Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

LZP izslēgta no Eiropas zaļo partiju apvienības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas bija Lemnberga projekts
T
kas savu funkciju pildīja diezgan efektīvi. Latvijā politika tika pirkta par naudu un sačakarēts viss, ko vien varēja sačakarēt. Sākot jau ar pašvaldību nenormālo patvaļu, maksātnespējas administratoriem tiesu izpildītājiem, un beidzot ar visiem OIKiem un šmoikiem.
oskars
o
ja ta ir taisniba , tad musejie ir malaci , bet superliberalizms faktiski ir sliktaks par fasismu ...
>:-)
&
LZP jau, VISUS, zaipala :D
no Jūrmalas
n
Lai arī varam kritizēt Eiropas zaļos viņu pārāk liberālo uzskatu dēļ, bet mūsu zaļajiem ir tikai nosaukums. Zaļā partija, Tavars un viņa kompānija ir parodija un fikcija (dolārzaļie - Lembja piedēklis) nevis partija, kas atbalsta zaļo politiku. Tavars savā spriedelēšanā pat pārspēj Trampa negatīvo nostāju pret vides jautājumu risināšanu.
Ha
H
Latvijā nav partijas, kas politiskā līmenī risinătu vides aizsardzības problēmas. Latvijas Zaļăs partijas priekşgalā rosās karjeristi, kuriem nav nekadas sajěgas par Latvijai nozīmīgas bioloğiskās daudzveidības saglabăşanu. Vai kads esat dzirdejis, ka mūsu dolārzaļie iestatos pret nesmerigu meźu izciršanu, par atkritumu saimniecibas sakartošanu?
  • 19
  • 6
elementāri
e
Lai cik liekulīga un nevaroša būtu bijusi Latvijas Zaļā partija (klusēšana par mazo hesu sērgu un OIK patieso ļaunumu vien ir ko vērta), pēc šā sarkanzaļo eiroplānprātiņu lēmuma būs jāsāk tā cienīt.
VVZ
V
Eiropas zaļo partiju apvienība ir pret nacionālām valstīm, par nekontrolētu imigrāciju utt.- palasiet, par ko LZP tika izmesta no tās! Būtībā Eiropas zaļo partiju apvienība ir pret to, kas ierakstīts Satversmes preambulāun Latvijas Krimināllikumā. LZP gribēja ar "zaļo" lozungu būt trendā, bet lāga nesanāca- princips "uz sveša locekļa paradīzē" nenostrādāja. Ne vienmēr līšana pakaļā kādam atmaksājas, Tavar!
Atā
A
Un atkal jau desmitiem gadu vecais jautājums - kāpēc Latvijā ir zaļie, bet nav īstas zaļo partijas. Labi, ka Eiropā mūsu trubas dolārzaļos beidzot nošķīra ceļam uz vēsturisko mēslaini.
ļuļa
ļ
un vēl - vispār mūsu zaļos jau sen vajadzēja no tās apvienības izsviest. un proti tādēļ, ka viņi apvienojās kopā ar zemniekiem, kas ir pasaulē lielākie dabas un dzīvotņu postītāji. zaļie ar zemniekiem nevar biedroties per se. bet tas, ka viņus izsvieda tikai tagad un tāpēc, ka viņi nav multikulturāli - piedodiet, tas liecina, ka eiropā nav visi pieci mājās. un par mūsu zaļajiem tāpat viss ir skaidrs, pat komentāri lieki.
Meža Brālis
M
Kāpec tu atsakies atzīt, ka zemniekus radīja baroni, kas ziemas pavadīja pilsētās? Senie latvieši bija meža brāļi un dārzkopji un no pilsētniekiem slēpās mežos.
  • 6
  • 4
>:-)
&
Aptaurēti zaļplānprātiņi un vēl aptaurētāki zaļplātiņi :D
NEBALSOTĀJS
N
Vārguļu partija Pat Ziemeļvidzemes biosfēru nespēja no kailcirtējiem pasargāt.
Dostojevskis
D
Tā sauktie "progresīvie zaļie " ir margināļi, uz pseidoreliģiska pamata būvēta elkdievības pielūdzēju sekta. Negaidiet no viņiem neko prātīgu un derīgu! Bet ļaunums, ko tie spēj nest būs tāds, ka jūs boļševikus atcerēsieties ar sald-sērīgām nopūtām!
sorry
s
Piedošanu, esat te visi palaiduši garām galveno. Runa nav par Oirōpas zaļgano mēri un viņu grietiņu, bet ko citu. Ja jau mūsu Lembja zaļie govji zināja, ka ar Rietumiem nav pa ceļam, kāpēc nepārdēvējās un nemainīja programmu. Par zaļajiem tos Ventaspils pakalpiņus neviens neuzskatīja jau kopš Svētā Ulmes laikiem.
Tāds ir jautājums
T
Uz kuru partiju nu pārbēgt!
Tāds ir jautājums:
T
ko nozīmē frāze - EIROPAS ZAĻIE KĻUVUŠI (...)VARAVĪSNES? Kā var kāds par varavīksni pārtapt, jo vai tad varavīksne nav NO Dieva?
  • 3
  • 7
ta nu gan
t
Dostojevska kungs, tas, ka Eiropas zaļie kļuvuši sarkani vai varavīksnes, jau nenozīmē, ka zaļajiem jāmaina uzskats, kāda krāsa ir zaļa.
  • 8
  • 4
Dostojevskis
D
Nekur nevajag pārbēgt! Nomainiet nosaukumu, kas atbilst jūsu ideoloģijai, kur problēma? Katram ir atļauts dzīvot un darboties pēc sava prāta, bet - lai uzraksts uz durvju šiltītes nebūtu maldinošs par to, kas iekšpusē!
  • 18
  • 6
Zaļais apinis
Z
Ir pēdējais laiks ķerties pie nelegālas proklamāciju iespiešanas un citu apvainošanas.
Ansītis
A
Vēl jau var mēģināt iekrampēties Grētai brunčos, izsakot visdedzīgāko solidaritāti un ticību zaļajām idejām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas