Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV turpmāk vadīs ne tikai Kaimiņš, bet arī Liepiņa un Zakatistovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Pazinojums, kas varetu but ieinteresets, vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mes piedavajam kreditu ar 3% procentu likmi, ja velaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pastu: [email protected]. hipoteku kredits, individualais aizdevums, automašinas aizdevums, studentu aizdevums, biznesa aizdevums Lai iegutu informaciju, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
Pupa
P
Nabaga āksts kaimiņš. Vai šis Narciss, kurš savā pāva gaitā uzskata, ka gan partijai, gan kādiem sponsoriem viņu jābaro. Kas notika ar Neo iesniegumu ?
>:-)
&
Līdaka, gulbis un vēzis Kur naida gars starp biedriem rūgst, Kur lietā saticības trūkst, Tur darbi nevar iet no rokas Un sekmju vietā būs tik mokas. Reiz vēzis, gulbis, līdaka Bij vezumu aizvest apņēmušies, Un visi trīs tur iejūgušies, Tie lien no ādas, bet nekā! Tiem vezums nekust ne no vietas, Kaut gan tas gluži viegls šķietas: Jo gulbis raujas mākoņos, Un līdaka velk ūdeņos, Bet vēzis rāpjas atpakaļu. Kas vainīgs, kam ir taisnība – kas mums par daļu? Bet vezums, dievamžēl, Tur stāv šo baltu dienu vēl.
mjā mjā
m
nebūtu tur Liepiņas, varētu startēt ka šovmenu partija
Julija
J
Jacter, ka Latvijas pilsoni par so psihiski slimo idiotu Kaimina partiju nekad vairs neveles, jo ir pretigi, la kaut kads idiots aiznem deputata kreslu un sanem loti lielu algu kad tai pat laika Latvija 80% iedzivotaju dzivo nabadiba, slimibas, pusbada, bezzobaini......jo Latvija lielaka dala sanem algas, pensijas 70-400 nabadzibas un verdzibas uzturu.
vasja
v
iedomājaties ka šitie muldoņas,kaimiņš un zakatistovs it īpaši,uzvar vēlēšanās (51%) un lūk mums gan prezidents gan premjers gan Saeimas līderis ne taudāt ne smieties...
>vasjam
&
Ir vietā bažas, bet tās izskatās pārspīlētas. Ir arī mazs mierinājums, ka tāda kaluma vīri ir bijuši gan finanšu, veselības, satiksmes u.c. ministru amatos, un arī daži ministru un valsts prezidenti nav attaisnojuši savu iecelšanu amatā vai ievēlēšanu, bet tādēl humoru, reizēm ļoti rūgtu un vidējo izdzīvotspēju neesam pilnībā zaudējuši.
  • 6
  • 0
Kuprainis
K
Tas ir reāls pļurālisms darbībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas