Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Krapānes rīcībā esot informācija par OIK, kas varētu novest pie jauniem kriminālprocesiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris pigits
Tad ne jau izsniegto atļauju skaitam ir kāda nozīme zaļās enerģijas ražošanā. Nelikumīga ir pati iepirkšanas cenas noteikšana un tehniskie noteikumi ražošanai. Jebkurš iedzīvotājs tiesīgs ražot un pārdot saražoto zaļo enerģiju, pie tam nedrīkst būt nekāda dalīta pieeja, tas nozīmē, ka visi ražo pēc vienotiem tehniskiem un ekonomiskiem noteikumiem. pilnīgi bez jebkādiem limitiem. Dabīgi dabas gāze šai sistēmā neiekļaujas. Austrumu kaimiņš šo dilemmu atrisināja vienkārsi. Līdz 75 kW jaudai nekādi speciāli kritēriji. , izņemot trokšņu līmenis līdz 80 decibeliem. Lielākām jaudām speciāli tehniskie, drošības tehnikas un ugunsdrošības noteikumi. Ja gribi pārdot saražoto elektroenerģiju, meklē pats sev elektroenerģijas pircējus un pārdod par cenu, par kādu pats spēj ar pircējiem vienoties. Tādam arī būtu jāizskatās zaļās enerģijas tirgum bez visiem OIK zelta klozetes podiem.
Ha !
H
Laikam bosam Puķu Andrim tikuši uz pēdām. Bet, tas, čoms nekautrējas. Daudzi ir pazuduši, kas bija pret uzņēmīgā Andra plāniem.
Acīmredzamais
A
Neaizmirsti, ka Puķu Andris bija viens no goda viesiem prezidenta amatā norīkotā Levita saietā. Tātad mājiens ar mietu, ka Puķu Andra "bizness" tiek lolots un apsargāts visaugstākā līmenī.
  • 4
  • 0
Emma
E
Vai si prasta baba tuksu dirss, vai sak verpt intrigas un nodarboties ar sanrazu? Cik ilgi vel turoinasies Latvijas valsts izlaupisana un latviesu nacijas apzagsana ar OIK projektu milijardiem eiro vertiba? Kapec Levits nekadus lemumus nepienem, lai likvidetu OIK?
Irlielāmērāticams
I
ka jebkura informācija par OIK ir ir informācija par kriminālu rīcību, jo pats OIK ir krimināls. Tāpat, kā, piemēram, jebkura informācija par nacistu organizāciju SS var būt tikai un vienīgi krimināla.
Nieva
N
Tukšs tīrīšana. Lai saka!
ielobēta apzagšana
i
OIK ir tikai viena no ielobētās apzagšanas shēmām. No maksātnespējas administratoru, tiesu izpildītāju u.c. ielobētajām apzagšanas shēmām OIK atšķiras ar ļoti plašu apzogamo personu loku. Savukārt maksātnespējas administratoru un tiesu izpildītāju ielobētās apzagšanas shēmas skar mazāku personu loku, bet izceļas ar nenormāliem grābšanas mērogiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas