганда !
А
Полная ЭНТРОПИЯ. Латвийцы работают, отдают энергию, а она улетает в некуда. Минус 25-30 тыс. за 2018 г. носителей латышского, минус школы, минус больницы. Я говорю САТАНЕ -спасибо за твою хорошую работу. Отчисти здоровый дух от больных вырожденцев...Сотри их ихними же руками в пыл и прах !
АНТИ Союзная пропаганда !
А
Полная ЭНТРОПИЯ. Латвийцы работают, отдают энергию, а она улетает в некуда. Минус 25-30 тыс. за 2018 г. носителей латышского, минус школы, минус больницы. Я говорю САТАНЕ -спасибо за твою хорошую работу. Отчисти здоровый дух от больных вырожденцев...Сотри их ихними же руками в пыл и прах !
skarbi
s
Rietumu banka aplaudē un rullē.
Edvins Eglitis
Ja Junckers vinu tik dedzigi atbalsta tad ir skaidrs vins ir kaut kads nelietis, pat suuud gabals kurs veicinas Eiropas Savienibas "vertibas" nevis Latijas iedzivotaju vajadzibas. Sis ir kritiski nakamos gados. Tas pats ar Levitu, jauzklausa ko vins isteniba saka runajot juridisku locmelu zargonu
  • 7
  • 10
Hardijs
H
Par ko pīļu dīķī tāds uztraukums? Eiropā nevienu taču neintresē, ko kaut kādā perifērijas Latvijā (kur tā vispār ir?) domā kaut kāda vietējā administrācija. Ja Eiropas vadošās valstis un lieloligarhija nolems, ka izpildinstitūti jāatjauno, tad tā arī notiks. Junkers ir vecs, nodzēries marasmātiķis, viņa komanda kaut kādi bāli "ei tu tur, atnes man šito" nevienam nepazīstami un neviena nerespektēti nulles. Apstākļos, kad Tramps un aiz viņa stāvošie spēki apzināti pieaudzē turbulenci pasaules tirgos un rosina reģionālos ekonomiskos karus, Eiropai varai nepieciešama stipri enerģiskāki un kompetentāki izpildītāji. Dombrovskim pilnīgi noteikti nepiemīt neviena no šīm īpašībām.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Viss kā manā jaunībā - sekretārs ieteica, birojs apstiprināja, nomenklatūrists jau amatā.
laiki iet, nekas nemainās
l
Nekas jau nav mainījies. Vecā kompartijas nomenklatūra izaudzinājusi sev nākamo maiņu. Pat tie daži no rietumiem ateksportētie kadri, kā Kariņš vai Rubesa, ir pilnībā pārņēmuši sovoka kompartijas farcovšiku stiķus un niķus, tad ko te runāt par vietējo vanckaru Dombrovski.
  • 13
  • 22
super
s
Ilgstošs nabadzīgas un korumpētas valsts statuss, uzmestā un perfekti apdebilizētā tauta atmaksā izrītos miljardus, latvju nācija strauji iznīkst, naclopi ar svoločiem bezbēdu treknumā. Šādas kordinēti dapistas valsts bijušo premjeru bīda uz kaut kādiem tur parazitējošiem komisāriem.
T
T
ļoti labi, nebūs jākaunās plus būs arī labums no viņa
Nejaušības
N
Kā mēs lieliski zinām, Kariņš tā tīri "nejauši" tiesības informēt vēlētājus izandelēja kādai ar Krieviju saistītai firmelei, kura savukārt tīri "nejauši" "aizmirsa" nōsūtīt paziņojumus galvenokārt latviešu vēlētājiem un rezultātā EP vēlēšanās atkal jau "nejauši" uzvaru svinēja Vienotība un Saskaņa. Ja nebūtu šo "nejaušību" un latvieši varētu balsot, jādomā, ka saldais pārītis Vienotība un Saskaņa brauktu uz ķemertiņu nevis uz Briseli.
  • 5
  • 11
Edvins Eglitis
Loti saubos ka tie apm 17% Latvijas ieedzivotaji kuri atbalstja KPV-LV Saeimas velesanas nodomaja atbalstit Vienotibu EP velesanas. Tas ka sanak, apskat ciparus
  • 3
  • 11
labums
l
kam un kāds?
  • 8
  • 16
ko?
k
dumjbrovski?
LVis Stulbiņš
L
Mulķiem patīk mulķis !!!!!!!!!!!!
  • 8
  • 15

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas