Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Koalīcijas iznāciens stādu gadatirgū

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P
P
Jaamaina veeleessanu likums;jaabalso nevis par konkreetu partiju,bet par koaliciju
nekauņa
n
Tehnisko palīglīdzkļu centrs ''Vaivari'' laikam tādēļ invalīdiem tos skūterus grib dot pašās gada beigās ka cer ka līdz tam vēl kāds bariņš nosprāgs !
Zane L
Z
Kur būs nākamā vieta, kur aģitēs? Slimnīcas, aprūpes centros ?
Manuprāt
M
Vemjotība un sevi par nacionāļiem nosaukušie, tur eglītes savam politiskām bērēm, izvēlējās.
Margarēta
M
Tāpat arī, Vienotība, jūs neesat centriska partija, jūs esat izteikti labēja partija. Visas jūsu idejas un līdzšinējā darbība, kas skar sociālo jomu, invalīdus, medicīnas aprūpes nodrošināšanu, pensijas, algas... sorry, būs grūti starp visām 16 atrast labējāku partiju par jums un ZZS. Atbalstīm lielos zemniekus, pensijas gan palielināt nevaram, invaliditātes pabalstu arī ne, medicīna tikai tiem, kas maksā (paši pa taisno vai ir slaucamās nodokļu govis), tirgošanās ar ienākumu nodokļa procentu, ko katrs varēs atvēlēt savam NVO. Tas viss ir reāli labēji! Tur nav nekā centriska. Taisnību sakot gan, centrisku spēku nemēdz būt, sociālajā jomā nav centrisma, sociālajā jomā ir vai nu pa labi, vai pa kreisi. Centrs nozīmē, ka nebalso par šiem jautājumiem vispār, atturas visā, kas saistīts ar sociālo jomu.
Margarēta
M
Tie laiki, kad vēlētāju varēja pārliecināt ar baloniņu un sevi slavinošu avīželi, ir beigušies. Sabiedrība jau arī ir kau kā attīstījusies, neuzķeras vairs uz baloniņiem. Taisni pārsteidzoši, ka politiķi pazemojas un vēl tā dara. Kariņš varēja labāk gatavitues TV debatēm, jo pensionāri lielā mērā izlems pēc tām. Pagaidām JV pārstāvj debatēs ir blāvi, neatbild uz normāli jautājumiem, bet drillē plati, cik daudz izdarījuši. So stulbo paņēmienu laikam jums ieteica tas pats, kas gataboja Dombrovski komisāra kandidātu izvaicāšanai. Nu, nav tā gudra taktika.
Aleksandra Kutuzova
A
Vienkarsi stulbi, ko te piebilst. Neko vairak par savu izmisumu un neapdavinatibu tas neparada, tikai uz pilnigi nekorektu ricibu.
Jennifer Francis
Mans pēdējais paychecke bija 2500 $, lai strādātu 12 stundas nedēļā tiešsaistē. Māsu draugu vidū ir vidēji 8k vairākus mēnešus, un viņa strādā aptuveni 30 stundas nedēļā. Es nespēju noticēt, cik viegli es to izmēģināju. Ar to potenciāls ir bezgalīgs. Tas ir tas, ko es daru. ļauj to izdarīt...➤➤➤ w­w­w.W­e­b­j­o­b­3­3­.­C­O­M­
Lasita
L
Jo tālāk, jo trakāk. Aģitē visos stūros. Drīz būs jāuzmanās kā sabiedriskās tualetēs, tā aprūpes centros un pat kapos. Partijas visur ar savu aģitāciju cenšas iespiesties. Agrāk bija teiciens - darbi parāda kas ir kas. Tamdēļ - ne jau manas ausis izdarīs izvēli, bet gan partiju un to darboņu veiktie darbiņi.
Varis
V
Kapec lidz sodienai nav notiesats un publiski pakarts Ilmars Rimsevics (LB terorists, laupitajs) kurs 20 gadus ir neierobezoti izlaupijis Latvijas valsti un apzadzis Latvijas iedzivotajus, Bankas Baltijas, PAREX banku bledibas ir ar Rimsevica svetibu veiktas??? Labaka Latvijas -100 gades davana Latvijas tautai butu Ilmara Rimsevica publiska pakarsana.
GoodMan&ParexK&K
G
Kopš 1940. Latvijā būtībā nav vairs nekādas opozīcijas, kolīcijas vai sirjekcijas. Ir masveida apstulbīcija un debīlīcija, lai tiktu nobalsots par politiskajiem kriminālgrupējumiem. Šādi LPSR čekistiem un PSKP boļševikiem tiek nodrošināta šņukurēšana silē un pilnīga kontrole pār valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas