Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ministrijas no nākamā gada budžeta prasa papildu 953 miljonus eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Priecīgs Paskaidrojums
P
Skaidrs, ka mums valdība bez smadzenēm. Neko darīt. balso vai nebalso, iznākumu noteiks neizbēgamā katastroda.
skepse
s
Nu, nezinu, vai mums vispār ir tāda zinātne, kam tik daudz naudas tērēt. Ka nu atkal viss nenonāks pie tiem, kas raksta esejiņas par baltvāciešiem, pēta latviešu zemnieka dvēseli, pēta jau sen aktualitāti zaudējušo un visiem sen apnikušo Raiņa vai Aspazijas, vai abu dzīvi un darbus. Ar tādām lietām jānodarbojas, kad aiziet pensijā, kā tas arī citur pasaulē ir, kur par tādu muļķību pētīšanu nevienam naudu nemaksā. Ja grib, var nodarboties ar to brīvajā laikā. Nemaksā vairs nevienam Vācijā par Gētes vai Šillera pētīšanu! Savukārt lietišķo pētījumu rezultātiem, ja sabiedrība no nodokļiem par tiem maksājusi, ir jābūt sabiedrībai pieejamiem. Kāda jēga mums no Latvijā izgudrotajām PrintCast tehnoloģijām, ja neviens traumatologs par šo tehnoloģiju neko nezina un nevienam Latvijā ģipša vietā tās netiek izmantotas. It kā baigais zinātniskais sasniegums, bet kāda mums no tā jēga un labums, ja rezultāti paliek zinātnieku datoros vai tiek patentēti ārzemēs un mēs nevaram atļauties.
tā gan
t
valdibai nepietiek naudas, lai kalpotu savai tautai. 1. nonemt visas privlegijas parazitiem, Latvijas valsts izlaupitajiem prezidentiem, samazinat vinu nepelnitas pensijas no 3 000 €\ menesi lidz 300-400€/ menesi, izmest vinus no valsts dargajiem dzivokliem, atcelt komunistu S.Kalnietes un M.Riekstina izlobeto likumu Par diplomatu izdienas pensijam, samazinat ministriju skaitu ko solija sis saeimas deputati, samazinat ierednu skaitu par 60%, samazinat algas ieredniem, ministriem, deputatiem, diplomatiem par 70% un nonemt visas privlegijas....ir jasak ar siem darbiem un tad jau pietiks naudas Latvijas ekanomikas/razosanas attistibai. Visus pedejos 30 gadus Latvijas valsts parvalde- paraziti uzdzivo un nabadziba merdetas latviesu tautas rekina un uz ES pieskirtajiem milijardiem. Latvija celu kvalitate ir katostrofala, nav atjaunots Celu fonds, sizika Repses roku darbs.
nu gan
n
Kad reiz apjēgs, ka jāsāk ar tautu!Lai tautai būtu darbs ar cilvēcīgu algu!Prasīt viņi jau var,tik un tā neko nedara!Nu nebūs tautas ,nebūs nodokļu!Cilvēki taču mūk projām no šejienes!Vai šitie apjēdz cik cilvēkam ir grūti šķirties no dzimtenes?
Es
E
Neapjēdz.Jo šai tautas ienaidnieku varzai nav tik daudz smadzeņu lai to apjēgtu.Bisi šie valsts sekretāri ar savām maukām ko viņi reāli dara šie lopi?
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas