Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Aizvadītajā nedēļā plašu rezonansi sociālajos tīklos radīja Dombravas viedokļraksts Ārvalstu studenti - kebabu cepēji

Noraida Dombravas ierosinājumu ierobežot ārvalstu studentu tiesības strādāt Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neslāvs
N
Šito studentiņu kārti krievija veiksmīgi izspēlē baltkrievijā, masveidā iepludinot krievvalodīgos no vidusāzijas, plus intensīva dzīvokļu būvniecība, kuros ievācas krieveļi. Negribētos šeit Baltkrievijas pārkrievošanas scenāriju.
stubs priekšlikums
s
Students, kas izmācās normālā gadījumā arī paliek valstī, kurā atzīst viņa diplomu un saņem darbu. Ir vēl tāda lieta, kā prakse - ja negribas, ka ārvalstu studenti strādā, tad nevajag atļaut ārzemju studentiem ierasties Latvijā un izolēt Latviju no pārējām universitātēm.
bet
b
tie kas aizstāv savu valsti ir gansi-fašisti-naciki-benderovci
Uldis
U
Saeimai kauns! Dombrava malacis!
Trollis JT
T
Daži Saeimas deputāti naktīs mostas atr šausmīgu apjausmu par iespējamo neiekļūšanu nākošajā barošanās ciklā... . Un vēl šausmīgāku apjausmu par iespējamo iespēju - sākt beidzot strādāt reālu darbu. Nu, tad jau arī kļūst saprotams šo irracionālo populistisko ideju biruma cēlonis... .
Trollis JT
T
Daži krievu nacisti pat aptuveni nevar iedomāties, kas tiek darīts parlamentā, bet deģenerātšovo. Un, protams, cenšas par katru cenu atbalstīt sev līdzīgu klaidoņu iekļūšanu Latvijā.
  • 5
  • 4
ļuļa
ļ
ideja ir ļoti racionāla. ja esi atbraucis studēt, tad studē un pēc studijām brauc atpakaļ, nevis iekārtojies te nelegāli uz dzīvi, izmantojot studenta vīzu!
  • 12
  • 4
stulbā Saeima
s
Termiņuzturēšanās atļauja studentam ir termiņuzturēšanās atļauja studentam, nevis piesegs nelegālam migrantam.
Tvaicens
T
Vai tad man lidzigie ierosina izmainas likumdosana?
e.
e
Būtībā, kas neloģisks vai nacionāli radikāls tajos priekšlikumos? Vai nav loģiski - ja atbrauci studēt, tad studē?
e.
e
Jūs rakstu izlasījāt? Nav aizliegums studentam strādāt un uzturēties studiju laikā. Ir tikai prasība tiešām studēt. Racionāli, vai ne?
  • 5
  • 0
un vēl
u
Latviešu students ir ES pilsonis, līdz ar to viņam ir pavisam citi noteikumi gan studijām, gan darbam. Viņš jebkurā ES valstī ir tikpat kā paša mājās. Migranti nav ES pilsoņi un viņiem jānorāda pamatojums, kāpēc un uz kādu laiku viņi atradīsies ES. Lai nevairojas tādi džallas, kas ierodas Latvijā kā basketbolisti, bet spēlēt neprot, tad mēģina tikt Somijā, no kurienes viņus izmet, un beidzot paliek Latvijā kā bēbīši raudulīši, kurus nositīšot ļaunie patēvi (jo kara viņu izcelsmes valstīs nav un tātad par bēgļiem uzdoties nesanāk).
  • 6
  • 1
strīdnieciņam
s
Priekšlikumā vispār nav runa par studentiem, kas piestrādā, lai samaksātu par studijām, bet par krāpniekiem, kuriem studijas ir tikai atruna uzturēšanās atļaujas sanemšanai. Jā, un Eiropas latvieši arī prot turienes valodas, jo atšķirībā no dažiem citim latietis nav grūtgalvis un nekad nav tāds bijis.
  • 11
  • 2
ee.
e
Really? Un kā jums šķiet, kā sev līdzekļus nopelna daudzi ārzemēs studējoši latvieši, ja ne strādājot tur???
  • 6
  • 4
ļuļa
ļ
"atbalstu nesaņēma priekšlikums, kas paredzēja anulēt termiņuzturēšanās atļauju, ja ārzemnieks, kurš šo atļauju saņēmis kā students, nebūtu sasniedzis pietiekamu progresu studijās" - nu un kāpēc šito neatbalstīja???? ļoti loģisks piedāvājums, protams, ja vien mūsu debīlās valdības mērķis nav te ievazāt svešas ticības, paražu un uzvedības imigrantus!
rusgebelselim nūū
r
Par domām tu, rusnacisteli, labāk paklusē, jo jūsu dauņu bandā domu nav nevienam, ir tikai Dauna sindroms! jau aizvēries, rusgebelseli?
  • 1
  • 0
nūū
n
DOBRAVIŅŠ varbūt nav ik apdāvināts un nemāk pareizi izteikt savas domas ?
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas