Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mitrofanovs: Latvijas Krievu savienības un Saskaņas prioritātes atšķiras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
Sir. Justin Williams
S
Kam tas var attiekties Alaska USA Finance and Capital Limited pašlaik piedāvā visu veidu aizdevumus sabiedrībai @ 3% procentu likmi. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem vajadzētu sūtiet savas atbildes uz: [email protected] Piezīme. Lai saņemtu plašāku informāciju, visi e-pasta ziņojumi jānosūta uz adresi {[email protected]}
Jā gan
J
Actiņas iekritušas,deguns izstiepies,matiņi un zobi izbiruši.
Ku kū
K
Alkoholiķa mitrofanova purns ir tik dumjš,tāpat kā viņa valoda. Mitrofanovs ir pretvalstisks elements bez ,,naudiņas",varbūt sametam maizītei,tāds izbadējies izskatās.
Trollis JT
T
Jau kopš 1987. gada ievēroju vienu - šādiem tipiņiem vislielākā bauda un enerģija rodas no tam, ka viņus sāk apkarot. Lieciet viņu mierā, ļaujiet runāt. Ja mierīgi ļausiet viņam runāt, viņš trīsdesmit minūtēs tik daudz sagvelzīs, ka nekāda pret-propaganda nebūs vajadzīga. Ar visiem citiem margināļiem ir līdzīgi.
Neslāvs
N
Šitie kropļi grib savākt agresīvāko okupantu >5% balsu , kuras zaudēs saSSkaņa, medījot liekus ~10% degradēto letiņu. Tāda lūk matemātika , kopā ~ +7 - 8 vietas Saeimā . Nāvi okupantiem !
bet
b
biedrs Mitrofanovs ilgojas pēc revanša.....
Cile
C
Nu vai SABAM, KNABAM, DP nav pietiekosi pieradijumi pec sis raksta, ka sis zidu- krievu juda Mitrofanavs ir janeitralize? Uz ko vel gaida sie mudaki?
REX>Cile
R
Der atcerēties ka DP pieder pie Iekšlietu ministrijas ko komandē Vienotības cilvēks-Kozlovskis ko paši ievēlējat.....Pati DP bet politiska atbalsta neko neuzsāk....
  • 4
  • 6
Ļera
Ļ
Mēs par to vairāk neklusēsim, mēs runāsim par to atklāti un kritizēsim Ušakova kungu. Viņš ir attālinājies no tautas ..... No kāds tautas, biedri Mitrofanov? Te nav krievu tautas. Krievu tauta dzīvo Krievijā. Kā sākat savu dzīvi Latvijā ar meliem, tā arī to turpiniet īsta CCCP imigranta domas stilā: Melīga un nekaunīgā.
Lūk
L
šādus osvoboditelus te ieveda CCCP okupācijas laikā....
piedodiet
p
tas viņa mūlis jau vien atgādina reti trula krieva mūli...
  • 12
  • 1
Muris un Kuzja
M
Ko to lielkrievu šovinistu vēl intervē... Likuši mierā, viņa necilā persona nevienu neinteresē!
es
e
..pūt tik tālāk miglu acīs mitrofanov
Poļitičeskijs
P
Ja krievi politikā turpinās ar latviešiem un latvietēm, “Saskaņas” gals pienāks vēl ātrāk, nekā dažs labs var pat iedomāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas