Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Melbārde par atvaļinājumā pavadīto laiku atalgojumu nesaņems

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oga
o
Kultūras ministriem jau ļoti patīk Austrālija... Un kā ar ceļa naudām?
labāk Austrālija nekā Krievija
l
Tas atkarājas no tā, vai brauciens ir oficiāls, vai nav. Saprati, dura?
  • 1
  • 0
aivarsz
a
Kā to saprast? - ies atvaļinājumā un algu nesaņems? Tātad ,ne jau IES ATVAĻINĀJUMĀ bet gan vienkārši atprasīsies no darba sakarā ar vēlēšanos uz nedēļu atpūsties,ko Kariņa kungs arī atļauj... laikam jau STIPRI NOGURUSI Kultūras Ministre...
zaiga
z
Gan jau vēl kāds diletants no NA paņems atvaļinājumu, lai klaji nesoļotu vienās rindā ar nacistu rokas puišiem. Domāju, ka Saeimai vajadzētu aizliegt to balagānu pie Latvijas tautas Brīvības pieminekļa, ko nespēj saprast lielākā daļa Pasaules sabiedrības.
korekcija
k
Laikam tu gribēji teikt "pie Okupācijas pieminekļa", vai ne, Žeņa ?
  • 0
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet,kāpēc krievu Maška slēpjas aiz Zaigas vārda ? Nacisti sēž kremlī ! Un pasaule to nesaprot tikai tāpēc ka mums ir gļēva valdība !
  • 4
  • 3
ta nu gan
t
Pareizi gan- 16.marts! Un es nekādi nesapratu, kāpēc šāds raksts. Vai tagad par katru atvaļinājumu būs pāris dienas raksts portālu galvgalos? Vispār būtu lietderīgāk, ja kultūras ministre apsēstos un padomātu un pārrakstītu scenāriju tam 16.marta pasākumam- tas prasās pēc mūsdienīgošanas. Kad visi leģionāri būs zem zemes arī turpināsiet ar karoga aleju leģionārus godināt?
  • 6
  • 4
Margarēta
M
Es domāju, ka Melbārdes gadījumā iemesls ir banālāks - skolēnu brīvlaiks. Viņa ir ne tikai ministre, bet arī mamma, un droši vien grib kopā ar bērnu kaut kur aizbraukt atpūsties. Cilvēcīgi var saprast, jo vēlēšanu kampaņas paņem daudz nervu, un nedomāju, ka ģimenes locekļiem tas ir vieglākais laiks.
  • 3
  • 2
Domāju, ka
D
Jebkurš Augstākās Kastas shēmotājs no NA ar savu trulo nekā nedarīšanu, var vispār nenākt uz darbu. Labuma tur, gandrīz, nekāda. Tikai Jantarika izdomāti šovi. Uz to gan viņš meistars jau no tiem laikiem, kad puspliks skraidīja apkārt Brīvības piemineklim un, no tiem laikiem, kad skolā skolasbiedriem brilles un acis šķaidīja.
krievu cūkas !
k
Krievnacisti necieš vismērenākās nacionālās izjūtas savās bijušās kolonijās. Bet agresīvs, truls nacisms Krievijā pašā ir slavējams?
  • 0
  • 0
NA ir valsts nacionālie mēsli,
N
bet Raivis Dzinters no visiem mēsliem tas smirdošākais un sūdīgākais, kas ar savu netīro, melīgo, divkosīgo un sagandēto dzīvi ir šo pasauli pagalam piegānījis.
  • 8
  • 3
Jo
J
Komandejuma naudu skaidrā saņems?
Margarēta
M
Es jau saprotu, ka ir tradīcija, ka prombūtnē esošu ministru aizvieto cits ministrs no viņa partijas. Tāpat arī neesmu no tiem, kas fano par Melbārdi (nu, nav tur ne pārlieka intelekta, ne saprašanas par kultūru, vien provinciāla grozīšanās provinciālu amatierkolektīvu fonā, kas ir viņas iecienītākais ampluā). Bet nuuuuuu ..... tupais, trulais Gerhars nedēļu kultūras ministrs??? Really? Atliek vien cerēt, ka NA nekad, nekad nebūs ārlietu ministra un Gerhards uz nedēļu nekļūs par ārlietu ministru.
cerība laba lieta
c
Es atkal ceru, Maša, ka tavas "Vienotas Krievijas" piekabe — Saskaņa/SC — nekad netiks pie varas. Tad latviešiem būtu vakars.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas